Klaudia :-) Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 gratulajcje:-) czekam na wieści o labce Quote
cuciola Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 ja tez czekam na wiesci i na razie jeszcze nowych nie ma a zdjec znad morza niestety nie bedzie bo aparat mam w naprawie :( za to moze wrzuce jakies domowe chociaz z telefonu :) Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 to czekamy na foty z telefony i gratuluje pudelkowej akcji Quote
cuciola Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Yoghus wrocil znad morza :) Wnioski: -ma niejednolity gust-znalazl sobie jedna narzeczona czarna a druga biszkoptowa :) -panuje labradorowiwroza: spal z tesciem a tesciowa sama :D bo miejsca zabraklo :) niezle co? Quote
cuciola Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 znalazla sie siostra Yoghiego jupiii! Quote
Gonitwa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Super! Gdzie była? Co się z nią działo? Quote
cuciola Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Biegala po parku,szedl sobie facet z bernardynem na spacer i ja zlapal i oddal koledze potem na nastepny dzien rpzeczytali gazete ze labci szukaja no i oddali :) a dzisiaj wieczorem fotki Yoghusiowe z domowej zabawy :) Quote
Guciek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 skorzystaliśmy z zaproszenia i... nie żałujemy! Cudowne zdjęcia! I super, że się siostrzyczka znalazła :) Quote
Tepes Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Osz ty skąpcu tylko 2 fotki!:mad: Nie no fajnie lepiej 2 niż wcale:) Ta z precelkiem fajna:diabloti: pozdawiamy Acctiually i Bono Quote
cuciola Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Acctiually napisał(a):Osz ty skąpcu tylko 2 fotki!:mad: Nie no fajnie lepiej 2 niż wcale:) Ta z precelkiem fajna:diabloti: pozdawiamy Acctiually i Bono a na wczesniejsza stronke zajrzalas? :mad::diabloti: Quote
Tepes Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 cuciola napisał(a):a na wczesniejsza stronke zajrzalas? :mad::diabloti: Ups wybacz:cool3: No wiedziałam wszystkie śliczny jest:loveu:przystojny facet pozdrawiam:) Quote
aleb Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 http://images32.fotosik.pl/39/c68ac46affb08173.jpg Jaki szeroki uśmiech :lol: Quote
Pandisia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Hej , udało mi się w końcu do Was zajrzeć. Super fotki . Na retrieverach jest kilka naszych dzisiaj wstawionych :p i dużo innych Quote
Alcazar Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 czesc ładnie wygląda z tym precelkiem. obróżkę kupowałam mu w polsce z firmy 3-rd pole. dobrze że znalazła sięsiostra yoghiego. zamieściłam jeszcze raz fotki z polski może teraz będą działać. pozdrowionka Quote
Alcazar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 co porabia śliczny biszkopcik z pancią? Quote
Pandisia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Hey Cuciola pamiętasz jak mi pisałaś o barku , no i miałaś rację . Wszystkie zdjęcia porobiłam jak mówiłaś a wystarczyło znaleźć sensownego lekarza który zbadał psa i mam taką cichą nadzieję , że wyciągnie nas z tego uziemienia. Pozdrowienia dla Ciebie i mizianko dla Yoghiego :loveu: Quote
Basia i Barni Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 zapraszam cie na galerie barniego, kumpla bendziego i karlusi, widuja sie codziennie,a krzysia to moja kumpela, poczekaj na zdjecia ich razem bo pare mam.pozdro basia:p Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Elo Cuci :multi: aco Ty się obijasz i nie wrzucasz nic ?:razz: Quote
cuciola Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 czesc czesc wam wszystkim :) przepraszam ze sie obijam ale ostatnio licho z fotkami.. mgla u nas taka ze rano nie ma jak zdjec robic a wieczorem jak wracam z uczelni to juz ciemno! Pandisia no i co z koncu z tych zdjec RTG wyniklo? ojej jesli to bark i przejdzie to ja sie strasznie ciesze ze wykrakalam! u kogo byliscie? ostatnio mam malo czasu i nawet nie patrzalam w Tollerki.. Basiu ciebie tez zaraz pojde odwiedzic! Quote
Recommended Posts