Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

okazalo sie ze ta osoba ktora znalazla kotka karmi go ze strzykawki i kotek sie juz ladnie zalatwia..wiec dalej tak go beda karmic az odchowaja :)

kilka fotek kotkow juz 2-tygodniowych:

Posted

wczoraj koteczki z mamusia byly u weta :) tzn ja je zaprowadzilam..wszsystkie zdrowe! okazalo sie ze kotka jest mloda,ma okolo roku :)

dzisiaj przyjezdza kolejna chetna na kotka,zobaczyc i wybrac sobie :) czyli juz 2 kotki na 4 beda mialy pewny domek,kiedy odlacza sie od matki :D

Posted

witamy ;)
widzę że koteczków się dorobiłaś :)
fajnie że juz 2 z nich będą miały domek :) jeszcze tylko 2 i już w ogóle będzie super :)
pozdrawiam Was i uściskaj Youghiego :)

Posted

chyba za niedlugo kupie kotkom kuwete,bo mama kotka wychodzi na dwor sie zalatwiac i chyba wogole kuwety nie ma..ale takie maluchy niezaszczepione lepiej zeby nie wychodzily :)

pisze do mnie sporo chetnych na kociaki..jupi!

Posted

Rozkoszny widok
maluszki wtulone w mamcie
słodziachne fotecki
:loveu:

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

Śliczny jest ten biały kotek w pręgi :loveu: :loveu: :loveu: mam nadzieję, że uda się całej czwórce znaleźc super domki no i temu maluszkowi ze śmietnika też (on zostaje u tamtych ludzi co go karmią? tak?)

Posted

no wlasnie nie pisalam o maluszku :( te osoby nie chcialy go przywiesc do nas bo twierdzily ze skoro tydzien juz u nich byl to i dalej bedzie wszystko super..

no i niestety tak sie nie stalo..ciotki sobie poszly do pracy kotka zostawily ..

i koniec histori :( :(
glupie kobiety,mialy taka mozliwosc ze akurat jest tu kotka karmiaca to moglaby odchowac

olcha mi sie tez najbardziej podoba ta najjasniejsza kotka,juz sie dziewczyna zglosila jedna ze ja chce :) a ja poglebiam wiedze bo za niedlugo bede maluchy odrobaczac :)

Posted

obecnie nie mam aparatu bo tesciowie wyjechali i aparat ze soba wzieli..mysle ze wkrotce zrobie fotki jak maluszki jedza i jak Yoghi zaglada do koszyka :D

Posted

Kotki dzisiaj pierwszy raz posmakowaly gerberka z kurczakiem...ale lizaly!
zobaczcie mam pelno fotek!
czy to normalne ze ta kotka z ruda plamka na glowie ma takie smutne oczka? wet widzial kotki ale nic nie powiedzial ze to objaw choroby albo cos..

Posted

Koteczki fajne. Sama bylam kocia mama w dziecinstwie :lol:

Ta jedna koteczka ma te oczka takie smutne. Nie mam pojecia co moze jej byc. Ona taka smutna jest caly czas? Moze na jakims kocim forum cos podpowiedza.

Pomiziaj kotki od nas. Smutaske szczegolnie :lol:
Yoghiego oczywiscie tez :cool3:

Posted

A wiec miedzy naszymi psiakami jest dokładnie rok i tydzień róznicy :lol::lol:

A więc ja już dzis zaczynam impreze dla Yogusia

[CENTER]:Rose::Rose::Rose:]

:smilecol::smilecol:

:tort::tort::tort::tort::tort::tort:

:BIG::BIG::BIG:

:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:
:knajpa::knajpa::knajpa:

:drinka::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao: