Madzika Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No wiem ze sie pisze ze rodowod jestw przygotowaniu ale jak ja oddawałam metryke do wyrobienia dostałam numer i miałam go wpisywać :P więc i tak przed pierwsza wystawa musialam juz ruszyc z papierkami Quote
cuciola Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Madzika jak widac co kraj to obyczaj :D tutaj sprawdzaja czy zarejestrowane sa dokumenty rodzicow.. swoja droga czekamy na rodowod glownie p oto zeby zrobic RTg stawow i wpisac do rodowodu Quote
Asiaczek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Kociaki - słodyczka; szczególnie ta malutka co ma kremową połowę noska...:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
cuciola Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Yoghi wczoraj skonczyl 13 miesiecy :lol: dzisiaj go zwazylam 37 kg :p p.s znajoma chce oddac swojego bojownika,ktory zostal jej podarowany..jest ktos zainteresowany z Warszawy? mozecie dac znac innym ;) Quote
Czoko Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='cuciola']kocia ale ja nic ci nie zrobie!! co z tego! nie zblizaj sie! Ale cudne kocięta! Mój był szkielecikiem i nigdy nie znałam go takiego pięknego. Widać jakie mam ogromne zaległości - czyżbyś dołączyła do grona zakoconych? Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie Ewa Quote
Czoko Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Trudno dziś też nie ma "edit" więc będzie kolejny post - zachęcił mnie tytuł i przyszłam zobaczyć najnowsze zdjęcia Yoghiego a natknęłam się na kocięta! Quote
cuciola Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 kotki nie moje,ale sasiadki a ja znalazlam im domki :) juz wszystkie maja nowe domki a tutaj Yoghi: Quote
aaliw Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Yoghi, kawal psa z ciebie wyrosl :evil_lol: 37 kg? Pancia niezle cie karmi. Wcale nie widac, ze on tyle wazy:cool3: Yoghi ma piekna budowe :loveu: Cuci, a co z koteczka-smutaskiem? Przeszlo jej w koncu? Quote
cuciola Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Koteczka smutasek troche wyszczesliwiala jak znalazla swoja pancie i ponoc zrobila sie z niej straszna przylepa..a oczka z wiekiem sie rozprostowaly ale dalej ma troche inne od innych. Ale na szczescie to zadna choroba. :) fajnie ze podoba wam sie Yoghi,jak widze tu te otyle labki to ciagle mi sie wydaje ze Yoghi jakis chuderlak Quote
cuciola Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 czekamy na jedzonko dlugo jeszcze? nareszcie! pokaz co tam masz! jedzonko! Quote
aleb Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Widać, ze Yoghiemu smakowało jedzonko :) Czyżby mięsko z ryżem? ;) Quote
cuciola Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 ryz,marchewka i puszka rybna dla psiakow marki Forza10 :) Quote
DiDDlina85 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 mmm..ale pycha jedzonko:)..37kg WOW!!! Troche waży:) Quote
aaliw Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Gazuś napisał(a):Docuch chętnie by mu zabrał tą miskę ;-) Nie tylko Doc :eviltong: Sama sie oblizalm :cool3: Mojemu psu nie pokaze, bo mi komputer zaslini :eviltong: Quote
cuciola Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 wczoraj rodzice mojego chlopaka obchodzili 25 lat po slubie,zrobilismy wielkie grillowane a Yoghi z wielkim zapalem obgryzal to co zostalo na zeberkach. Musze sprawdzic czy mam jakies fotki :) Quote
malaSilky Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='cuciola']wczoraj rodzice mojego chlopaka obchodzili 25 lat po slubie,zrobilismy wielkie grillowane a Yoghi z wielkim zapalem obgryzal to co zostalo na zeberkach. Musze sprawdzic czy mam jakies fotki :)[/quote] Jak masz to prosze wstaw, a psiaka masz slicznego;) Quote
cuciola Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 fotek z zeberkami nie ma..ja rece mialam zajete bo inaczej to by zjadl nawet kosci :D pieczone.. szukamy baseniku z dzieciecych lat,trzeba postawic w ogrodzie bo upal jak nie wiem! Quote
Gonitwa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witamy:) Śliczne psisko! Orient troszeczkę grubsiejszy-39 kg:) Miło się ogląda wasze fotki.... Quote
LAZY Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hej ciuciola! Dawno mnie w odwiedzinach u Yogusia nie było. Rośnie chłop jak nie wiem co, a jaką ma konretną wagę! Pozdrawiamy przystojniaka gorąco! Quote
cuciola Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Tak bylo kiedys: A tak dzis: ..i po zabawie glupawka ..odpoczywamy Quote
madalenka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jaki wielki! Toz to sie do basenu nie miesci:D Pieknie wyrosl ;) Przewidujecie jakies wystawy w najblizszym czasie?? Quote
Alcazar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ale on jest już duży, czym ty go karmisz?:lol: musisz kupić mu nowy większy basenik. Quote
cuciola Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 magdalenka czekamy na rodowod i planujemy najpierw RTG a potem od wrzesnia jesli wszystko dobrze pojdzie to na wystawe. Alcazar ja Yoghiego karmie wloskimi drozdzami..uwazaj bo twoj tez taki wyrosnie :D Quote
Recommended Posts