Pandisia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 cuciola napisał(a):czesc czesc wam wszystkim :) Pandisia no i co z koncu z tych zdjec RTG wyniklo? ojej jesli to bark i przejdzie to ja sie strasznie ciesze ze wykrakalam! u kogo byliscie? ostatnio mam malo czasu i nawet nie patrzalam w Tollerki.. Jeździmy do Gliwic do dr Cymbryłowicza . Odczytał zdjęcia i zbadał pieska. Ból części ramiennej spowodowony silnym zapaleniem (już mamy za sobą leczenie) i głównie z tego powodu pies kulał. Teraz jest ok ale na zdjęciu coś wyszło w łokciu w tej samej łapce z tym, że nie jest zbyt widoczne co to jest i musimy zrobić cyfrowe zdjęcie , żeby dobrze zdiagnozować. To może być jakiś uraz albo początek dysplazji, ale spokojnie się tym zajmiemy bo na razie nic strasznego się nie dzieje. Pozdrawiam. Quote
cuciola Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Pandisia wazne ze jestescie w rekach dobrego lekarza--to juz cos! :) Czesc Paulinko i Iduniu-u was pewnie snieg pada a Yoghis jeszcze sniegu nie widzial.. Quote
Basia i Barni Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 kochana yogi śniegu nie widział, to może jakby widział to by sie zakochał i chciał zostać tu juz na zawsze, bo zobacz moja ostatnia sesje na sniegu jak psy wariują:loveu:to prawdziwy ubaw dla nich jaki dla nas, bo wtedy na polach jak zazwyczaj ciemno jest, tak jak śnieg spadnie jest super przyjemnie i bardzo jasno i do tego ten lekki mróz....żałuj yogi żałuj:razz: Quote
LAZY Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='cuciola']Pandisia wazne ze jestescie w rekach dobrego lekarza--to juz cos! :) Czesc Paulinko i Iduniu-u was pewnie snieg pada a Yoghis jeszcze sniegu nie widzial.. Niestety śniegu nie ma...jedyne czego nam pod dostatkiem do deszczu:angryy: Quote
Tepes Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witam:) A co tu tak cicho no cicho nie ma bo wszyscy gadają:eviltong: Ale gdzie fotki??????????????????? pozdrawiam:) Quote
cuciola Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Witam :) wlasnie probowalam zrobic Yoghiemu zdjecia przy choince,w mikolajowej czapce zaraz zobaczycie co z tego wyszlo :D Quote
aaliw Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no to czekamy ;) na Yoghiego Mikolaja :lol: Quote
cuciola Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 lepiej pojsc spac-meczace to przygotowanie choinki Mikolaj :) Quote
cuciola Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 ze stajenka betlejemska :) dawaj czape: Quote
aaliw Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Yoghi chyba nie bardzo zadowolony z roli Mikolaja ;) Zreszta moj tez w tym roku nie chcial wspolpracowac z rogami Renifera :diabloti: Jaka fajna dupcia z ogonkiem ;) Pozdrawiamy Quote
cuciola Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 mam! zlodziejaszek i sie jeszcze z tego ciesze Quote
cuciola Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 uciekam do kuchni-nikt mnie nie zlapie! Buon Natale :) fine :) Quote
LAZY Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Skorzystałam z zaproszenia i jestem! Yoghus jak zawsze przystojny! Quote
cuciola Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 A dzisiaj pijemy za moje zdrowko :loveu: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
zaba14 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Wszystkiego najlepszego!! :BIG::BIG::BIG: http://images23.fotosik.pl/126/1eaf09cec103d4ab.jpg gdzie mikołaj? :placz::placz::placz: Quote
Pandisia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Wszystkiego najlepszego , zdrówka , szczęścia i pociechy z Yoghiego i wszelkiej pomyślności :new-bday: :tort: :BIG: Quote
Recommended Posts