Atena Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ale on urósł:-o Musze przyznać, że ostatnio tu byłam kilka miesiecy po przybyciu do nowego domu:cool3: Ile on ma teraz miesiecy? Quote
barbara.h Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 fajowe foteczki, ale Yoghuś zakratowany też mi się podoba :lol::lol: to co Cuciola, zakocisz się :evil_lol::evil_lol: Quote
cuciola Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 nie zakoce sie,choc kociak codziennie przychodzi i bawi sie z Yoghim..szkoda ze przychodzi jak jest ciemno bo bym fotki zrobila.. a my wlasnie po baseniku... karnet nam sie skonczyl..wynalazlam inny basen troche blizej wiec chyba zmienimy basen :D Quote
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 cuciola napisał(a):nie zakoce sie,choc kociak codziennie przychodzi i bawi sie z Yoghim..szkoda ze przychodzi jak jest ciemno bo bym fotki zrobila.. a my wlasnie po baseniku... karnet nam sie skonczyl..wynalazlam inny basen troche blizej wiec chyba zmienimy basen :D A czemu kotecka nie? O fajnie, że macie tyle basenów, u nas pewnie jeden na cały kraj, a wy macie co krok :placz: Quote
cuciola Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 bo ja jestem psiara :) nie lubie jak mi sie zwierzeta wspinaja po meblach :D bez obrazy dla kociakow :D wole po prostu psy a nastepnym osobnikiem bedzie u mnie kiedys chilka jak sie wyprowadzimy na swoje.. Quote
olcha Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 cuciola napisał(a):bo ja jestem psiara :) nie lubie jak mi sie zwierzeta wspinaja po meblach :D bez obrazy dla kociakow :D wole po prostu psy a nastepnym osobnikiem bedzie u mnie kiedys chilka jak sie wyprowadzimy na swoje.. O to tak jak ja :cool3: Dokładnie :lol: Quote
cuciola Posted February 12, 2007 Author Posted February 12, 2007 Dzisiaj rano wypuszcam Yoghiego jak zwykle na siku do ogrodu a Yoghi biegiem do budy i szczeka.. patrze..a w budzie na kocyku spi kociak..hihii chyba sobie zrobil mieszkanko..zrobilam zdjecie :loveu: Quote
Jupi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cuciola napisał(a):bo ja jestem psiara :) nie lubie jak mi sie zwierzeta wspinaja po meblach :D bez obrazy dla kociakow :D wole po prostu psy a nastepnym osobnikiem bedzie u mnie kiedys chilka jak sie wyprowadzimy na swoje.. ja tez tak mówiłam, nawet w zeszłym roku, wręcz nie przpadałam za kotami, ale jak trzymam moje maleństwo w rękach to przepadam i jestem zakochana po uszy:loveu: Quote
Jupi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='cuciola']Dzisiaj rano wypuszcam Yoghiego jak zwykle na siku do ogrodu a Yoghi biegiem do budy i szczeka.. patrze..a w budzie na kocyku spi kociak..hihii chyba sobie zrobil mieszkanko..zrobilam zdjecie :loveu: o będzie fotka:lol: jeszcze nie wiesz a już masz kota:eviltong: :evil_lol: :roflt: Quote
cuciola Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 wczoraj dgm cos nie chodzila..wiec dzisiaj daje fotki! a Yoghi wczoraj skonczyl juz 9 miesiecy! Quote
olcha Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='cuciola']wczoraj dgm cos nie chodzila..wiec dzisiaj daje fotki! a Yoghi wczoraj skonczyl juz 9 miesiecy! Ojej jakie cudne umaszczenie ma ta kicia :loveu: Do nas przychodzą albo dzikusy, albo koty sąsiadów na wyżerkę :watpliwy:. Ale tłuściutka...lub w ciąży...:roll: Quote
Imanca Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Z podróży do Włoch mam kilka zdjęć kotecków - bardzo mi się podobały. Niby dachowce, a jednak inne niż u nas :loveu: No i to jest ta, co mówi, że kota nie chce, nie lubi i jest psiara itd. itp. a rozumiem, że na ostatnim zdjęciu kotek sam sobie miseczkę mleczka nalał :evil_lol: Quote
Jupi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 fajne ma umaszczenie ten kiciuś:lol: a daje się głaskać? PS fajna buda:lol: Quote
cuciola Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Kotek faktycznie odsc okraglutki i da sie glaskac Ale by bylo jakby sie okazalo ze to kotkA :D Dzisiaj rano go/jej nie widzialam..moze juz sobie poszedl/poszla bo ladna pogoda miska z mlekiem sie sama podstawia,przeciez to nie ja :D A to Yoghi wypoczywa pod biurkiem Quote
Czoko Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Oj Cuci - kiedyś i mnie się wydawało ze nie cierpię kotów a jeszcze nie mogłam powiedzieć o sobie że jestem psiarą i wcale tego nie odkryłam ...a teraz zobacz sama co się dzieje w naszym Blogu i Galerii - kto tam króluje, albo na Dogo w wątku "Zakoceni" ile nas tam spotkasz. A kotka prześliczna!!! Pozdrawiam Ewa Quote
Gazuś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ciucci, to Ty masz kota? :cool3: Też kiedyś miałam ;-) Ważył 13 kg.... ;-) Biedny GŁODZONY Yoghi :( Musi spać przy misce, żeby mu kto nie wyjadł, jak już coś tam sypniesz :cool3: :evil_lol: Wpadajcie do nas! Quote
ewatr Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 aaale on piękny !!! wybaczcie ze dopiero teraz Was odwiedzamy ale czasem tak bywa :oops: postaram sie nadrobic zaległości w fotkach - pozrawiamy z Armanim :loveu: Quote
Jupi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Gazuś']Mamy prezent ;-) ale ładniutki prezent:lol: Quote
aaliw Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Gazuś'] Ale super banerek :loveu: Gazus sama zrobilas? :klacz: Jak rozumiem kicia zostaje? Yoghiemu przyda sie towarzystwo :cool3: A skoro dziela juz bude i miske..... BTW Cuci ile placisz za basen? Jedna godzina kosztuje tak okolo ilu euro? Szukalam basenu dla psa tu u mnie:placz: Quote
olcha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Gazuś']Mamy prezent ;-) O jaki ładny! :loveu: Quote
Recommended Posts