Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cuciola napisał(a):

gdzies czytalam o pani,ktora z siersci zgubionej szaliki robi..chyba dlugo by mi nie zajelo uzbieranie takiego wora :cool3:

Ja widzialam w telewizij pani co miala 5 terranova i robila sobie czapki i rekawiczki z siersci! :lol:

Ale Yoghi urusl!!! Piekny sie zrobil!

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

chicken napisał(a):

Phi, co to jest :evil_lol: Moja tyle gubi za jednym pociagnieciem zgrzebła :diabloti::evil_lol:

to widze ze niektorzy moga jeszcze bardziej narzekac :razz: :cool3:

Posted

Powiem tak ty masz laba ja mam collie :lol: wiedziały gały co brały ale tego serio nie oczekiwały:crazyeye:

Sierści już tyle zrzucił ze powinien chodzić łysy a tu jeszcze nie kojiec lnienia :D

Posted

:evil_lol: Jaki Yoghi zadowolony na ostatnim zdjeciu. Kong jest pycha :eating:
A co do siersci.......... malo cos tego masz :megagrin: Na sweterek z Yoghiego bedziesz dluuuuuuugo zbierac :eviltong:

Posted

Witam
Widzę,że temat linienia:lol: Jak ktoś nie chce mieć sierści w domu to musi sobie grzywacza chińskiego sprawić,choć jemu też z grzywki kłaczek albo dwa wypaść chyba mogą:grin:

Posted

noo nawet kwiata wypuscila ale trzeba bylo obciac bo roslinka traci ogromna ilosc energii jakbym pozwolila zeby kwiatek sie otworzyl

wiec trzeba byla paczka uciac..

Posted

groszek83 napisał(a):
Eee no fajne kaktuski:lol:
Maja pewną niepodważalną zaletę-nie wymagają wiele pielęgnacji;)

:diabloti: i tu sie mylisz. Mnie sie udalo "usmiercic" kaktusa :evil_lol: Biedak sie zasuszyl :razz:Mucholapka bardzo ladnie i szybko rosnie :crazyeye:
Jak tam Yoghi znosi upaly? I tak w ogole to po ile macie stopni ciepla?

Tak z ciekawosci pytam: mozna z psami wchodzic na plaze publiczne we Wloszech?
Pozdrawiamy

Posted

Upaly sa straszne..w dzien to jest jakies 40 stopni chyba bo o 23 wieczorem jeszcze bylo 33 stopnie..

Yoghi wychodzi rano na spacerek a potem do 17 nie ma mowy zeby go ruszyc gdziekolwiek z domu..bawimy sie pileczka i w chowanie zabawek..
w piatek wyjezdzam ze znajomymi nad morze,Yoghi musi zostac z "tesciami"

za to 5 sierpnia przylatuja moi rodzice no i potem 8 wyjezdzamy do FRancji..dlatego ze wlasnie we Wloszech jest bardzo malo plaz gdzie akceptuja psy..
albo pozwalaja z psem wejsc ale sie nie moze kapac..zycze powodzenia tym ktorzy maja labradora :)