Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

to jest basen w Novate Milanese

(w Salice chcieli wyludzic wizyte u weterynarza za 40 euro a po co mi to skoro moj pies nie jest zaden po zabiegu,tylko plywac chcielismy zwyczajnie)

Posted

aleb 6 spotkan 200 euro..

tylko tego na zlotowki nie przeliczajciebo tu sie w euro zarabia wiec jesli u nas cos kosztuje 10 zl to u nas 10 euro i tyle :)
wiosna na pewno pojedziemy nad jakies jezioro albo nad morze ale zima sie nie da wiec skoro sa baseny to korzystawy dla dobra stawow i rozbudowania miesni :)

Posted

Yoghi dzisiaj konczy 7 miesiecy :iloveyou: :BIG: :santagri:
waga: 30 kg (juz powoli zaczyna byc ciezko podnosic go na wage)
wzrot: chyba 55 cm bo sie ciagle rusza :D

Posted

Swietna sprawa taki basen :0 mojej labradorce pewnie tezby sie spodobalo :):) uwielbia wode czasem nawet do wanny by sie na chama chciala wepchac :cool1: :cool1: no ale poki co to macza lapki w przydomowym stawiku :P :eviltong:

Posted

No ja tez chetnie bede wpadac do galerii Yoghi'ego i nie moge doczekac sie nastepnych foteczek ... w sumie to tak wyszlo ze odwiedzilam wasza galerie bo zainteresowalo mnie bardzo z tym basenem ale teraz to bede pewnie stalym bywalcem tutaj :):)

Posted

[CENTER]No to szczere szczere życzenia z POLski dla Jubilatki przesyla Magda i Aki
:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

no i pijemy za Twoje zdrowie
:knajpa::knajpa::knajpa:

:laola::laola:
[/CENTER]

Posted

[quote name='cuciola']opowiadanko o basenie :
sam basen oczywiscie kryty 6m na 3 m.Na jednym brzegu jest schodek taka mala wysepka gdzie pies staje na samym poczatku i potem skacze sobie do wody albo wchodzi (zalezy od temperamentu) :)

Boże, to jest coś wspaniałego! Żeby w Polsce taki zrobili...

Posted

czesc wam :)
dziekuje za zyczonka

woda z basenie nie jest chlorowana,maja jakis specjalny system czyszczenia,ktory nie dziala drazliwo na oczka ani na siersc..
wiadomo nie kazdy pies od razu plywa i kilka razy wody sie psiaki napija :)