Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

LAZY napisał(a):
Hihihi....to wzmacnianie mięśni a nie rehabilitacja. RTG stawów nie wyszło super (ale nie jest źle!!!), dlatego chcą wzmacniać mięśnie zeby ostatecznie RTG wyszło lepiej:)

Ufffffffffffffffffffffffff!!!
A ja juz omalże zawału nie dostałam :razz: Proszę mnie nie straszyć :mad:;)
Alez ten chłopak wyrósł :crazyeye: I jaki ładny :loveu:

Posted

plywanie nie zaszkodzi a super rozwija miesnie a nie mozemy czekac na wiosne bo we wiosne to rozwoj stawow juz bedzie zakonczony! no wlasnie nie straszcie Pysi..

jutro beda fotki basenowe :)

Posted

wrocilismy z basenu :) bylo swietnie! Yoghi od razu wskoczyl do wody,wogole sie nie bal! napisze wam wszystko dokladnie razem w fotkami :)
ale mam plywaka!

Posted

opowiadanko o basenie :
sam basen oczywiscie kryty 6m na 3 m.Na jednym brzegu jest schodek taka mala wysepka gdzie pies staje na samym poczatku i potem skacze sobie do wody albo wchodzi (zalezy od temperamentu) :)
Jak Mauro wszedl do wody i sie oddalil to Yoghi zaraz wskoczyl choc najpierw troche niepewnie.Oczywiscie biedaczek nie wiedzial ze glowe trzeba uniesc bo jak nie to sie wody napije.Zrobil nurka i przykryla go woda..a potem wyplynal..
potem juz wiedzial jak skakac do wody :)
no i za kazdym razem wchodzil do wody,plynal do Mauro a potem pani instruktorka ktora siedziala na brzegu rzucaca zabawke i Yoghi musial po nia plynac wiec na raz robil dwa okrazenia basenu i wyplywal na wysepke.No i tak rpzez pol godziny bo juz potem byl zmeczony.Jak na pierwszy raz to powiedziala nam pani ze widac ze Yoghi lubi wode :D
aha no i Yoghiwmu dali zpecjalne szeleczki z uchwytem zeby mu pomagac w wejsciu na wysepke.
potem bylo osobne pomieszczenie na prysznic pieska i wielka suszarka,podloga fajna zeby pies sie nie slizgal.
oto fotki:
co to za basen?

rzucili od razu kurczaka

pan mi na poczatku pomagal plywac

skoczyc czy nie?

skoczylem i sam plywam

doplynalem

tak mi kaza daleko plywac..az na 6 metrow

i znowu z kura w paszczy plyne do brzegu

a teraz dali koleczko unoszace sie na wodzie

na brzegu

plyne!

znowu na brzegu

skok!

i przynosze!

Posted

Super zdjęcia :multi: :multi: :multi: i dzielny Yoghi :cool3:. My też chcemy taki basen :placz: . Opa tak kocha aportować z wody, ona by i z pomostu skoczyła za piłeczką :roll:

Posted

znowu jedziemy w nastepna sobote :) i przy okazji zrobie tym razem filmik :)
przynajmniej raz Yoghi po poludniu byl spokojny i juz w aucie sobie grzecznie spal :)

Posted

Basen to rewelacja!
Juz dawno sobie kombinowałam, ze gdybym miała fundusze to taki bym otworzyła. Raz, ze psiakom z problemami kręgosłupa czy łapek zrobiłby świetnie to jeszcze zarobic mozna!
Extra.

Posted

[quote name='moth']Był kiedyś o tym artykuł w "Moim Psie". Na zdjęciach wyglądało pożądnie, prawdziwy basen w jakimś pomieszczeniu. ;)

A masz może tą gazetke jeszcze? Mogłabyś mi zeskanować to? PLISSSS To zaraz koło mnie....więc warto wiedzieć.

[quote name='cuciola']opowiadanko o basenie :
sam basen oczywiscie kryty 6m na 3 m.Na jednym brzegu jest schodek taka mala wysepka gdzie pies staje na samym poczatku i potem skacze sobie do wody albo wchodzi (zalezy od temperamentu) :)
Jak Mauro wszedl do wody i sie oddalil to Yoghi zaraz wskoczyl choc najpierw troche niepewnie.Oczywiscie biedaczek nie wiedzial ze glowe trzeba uniesc bo jak nie to sie wody napije.Zrobil nurka i przykryla go woda..a potem wyplynal..
potem juz wiedzial jak skakac do wody :)
no i za kazdym razem wchodzil do wody,plynal do Mauro a potem pani instruktorka ktora siedziala na brzegu rzucaca zabawke i Yoghi musial po nia plynac wiec na raz robil dwa okrazenia basenu i wyplywal na wysepke.No i tak rpzez pol godziny bo juz potem byl zmeczony.Jak na pierwszy raz to powiedziala nam pani ze widac ze Yoghi lubi wode :D
aha no i Yoghiwmu dali zpecjalne szeleczki z uchwytem zeby mu pomagac w wejsciu na wysepke.
potem bylo osobne pomieszczenie na prysznic pieska i wielka suszarka,podloga fajna zeby pies sie nie slizgal.
oto fotki:
co to za basen?

rzucili od razu kurczaka

pan mi na poczatku pomagal plywac

skoczyc czy nie?

skoczylem i sam plywam

doplynalem

tak mi kaza daleko plywac..az na 6 metrow

i znowu z kura w paszczy plyne do brzegu

a teraz dali koleczko unoszace sie na wodzie

na brzegu

plyne!