Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wiem ze sie pisze ze rodowod jestw przygotowaniu ale jak ja oddawałam metryke do wyrobienia dostałam numer i miałam go wpisywać :P więc i tak przed pierwsza wystawa musialam juz ruszyc z papierkami

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Madzika jak widac co kraj to obyczaj :D
tutaj sprawdzaja czy zarejestrowane sa dokumenty rodzicow..

swoja droga czekamy na rodowod glownie p oto zeby zrobic RTg stawow i wpisac do rodowodu

Posted

Yoghi wczoraj skonczyl 13 miesiecy :lol: dzisiaj go zwazylam 37 kg :p

p.s znajoma chce oddac swojego bojownika,ktory zostal jej podarowany..jest ktos zainteresowany z Warszawy?
mozecie dac znac innym ;)

Posted

[quote name='cuciola']kocia

ale ja nic ci nie zrobie!! co z tego! nie zblizaj sie!

Ale cudne kocięta!
Mój był szkielecikiem i nigdy nie znałam go takiego pięknego. Widać jakie mam ogromne zaległości - czyżbyś dołączyła do grona zakoconych?
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie Ewa

Posted

Trudno dziś też nie ma "edit" więc będzie kolejny post - zachęcił mnie tytuł i przyszłam zobaczyć najnowsze zdjęcia Yoghiego a natknęłam się na kocięta!

Posted

Yoghi, kawal psa z ciebie wyrosl :evil_lol: 37 kg? Pancia niezle cie karmi.
Wcale nie widac, ze on tyle wazy:cool3: Yoghi ma piekna budowe :loveu:

Cuci, a co z koteczka-smutaskiem? Przeszlo jej w koncu?

Posted

Koteczka smutasek troche wyszczesliwiala jak znalazla swoja pancie i ponoc zrobila sie z niej straszna przylepa..a oczka z wiekiem sie rozprostowaly ale dalej ma troche inne od innych. Ale na szczescie to zadna choroba. :)

fajnie ze podoba wam sie Yoghi,jak widze tu te otyle labki to ciagle mi sie wydaje ze Yoghi jakis chuderlak

Posted

Gazuś napisał(a):
Docuch chętnie by mu zabrał tą miskę ;-)

Nie tylko Doc :eviltong: Sama sie oblizalm :cool3:
Mojemu psu nie pokaze, bo mi komputer zaslini :eviltong:

Posted

wczoraj rodzice mojego chlopaka obchodzili 25 lat po slubie,zrobilismy wielkie grillowane a Yoghi z wielkim zapalem obgryzal to co zostalo na zeberkach. Musze sprawdzic czy mam jakies fotki :)

Posted

[quote name='cuciola']wczoraj rodzice mojego chlopaka obchodzili 25 lat po slubie,zrobilismy wielkie grillowane a Yoghi z wielkim zapalem obgryzal to co zostalo na zeberkach. Musze sprawdzic czy mam jakies fotki :)[/quote]
Jak masz to prosze wstaw, a psiaka masz slicznego;)

Posted

fotek z zeberkami nie ma..ja rece mialam zajete bo inaczej to by zjadl nawet kosci :D pieczone..

szukamy baseniku z dzieciecych lat,trzeba postawic w ogrodzie bo upal jak nie wiem!

Posted

Hej ciuciola! Dawno mnie w odwiedzinach u Yogusia nie było. Rośnie chłop jak nie wiem co, a jaką ma konretną wagę!
Pozdrawiamy przystojniaka gorąco!

Posted

magdalenka czekamy na rodowod i planujemy najpierw RTG a potem od wrzesnia jesli wszystko dobrze pojdzie to na wystawe.

Alcazar ja Yoghiego karmie wloskimi drozdzami..uwazaj bo twoj tez taki wyrosnie :D