Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaaa

myslalam ze jestes taka podrozniczka jak ja ze bierze namiot,przyczepe kampingowa i jedzie przez Francje w poszukiwaniu miejsca :)

juz na pewno nigdy nie pojade bez zamawiania :D
no ale na szczescie sie udalo!
Jak pytalam sie na kampingu to wlascicielka sie pyta co to za pies a ja na to labrador..

to ona na to.."to na jeden dzien zostancie a potem trzeba bedzie zastrzelic psa i mozecie zostac" no i oczywiscie sie smiala sama z siebie :)
Raz nawet jakos niespodziewanie rozczepila mi sie smycz i Yoghi wylecial przed lazienki,nikt nic nie powiedzial (tylko pewna uprzejma kobieta z Wloch ze psa sie trzyma na smyczy)

Ale sie zdziwila jak jej w jej jezyku odpowiedzialam :D

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

cuciola napisał(a):
aaaa

myslalam ze jestes taka podrozniczka jak ja ze bierze namiot,przyczepe kampingowa i jedzie przez Francje w poszukiwaniu miejsca :)

Takie cos, to mi sie szczerze marzy, ale samej poki co nie mam odwagi. Niestety nikt z moich znajomych nie lubi campingow. :-(

Posted

Yoghi juz widzial morze,ale zima no i nigdy nie plywal w morzu.
Zareagowal tak,ze jak poczul wode to oczywiscie zaraz zaczal do niej ciagnac. Od tej chwili codziennie jak wchodzil na plaze to pedzil do morza :loveu:

moth to jak bedziesz we Wloszech to mozesz sie zawsze doczepic do naszych wypraw :evil_lol:

Posted

[quote name='cuciola']
moth to jak bedziesz we Wloszech to mozesz sie zawsze doczepic do naszych wypraw :evil_lol:

Nie mow tego glosno, bo jeszcze w przyszle wakacje bedziesz mnie miec na glowie. :eviltong:

Posted

moth napisał(a):
Nie mow tego glosno, bo jeszcze w przyszle wakacje bedziesz mnie miec na glowie. :eviltong:

hihi im wiecej psow tym bardziej udany
:evil_lol: "wypoczynek":evil_lol:

Posted

Wiecej, wiecej zdjec :lol: Nie ma to jak szczwsliwy pychol psa :loveu:
:hmmmm: myslalam ze Francja to kraj bardziej przyjazny psa :roll:
A wychodzi na to, ze wszedzie to samo, tylko zakazy :shake:
Pozdrawiamy

BTW Nie mielal Yoghi sensacji zoladkowych po slonej wodzie?

Posted

super nowe fotki,:multi: ale nie skąp nimi,:cool3: czekam na więcej:p
a Ty też zmieniłaś aparat bo jakośc fotek super!:lol:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='groszek83']Mnie sie Yoghi podoba coraz bardziej nie podejrzewałam że labek może mi sie aż tak podobać :niedowia: a to pierwsze zdjęcie samej głowy no po prostu cudo:loveu:
dziekujemy! :multi: :loveu: :cool3: :lol:

a to nalesnik z Francji :)

Posted

cudny jest
och urok wielkiego psa...
chyba sobie jednak załatwię jakiegoś bodyguarda do wiewiórek bo po prostu mnie skręca jak widzę taki kawał psa

śliczny pies i jaką ma laskę pańcię ho ho :)

Posted

Mmmm, to mi apetyt zrobilas ;D
Strrrrasznie dawno mnie tu nie bylo (przyznaje sie, wybaczcie ;) ). A Yoghi okropnie wyrosl przez ten czas .... :lol: Kawal chlopa! I jakie mial fajne wakacje. Maly podroznik. :eviltong:

Posted

witamy po wakacjach
świetne fotki czemu trzymałaś go na lince?
ja to mam morza pod dostatkiem ale niedługo wybieramy się do polski a że mieszkamy w górach to malutki będzie miał gdzie pobiegać.

Posted

Yoghi musial byc na lince bo to byla plaza dla ludzi i teoretycznie byl zakaz wprowadzania psow. Na szczescie w wodzie jak sie oddalilismy wglab to moglam go spuscic :)

hihi ciekawe kiedy ja bede mogla odwiedzic Polske,na razie nic takiego sie nie kroi