Patka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 super basen mojej Lil tez by sie taki przydął zazdrościmy !!! :cool3: Quote
Ela_and_Krzys Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 kapitalne sa baseny dla psow u nas jednak chyba to wciaz piesn przyszlosci :( Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ALe super fotki :lol: :lol: Yoghiemu chyba sie podoba, swietnie sobie chlopak radzi:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ty_Asya Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Swietny ten basen!!! A to jest ten w Salice Terme? Moje psiaki to lubia plywac ale w kałużach...tam gdzie sie nie dotyka to nie ida! :lol: Quote
cuciola Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 to jest basen w Novate Milanese (w Salice chcieli wyludzic wizyte u weterynarza za 40 euro a po co mi to skoro moj pies nie jest zaden po zabiegu,tylko plywac chcielismy zwyczajnie) Quote
aleb Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Fotki cudne :) Ciekawe kiedy w Polsce będą takie baseny? :lol: cuci a ile kosztowało wejście na taki basen? Trwało to godzinkę, zgadza się? Quote
cuciola Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 aleb 6 spotkan 200 euro.. tylko tego na zlotowki nie przeliczajciebo tu sie w euro zarabia wiec jesli u nas cos kosztuje 10 zl to u nas 10 euro i tyle :) wiosna na pewno pojedziemy nad jakies jezioro albo nad morze ale zima sie nie da wiec skoro sa baseny to korzystawy dla dobra stawow i rozbudowania miesni :) Quote
cuciola Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Yoghi dzisiaj konczy 7 miesiecy :iloveyou: :BIG: :santagri: waga: 30 kg (juz powoli zaczyna byc ciezko podnosic go na wage) wzrot: chyba 55 cm bo sie ciagle rusza :D Quote
barbara.h Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 super foteczki z basenu :multi: i składamy życzonka urodzinowe dla Yoghusia :lol::laola::laola: Quote
WalentyNaa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Swietna sprawa taki basen :0 mojej labradorce pewnie tezby sie spodobalo :):) uwielbia wode czasem nawet do wanny by sie na chama chciala wepchac :cool1: :cool1: no ale poki co to macza lapki w przydomowym stawiku :P :eviltong: Quote
Madzika Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Maluski i leciutki ten twoj labek :D Z niego cos wyrosnie a basen bajer ale pytanie trzemu tylko twoj TZ wszedl do wody dla ciebie byla za zimna ;) Quote
agabass Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 no piękny trening mięśni, a gdzie jest ten basen tak z ciekawości pytam? Quote
Ty_Asya Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 cuciola napisał(a):to jest basen w Novate Milanese Ah no to w koncu pojechaliscie na ten w Novate Milanese!! Naprawde fajny!!! Quote
WalentyNaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 No ja tez chetnie bede wpadac do galerii Yoghi'ego i nie moge doczekac sie nastepnych foteczek ... w sumie to tak wyszlo ze odwiedzilam wasza galerie bo zainteresowalo mnie bardzo z tym basenem ale teraz to bede pewnie stalym bywalcem tutaj :):) Quote
cuciola Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 No to pijemy za MOJE URODZINKI :loveu: :loveu: :tort: :BIG: :new-bday: :cunao: :pepsi: :popcorn: :beerchug: :laola: Quote
Madzika Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [CENTER]No to szczere szczere życzenia z POLski dla Jubilatki przesyla Magda i Aki :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: no i pijemy za Twoje zdrowie :knajpa::knajpa::knajpa: :laola::laola: [/CENTER] Quote
Vogue Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!:buzi: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Dobermania Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='cuciola']opowiadanko o basenie : sam basen oczywiscie kryty 6m na 3 m.Na jednym brzegu jest schodek taka mala wysepka gdzie pies staje na samym poczatku i potem skacze sobie do wody albo wchodzi (zalezy od temperamentu) :) Boże, to jest coś wspaniałego! Żeby w Polsce taki zrobili... Quote
Dobermania Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 A no i wszystkiego naj! :) Czy woda tam jest chlorowana czy ozonowana? Quote
Loona Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Wszystkiego najlepszego :multi: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :tort: :popcorn: Quote
aleb Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Czy woda tam jest chlorowana czy ozonowana? O właśnie, też jestem ciekawa :) Quote
cuciola Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 czesc wam :) dziekuje za zyczonka woda z basenie nie jest chlorowana,maja jakis specjalny system czyszczenia,ktory nie dziala drazliwo na oczka ani na siersc.. wiadomo nie kazdy pies od razu plywa i kilka razy wody sie psiaki napija :) Quote
Magda Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Sliczne fotki. Ostatnio widzialam Yoghiego zanim jeszcze do ciebie rafil, a teraz juz taki duzy sie zrobil:loveu::loveu: A jak ladnie plywa:p Pozdr! Quote
Recommended Posts