cuciola Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 moze plywac sam piesek a jak piesek fajtlapa to mozna plywac z pieskiem...ja akurat z nim nie plywam bo sam sobie swietnie radzi :D kociaka nadal nie ma,albo sobie poszedl w sina dal albo go ktos wzial do domu..mam nadzieje ta druga opcja a ja jedzonko kupilam a tu kotka nie ma..buuu Quote
aaliw Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Kilka dni temu kota nie chciala..............a dzis juz po nim placze :calus: Moze jeszcze wroci. Gdzie on znajdzie takie fajne towarzystwo jak Yogi i taka bude do spania :cool3: nawet jedzonko czeka ;) Quote
cuciola Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 chyba ze znalazl domek :) trudno,jedzonko sie da do schroniska i beda mialy inne kotki :D przeciez Yoghi nie zajada psiej karmy a inne kotki beda mialy uzytek :) zdjec u nas ostatnio malo,mam tylko te z moim bratem :) Quote
Jupi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 cuciola napisaĆ(a): a ja jedzonko kupilam a tu kotka nie ma..buuu no proszÄ Olcia, a kto kota nie chciaĆ:evil_lol: zakocisz siÄ jak nic widzÄ wszystkie symptomy:evil_lol: Quote
cuciola Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 no ale kotka dalej nie ma.. buuu...chyba wysypie ta karme na talerzyk i jakis kot przyjdzie.. albo myszy :D Quote
DiDDlina85 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='cuciola'] Cudna mordka:) Quote
olcha Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 cuciola napisaĆ(a):przeciez Yoghi nie zajada psiej karmy a :roflt: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: Quote
cuciola Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 hihi sama sie usmialam wlasnie Yoghi zjadl sobie gotowane jedzonko! wkrotce zrobie jakies zdjecia..w sobote znowu na basen! Quote
Jupi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 pycha!:lol: ja tez swoim chĆopakom szykuje takie uczty od czasu do czasu dla odmiany po suchym:p ĆŒareĆko znika w 10 sekund:evil_lol: a kota zaadoptuj sobie sama:-) zobacz jaka sielanka z labkiem 2 kotĂłw w galerii Leon i jego 2 koty:-) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13499&page=951 Quote
DiDDlina85 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jakie sliczne nowe zdjecia:) jakie dobre jedzonko:D Quote
cuciola Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 hihi ja bym miala nawet cale ZOO w domy jakby nie tesciowa :D jedzonko dobre,ryz marchewka i puszka rybna dla pieskow :) Forza 10 Quote
moni@ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Szkoda ĆŒe Madoxowi nie mogÄ daÄ takich pychotek... :-( Czochranki dla Yoghiego :-) Quote
cuciola Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 moni@ jeszcze beda dni,kiedy Madox bedzie rozkoszowal sie gotowanym jedzonkiem! jestescie na dobrej drodze! ;) Quote
RinuĆ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='cuciola'] na tych fotkach jak moj Brutus wyszedl:loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Yoghus jak zwykle piekniasty :loveu: :loveu: :loveu: Quote
cuciola Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 mamy znowu nowe zdjecia z basenu.Jak znajde troche czasu to wkleje,bo jestem akurat bo rodzinnej imprezie (urodzinki tescia) :razz: od jutra zaczynaja mi sie znowu wyklady na uczelni :p dowiedzialam sie co z moim zaginionym kotkiem.. wiec kotek okazal sie byc kotka,zabrala go pewna pani bo bylo jej zal ze ciagle tak chodzi po ogrodach.Kotka bardzo utyla i okazalo sie ze bedzie miec kociaki. Powiedziala mi o wszystkim babcia,bo to jej znajoma ja przygarnela. Oczywiscie powiedzialam babci,ze jak ebdzie szla do znajomej to pojde z nia i przy okazji zaniose kotce ta karme,ktora kupilam :loveu: fajnie ze wiadomo co z kotka.. haha jakby nie ta pani to faktycznie bym miala male miaukunki w budzie ;) Quote
cuciola Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 troche naszych fotek: no to jedziemy na basen..usmiech na 100 stopni! Juz na basenie :) w ciagu pol godzinnego plywania Yoghi wyszedl tylko raz na brzeg,ze az chlopak ten z basenu musial go w wodzie podtrzymac pod brzuchem zeby sobie Yoghi pooddychal,bo taki napalony byl :) ..i komus sie padlo :) A tutaj dzisiaj w ogrodzie.. Quote
Loona Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kurcze, jaki on juĆŒ duĆŒy :) Masz niektualny banner ;) GĆaski dla kotki, potomstwa i Yoghiego oczywiĆcie :) Quote
aleb Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ćliczne zdjÄcia :) i widaÄ, jak w samochodzie nie umie wytrzymaÄ by w koĆcu dojechaÄ na basen :lol: Quote
cuciola Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 banerek juz mam nowy wykonany tylko musze zmniejszyc ;) juz zrobione :) Quote
Kati Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 i w koncu tutaj trafiĆam. :) moje zdanie na temat Yoghiego znasz, nie bede sie powtarzac. :) Quote
Recommended Posts