simbik Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [URL=www.fotosik.pl] Szczególnie fajna ta fotka :lol: . Quote
aleb Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 cuci nie jest śliczny! Jest prześliczny!!! :) Quote
limoncia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cudenko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
cuciola Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 dziekuje Wam za odwiedzinki! :loveu: wkrotce kolejne fotki! Quote
aaliw Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Oj cuci, to bylo pytanie retoryczne :cool3: Yoghi jest cudny :loveu: A ja wam zazdroszcze pogody :cool1: U mnie jest strasznie zimno :scared: Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='cuciola']wyglada jak biedny psiak.. Cześć Kochani :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Obiecywałam że zajrze i jestem, a Yoghi już jest taki wielki, a jeszcze ost. jeździłaś w odwiedziny do jego mamusi :shake: Quote
aaliw Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='cuciola'] :crazyeye:Do wiezienia psa wsadzili :cool3: Nie dziwne ze taki smutny siedzi skoro pancia gdzies idzia a piesek zostaje. Quote
cuciola Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Jakbym miala drewniany plotek to by sie Yoghi najadl :cool3: hihi i nawet Jojek zajrzal :loveu: ale fajnie! Quote
Czoko Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ojej Taki Śliczny Yoghuś a trafił za kratki... Quote
betty_labrador Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='cuciola']wyglada jak biedny psiak.. dobrze ze w schronisku jest buda ocieplana :cool3: slodziak kochany :loveu: a plywa super :) Quote
olcha Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A co tak buczy na tych filmikach z basenu? świetnie Yoguś pływa Ale zciemniał, jak był mały to wydawał się jaśniejszy :loveu: Zmieniłaś aparat? Te ostatnie fotki są cudne :loveu: chociaż może to nie załśuga aparatu ale cudnego modela :cool3: Quote
cuciola Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 aparaty mamy dwa...podreczny malutki Ixus no i Eosik 350d :) Quote
shirrrapeira Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jakie piekne Joghusie, jakie piekne naprawde. Joghus jest coraz piekniejszy. A ile on ma miesiecy. Quote
Jupi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 cuciola napisał(a):aparaty mamy dwa...podreczny malutki Ixus no i Eosik 350d :) ta to ma dobrze:lol: a ja nie mam już żadnego, spadł aparat i po obiektywie:roll: na razie robię foty pozyczonym, strasznie gówniany, ale darowanemu (pozyczonemu) aparatowi w zeby się nie zagląda:evil_lol: zapraszam do Nas do galerii:lol: Quote
cuciola Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 to idziemy go Jupcia,Bosarka i Kotecka :) do nas tez ostatnio przychodzi kotek i daje mu jedzonko..taki kochany..ma taki gruby ogon! Yoghi ostatnio zagonil go do budy,kotek biedny wystraszony a Yoghi polizal go po nosie :) Quote
simbik Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Jupi'] wygląda jak cudny psiak Świat zza krat :evil_lol: , ładnie tak chłopaka więzić ;) . Quote
Jupi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 cuciola napisał(a):to idziemy go Jupcia,Bosarka i Kotecka :) do nas tez ostatnio przychodzi kotek i daje mu jedzonko..taki kochany..ma taki gruby ogon! Yoghi ostatnio zagonil go do budy,kotek biedny wystraszony a Yoghi polizal go po nosie :) to zrób fotke koteczkowi, albo może tez się zakocisz i sprawisz Yoghiemu kociego przyjaciela:cool3: :lol: Quote
DiDDlina85 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 własnie obejrzałam filmiki!!! SUPER Yoghie jest swietny:) Quote
cuciola Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 to jeszcze reszta fotek ze spaceru i potem trzeba bedzie robic nowe :) Quote
Recommended Posts