aleb Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 cuci oczywiście :) Zaraz chwytam się do roboty ;) EDIT: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Cuciola - czy mnie się tylko tak wydaje, czy rzeczywiście ostatnio zaniedbujesz Galerię Yoghiego...? Pzdr. Quote
Kati Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 To nie złudzenia. Galeria, a takze my jesteśmy zaniedbywani. Domagamy się nowych fotek, w dużych ilościach. Quote
Jupi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 zdecydowanie Yoghi ma zaniedbana galerię, cuciola popraw sie:mad: :evil_lol: Quote
cuciola Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 przepraszam za zaniedbywanie galerii :oops: niestety uczelnia nie daje mi zbyt wiele wolnego czasu,dlatego ostatnio malo pisze i wklejam w sobote wystawa Yoghiego..porobie fotki wkleje :p :lol: prosze uzbroic sie w cierpliwosc,nielatwe jest zycie studentki :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 O, będą zdjęcia z wystawy? No to super! Czekamy z niecierpliwością... Pzdr. Quote
aleb Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 cuci cieszę się, że ci się podobają avki :) Ooo, no to będziemy trzymać kciuki za Yoghiego ;) Quote
LAZY Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 cuciola napisał(a):przepraszam za zaniedbywanie galerii :oops: niestety uczelnia nie daje mi zbyt wiele wolnego czasu,dlatego ostatnio malo pisze i wklejam w sobote wystawa Yoghiego..porobie fotki wkleje :p :lol: prosze uzbroic sie w cierpliwosc,nielatwe jest zycie studentki :cool3: No to od dzisiaj trzymam kciuki!!! Quote
cuciola Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 :loveu: trzymajcie kciuki trzymajcie... za mala konkurencje..bo z tym bedzie ciezko Quote
aleb Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A wiesz już ile będzie psów w twojej klasie? Quote
aaliw Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Kciuki zacisniete: moje :thumbs: Polo tez zaciska lapki :thumbs::thumbs: Quote
Ty_Asya Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 cuciola napisał(a): w sobote wystawa Yoghiego..porobie fotki wkleje :p :lol: prosze uzbroic sie w cierpliwosc,nielatwe jest zycie studentki :cool3: W sobote?? Ja tam bede w niediziele! :-( Quote
cuciola Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 nie wiem jeszcze ile psow bedzie w naszej klasie ale patrze na inne lata to zawsze byla masa! moze jak snieg spadnie to ci,co przyjezdzaja z daleka nie rpzyjada i bedzie mniej :D TY_ASia w niedziele jest klubowka labradorow,ale my wolelismy jechac na miedzynarodowke bo na klubowce jeszcze wiecej psow! no ale zrob fotki jak bedziesz! Quote
aaliw Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cuciola, czy Ty nadal dajesz Yoghiemu Hill'sa??? Jesli tak. Czy mozesz sprawdzic gdzie on jest wyprodukowany? Quote
cuciola Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Hill'sa juz nie dajemy.Zmienilam,bo mialam trudnosc ze znalezieniem w sklepie adulta z jagniecina.Jemy teraz Nutro Choice tez z jagniecina dla duzych ras,no i w srodku jest tez dodatek na stawy :) bardzo ladna mu sie siersc zrobila :) polecam! Hill'sa uzywa czekoladek Skiperek,moze ich zapytaj :) a u nas ciagle deszcz pada...i jak tu cwiczyc do wystawy? przeciez z parasolem nie bede biegac :( Quote
Czoko Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dołączamy i my z trzymaniem kciuków za Yoghiego - tzn. Ewa&Choco&Mruczek Bardzo dawno nas nie było - koniec roku, rozliczenia ale obiecuję poprawę... Quote
Vogue Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nas tez dawno nie bylo! Trzymam kciuki za Yogiego:lol: Niech wezmie wszystko!!! Quote
Kamila Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ja tez trzymam kciuki ;) A co do Hillsa to ja wlasnie tez zaczelam dawac i dla large breed 1-5 lat maja tu tylko z kurczakiem(bynajmniej w tym sklepie w ktorym sie zaopatruje) :roll: Quote
barbara.h Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 my też się dołączamy do trzymania kciukasów :lol::lol: Quote
cuciola Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 wrocilismy dopiero teraz z wystawy.. Sedzia z Chorwacji,ale mieszka we Wloszech szczeniaki biegly na sam koniec..jak mialam wejsc na ring to bylam juz zmeczona bo bylo przed nami jakies 160 labradorow.Szczeniaki nawet biegac nie chcialy a ja sie balam jak Yoghi sie bedzie zachowywal bo to w koncu jego 1 raz! No i pobieglismy...bylismy w 5..dostalismy ocene wybitnie obiecujaca i wspanialy opis..sedzia dokladnie nas ogladal a z Yoghiego jestem dumna jak sie ustawial i jak ladnie biegal..Sedzia nam kazal biec po prostej, w kolko i po trojkacie..dosc dlugo czasu poswiecal na kazdego psa! fajnie bylo ..bedziemy jeszcze jezdzic.. Quote
Recommended Posts