Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nie zakoce sie,choc kociak codziennie przychodzi i bawi sie z Yoghim..szkoda ze przychodzi jak jest ciemno bo bym fotki zrobila..
a my wlasnie po baseniku...

karnet nam sie skonczyl..wynalazlam inny basen troche blizej wiec chyba zmienimy basen :D

Posted

cuciola napisał(a):
nie zakoce sie,choc kociak codziennie przychodzi i bawi sie z Yoghim..szkoda ze przychodzi jak jest ciemno bo bym fotki zrobila..
a my wlasnie po baseniku...

karnet nam sie skonczyl..wynalazlam inny basen troche blizej wiec chyba zmienimy basen :D

A czemu kotecka nie?

O fajnie, że macie tyle basenów, u nas pewnie jeden na cały kraj, a wy macie co krok :placz:

Posted

bo ja jestem psiara :)
nie lubie jak mi sie zwierzeta wspinaja po meblach :D bez obrazy dla kociakow :D wole po prostu psy a nastepnym osobnikiem bedzie u mnie kiedys chilka jak sie wyprowadzimy na swoje..

Posted

cuciola napisał(a):
nie lubie jak mi sie zwierzeta wspinaja po meblach :D bez obrazy dla kociakow :D wole po prostu psy a nastepnym osobnikiem bedzie u mnie kiedys chilka jak sie wyprowadzimy na swoje..

O to tak jak ja :cool3: Dokładnie :lol:

Posted

Dzisiaj rano wypuszcam Yoghiego jak zwykle na siku do ogrodu a Yoghi biegiem do budy i szczeka..
patrze..a w budzie na kocyku spi kociak..hihii chyba sobie zrobil mieszkanko..zrobilam zdjecie :loveu:

Posted

cuciola napisał(a):

ja tez tak mówiłam, nawet w zeszłym roku, wręcz nie przpadałam za kotami, ale jak trzymam moje maleństwo w rękach to przepadam i jestem zakochana po uszy:loveu:

Posted

[quote name='cuciola']Dzisiaj rano wypuszcam Yoghiego jak zwykle na siku do ogrodu a Yoghi biegiem do budy i szczeka..
patrze..a w budzie na kocyku spi kociak..hihii chyba sobie zrobil mieszkanko..zrobilam zdjecie :loveu:

o będzie fotka:lol:
jeszcze nie wiesz a już masz kota:eviltong: :evil_lol: :roflt:

Posted

[quote name='cuciola']wczoraj dgm cos nie chodzila..wiec dzisiaj daje fotki!
a Yoghi wczoraj skonczyl juz 9 miesiecy!

Ojej jakie cudne umaszczenie ma ta kicia :loveu: Do nas przychodzą albo dzikusy, albo koty sąsiadów na wyżerkę :watpliwy:. Ale tłuściutka...lub w ciąży...:roll:

Posted

Z podróży do Włoch mam kilka zdjęć kotecków - bardzo mi się podobały. Niby dachowce, a jednak inne niż u nas :loveu:

No i to jest ta, co mówi, że kota nie chce, nie lubi i jest psiara itd. itp. a rozumiem, że na ostatnim zdjęciu kotek sam sobie miseczkę mleczka nalał :evil_lol:

Posted

Kotek faktycznie odsc okraglutki i da sie glaskac

Ale by bylo jakby sie okazalo ze to kotkA :D
Dzisiaj rano go/jej nie widzialam..moze juz sobie poszedl/poszla bo ladna pogoda

miska z mlekiem sie sama podstawia,przeciez to nie ja :D

A to Yoghi wypoczywa pod biurkiem

Posted

Oj Cuci - kiedyś i mnie się wydawało ze nie cierpię kotów a jeszcze nie mogłam powiedzieć o sobie że jestem psiarą i wcale tego nie odkryłam ...a teraz zobacz sama co się dzieje w naszym Blogu i Galerii - kto tam króluje, albo na Dogo w wątku "Zakoceni" ile nas tam spotkasz.

A kotka prześliczna!!!
Pozdrawiam Ewa

Posted

Ciucci, to Ty masz kota? :cool3:
Też kiedyś miałam ;-)
Ważył 13 kg.... ;-)

Biedny GŁODZONY Yoghi :( Musi spać przy misce, żeby mu kto nie wyjadł, jak już coś tam sypniesz :cool3: :evil_lol:

Wpadajcie do nas!

Posted

aaale on piękny !!!

wybaczcie ze dopiero teraz Was odwiedzamy ale czasem tak bywa :oops:

postaram sie nadrobic zaległości w fotkach - pozrawiamy z Armanim :loveu:

Posted

[quote name='Gazuś']

Ale super banerek :loveu: Gazus sama zrobilas? :klacz:

Jak rozumiem kicia zostaje? Yoghiemu przyda sie towarzystwo :cool3: A skoro dziela juz bude i miske.....

BTW Cuci ile placisz za basen? Jedna godzina kosztuje tak okolo ilu euro? Szukalam basenu dla psa tu u mnie:placz: