Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cuciola']

ładnie rozbudowany:) Hmm... muszę poprosić siostrę, żeby mi trochę tych włoskich drożdży przesłała:evil_lol::evil_lol: skoro już tam siedzi....

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mojemu chyba te włoskie drożdże troche przejadły bo nie chce jeść już tyle co kiedyś. ale i tak jest wielki i ciężki.
yoghi jest prześliczny. ale już chyba nieurośnie więcej?

Posted

jak radzimy sobie z upalami?

przede wszystkim przesuniete sa godziny spacerow czyli wychodzimy wczesnie rano ok 8..potem dopiero ok 16,19 i ostatni spacer w okolicach 23

reszte dnia Yoghi lezy na plytkach,spi,bawimy sie w domu.Jak chce to sobie wychodzi do ogrodu bo mamy otwarty duzy parasol i obserwuje przechodnich ;)

w sumie nawet niezle znosi upal,myslalam ze bedzie gorzej :lol:

Posted

[quote name='cuciola']mucholapki im wiecej slonca maja tym lepiej (robia sie soczysto-zielone i czerwone w srodku)

malaSilky pokaz twoje mucholapki na fotkach :)
Ale one sa bardzo male i chyba mi wiedna, ja je mam z nasionek a sa zamale by lapac muszki owocowki prubowalam im zlapac ale muszki szybko padaly a te rosliny nie trawia niezywych much a chcialam miec dorosle ale w kwiaciarniach nie ma:shake: