aleb Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 cucciola wielkie gratulacje :) Kiedy następna wystawa? Quote
betty_labrador Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 gratulacje wielkie dla Ciebie i piesulka :loveu: czekamy na fotki :p Quote
cuciola Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 a to fotka szczeniaka ktory wygral klase...calkiem inna budowa niz Yoghulcowa :D nastepna wystawa chyba krajowka w marcu...luty sobie odpuszczamy bo Yoghi teraz wejdzie juz w mlodziez..musze go jeszcze troche podpracowac :P Quote
aaliw Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :klacz: dla Yoghiego. Dobrze sie spisal chlopak :multi: A zdjecia jakies beda? :cool3: Quote
aleb Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 O właśnie, jakieś zdjęcia będą :razz: A piesek co wygrał, jest taki sobie ;) Quote
cuciola Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 beda zdjecia ale jeszcze sama ich nie obejrzalam :) Quote
cuciola Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 to kilka Yoghusiow a reszta jutro bo wychodze na urodzinki kolezanki :) Quote
aleb Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cuci więcej, więcej :razz: Yoghi jak na swój pierwszy raz, widać, ze był grzeczny :) A poza tym gdzie kupiłaś taką fajną ringówkę? :) Szukam takiej tutaj w Polsce i nie umiem znaleźć :( Quote
cuciola Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ringowke kupilam na wystawie a raczej Mauro kupil bo stwierdzil ze ta co mamy jest nieprofesjonalna :D haha tak to jest jak chlop cos wymysli :D mialam tez kremowa ringowke ale po koleczku miala takie kilka koleczek ktore blokowaly i dopiero srorkowe blokowanie.. ja ci moge polecic Olune z labradory.info ona robi sama ringowki labom i wysyla :) Quote
simbik Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 cuciola napisał(a):wrocilismy dopiero teraz z wystawy.. Sedzia z Chorwacji,ale mieszka we Wloszech szczeniaki biegly na sam koniec..jak mialam wejsc na ring to bylam juz zmeczona bo bylo przed nami jakies 160 labradorow.Szczeniaki nawet biegac nie chcialy a ja sie balam jak Yoghi sie bedzie zachowywal bo to w koncu jego 1 raz! No i pobieglismy...bylismy w 5..dostalismy ocene wybitnie obiecujaca i wspanialy opis..sedzia dokladnie nas ogladal a z Yoghiego jestem dumna jak sie ustawial i jak ladnie biegal..Sedzia nam kazal biec po prostej, w kolko i po trojkacie..dosc dlugo czasu poswiecal na kazdego psa! fajnie bylo ..bedziemy jeszcze jezdzic.. Wielkie gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: . W labkach to niezły tłok w szczeniakach ;) . My narazie tylko w baby mieliśmy dwóch konkurentów, a tak to zwykle solo. W lutym żegnamy klasę szczeniąt w Bydgoszczy - ciekawę czy tym razem nam się ktoś na ringu trafi :lol: . Quote
Madzika Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No to gratuluje super debiutu:D My dopiero debiutujemy w Katowickim spodku ale juz widze ze u nas bedzie bardzo wesolo bo jakos Akul nei umie zaczaic komendy STOJ :cool3::cool3: ma duzo wersji co ta komenda moze znaczyc i ciagle wymysla nowe. A jak chcesz zobaczyc ile sneigu w Katowicach zapraszam do galeri:lol: Quote
cuciola Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 nie chce siedziec w kennelu..wole przy nogach na poczatku szczekalem ogladalem katalog...razem z pania biegalem slicznie ale pan zrobil nieostre zdjecie tu czekalismy juz na ringu na nasza kolej i tutaj sie koncza Yoghusiowe fotki..reszta fotek jest labradorowych z innych klas Quote
Ty_Asya Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='cuciola'] Ja tez bylam ale w niedziele.........zapomnialam aparatu! :shake: Ale te labradory byly wszystkie takie jak na zdjeciu...i wcale mi sie nie podobaja.....grube i niskie...ale niestety na expo takie musza byc...:ekmm: :-? I rottwailery tez byly okropne!!! Zakochalam sie w dogu niemeckim!!! Chyba zdraze cane corso!!! :p Quote
simbik Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ty_Asya napisał(a): Zakochalam sie w dogu niemeckim!!! Chyba zdraze cane corso!!! :p No i słusznie ...gorąco polecam dogusia :p . Quote
Jupi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cuci- gtaruluje serdecznie Tobie i Yoghiemu, ślicznie sie razem prezentowaliście:cool3::lol: Pies który wygrał jest bardzo nie wmoim typie, ale za to bardzo w typie wystawowym, dlatego z Jupisem wystaw raczej nie podbijemy:evil_lol: ale i tak sie wybieram w czerwcu, już klasa pośrednia będzie:lol: Pozdrawiam Quote
cuciola Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 zalezy od sedziego :D moim zdaniem warto pojezdzic.. u nas na wystawie takie klimaty ze niektorzy hodowcy to jada tylko po to zeby ich pies wygral a jak nie wygra to kopna psa do klatki i jeszcze uderza w drzwiczki ehh :( Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cuciola - gratulacje! Jak na I wystawę - to duży sukces.:lol: Pzdr. Quote
Ty_Asya Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 cuciola napisał(a):zalezy od sedziego :D moim zdaniem warto pojezdzic.. u nas na wystawie takie klimaty ze niektorzy hodowcy to jada tylko po to zeby ich pies wygral a jak nie wygra to kopna psa do klatki i jeszcze uderza w drzwiczki ehh :( Wlasnie cos takiego widzialam na tej wystawie i mi sie nie podobalo!!! :-( A swietnie razem byliscie!!! :p Quote
Kamila Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ty_Asya napisał(a): Zakochalam sie w dogu niemeckim!!! Chyba zdraze cane corso!!! :p simbik napisał(a):No i słusznie ...gorąco polecam dogusia :p . Ja tez :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
cuciola Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 laduje filmik z basenu..ciekawe czy sie wgra bo troche wazy.,. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cuciola - a jakiej rangi to była wystawa i ile psów zgłoszono? A jeżeli masz katalog, to czy możesz mi podac stawkę rasy basenji - V grupa FCI? Pzdr. Quote
Recommended Posts