Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a to fotka szczeniaka ktory wygral klase...calkiem inna budowa niz Yoghulcowa :D

nastepna wystawa chyba krajowka w marcu...luty sobie odpuszczamy bo Yoghi teraz wejdzie juz w mlodziez..musze go jeszcze troche podpracowac :P

Posted

cuci więcej, więcej :razz:

Yoghi jak na swój pierwszy raz, widać, ze był grzeczny :)

A poza tym gdzie kupiłaś taką fajną ringówkę? :) Szukam takiej tutaj w Polsce i nie umiem znaleźć :(

Posted

Ringowke kupilam na wystawie a raczej Mauro kupil bo stwierdzil ze ta co mamy jest nieprofesjonalna :D haha tak to jest jak chlop cos wymysli :D
mialam tez kremowa ringowke ale po koleczku miala takie kilka koleczek ktore blokowaly i dopiero srorkowe blokowanie..

ja ci moge polecic Olune z labradory.info ona robi sama ringowki labom i wysyla :)

Posted

cuciola napisał(a):
wrocilismy dopiero teraz z wystawy..
Sedzia z Chorwacji,ale mieszka we Wloszech
szczeniaki biegly na sam koniec..jak mialam wejsc na ring to bylam juz zmeczona bo bylo przed nami jakies 160 labradorow.Szczeniaki nawet biegac nie chcialy a ja sie balam jak Yoghi sie bedzie zachowywal bo to w koncu jego 1 raz!
No i pobieglismy...bylismy w 5..dostalismy ocene wybitnie obiecujaca i wspanialy opis..sedzia dokladnie nas ogladal a z Yoghiego jestem dumna jak sie ustawial i jak ladnie biegal..Sedzia nam kazal biec po prostej, w kolko i po trojkacie..dosc dlugo czasu poswiecal na kazdego psa!
fajnie bylo ..bedziemy jeszcze jezdzic..

Wielkie gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: . W labkach to niezły tłok w szczeniakach ;) . My narazie tylko w baby mieliśmy dwóch konkurentów, a tak to zwykle solo. W lutym żegnamy klasę szczeniąt w Bydgoszczy - ciekawę czy tym razem nam się ktoś na ringu trafi :lol: .

Posted

No to gratuluje super debiutu:D

My dopiero debiutujemy w Katowickim spodku ale juz widze ze u nas bedzie bardzo wesolo bo jakos Akul nei umie zaczaic komendy STOJ :cool3::cool3: ma duzo wersji co ta komenda moze znaczyc i ciagle wymysla nowe.

A jak chcesz zobaczyc ile sneigu w Katowicach zapraszam do galeri:lol:

Posted

nie chce siedziec w kennelu..wole przy nogach

na poczatku szczekalem

ogladalem katalog...razem z pania

biegalem slicznie ale pan zrobil nieostre zdjecie

tu czekalismy juz na ringu na nasza kolej

i tutaj sie koncza Yoghusiowe fotki..reszta fotek jest labradorowych z innych klas

Posted

[quote name='cuciola']

Ja tez bylam ale w niedziele.........zapomnialam aparatu! :shake:
Ale te labradory byly wszystkie takie jak na zdjeciu...i wcale mi sie nie podobaja.....grube i niskie...ale niestety na expo takie musza byc...:ekmm: :-?

I rottwailery tez byly okropne!!!

Zakochalam sie w dogu niemeckim!!! Chyba zdraze cane corso!!! :p

Posted

Cuci- gtaruluje serdecznie Tobie i Yoghiemu, ślicznie sie razem prezentowaliście:cool3::lol:

Pies który wygrał jest bardzo nie wmoim typie, ale za to bardzo w typie wystawowym, dlatego z Jupisem wystaw raczej nie podbijemy:evil_lol: ale i tak sie wybieram w czerwcu, już klasa pośrednia będzie:lol:

Pozdrawiam

Posted

zalezy od sedziego :D moim zdaniem warto pojezdzic..
u nas na wystawie takie klimaty ze niektorzy hodowcy to jada tylko po to zeby ich pies wygral a jak nie wygra to kopna psa do klatki i jeszcze uderza w drzwiczki ehh :(

Posted

cuciola napisał(a):
zalezy od sedziego :D moim zdaniem warto pojezdzic..
u nas na wystawie takie klimaty ze niektorzy hodowcy to jada tylko po to zeby ich pies wygral a jak nie wygra to kopna psa do klatki i jeszcze uderza w drzwiczki ehh :(

Wlasnie cos takiego widzialam na tej wystawie i mi sie nie podobalo!!! :-(

A swietnie razem byliscie!!! :p

Posted

Ty_Asya napisał(a):

Zakochalam sie w dogu niemeckim!!! Chyba zdraze cane corso!!! :p

simbik napisał(a):
No i słusznie ...gorąco polecam dogusia :p .

Ja tez :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: