cuciola Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 tak tak czynia cuda wasze kciuki! miejmy nadzieje ze juz teraz bede was jak najmniej prosic o ich trzymanie i bedzie juz wszystko super! pamietacie jaki byl Yoghus? Quote
simbik Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ja też się bardzo cieszę, że wszystko się super zagojiło :lol: i zadroszczę psiego basenu - to musi być dla futrzaków frajda :cool3: . moja Opa ma świra na punkcie wody. Quote
barbara.h Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :kciuki: Mizianko dla Yoghusia:iloveyou: Quote
Ty_Asya Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Bylam w tym nowym sklepie dla zwierzat!!! I 80 euro im tam zostawilam na zabawke i na dwie leżanki i do tego poducha! :haha: Quote
cuciola Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 haaa..ja dzisiaj tez bylam ale w Ticinese sklepie...i kupilam tylko ciasteczka Nutro Choice jagniece i Murnil tabletki na siersc z biotyna bo mnie denerwuje brak siersci na lapce jak pobierali mu krew..moze z biotynka mu szybciej odrosnie! TY Asya i jaki ten sklep? wielkosci Vidirea czy mniejszy? jakie ceny? a my leczymy uszka bo trzepie glowa maluch i sie drapie..a jedno uszko cale brazowe,smierdzi i zaczerwienione.. a poza tym to jutro Mikolajki! a we Wloszech nie ma tej tradycji ale my sobie z chlopakiem robimy! a co! a wy TY Asya? Quote
Madzika Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Biedy yoghi co chwile jakis problem ze zdrowiem ;/ Akul tez mi ostatnio choruje jakies problemy zeladkowe ale dostaje zastrzyki i juz lepiej Quote
Ty_Asya Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ty miala taki sam problem z uchem......miala ta....nie wiem jak to sie mowi po polsku.....po wlosku to OTITE..... Dal nam kropelki i wszystko przeszlo a teraz co jakis czas czyscimy zawsze uszy zeby znowu nie miala problemow. Sklep jest fajny ale sie wydaje ze ma duzo a tak naprawde to nie ma tak duzo rzeczy.....jest troche mniejszy od Ticinese....i ceny moze sa troche mniejsze...my kupujemy Almo Nature i 15 kg w Viridea kosztuje 39,90 euro a w nowym sklepie 37,90 euro.... A mikolajek nie robimy.....:-( Quote
moth Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ty_Asya napisał(a):my kupujemy Almo Nature i 15 kg Almo Nature robi suchą karmę dla psów? :crazyeye: Do tej pory znałam tylko saszetki i puszki dla kotów. mam nadzieję, że kiedyś trafi do Polski. Quote
Ty_Asya Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 moth napisał(a):Almo Nature robi suchą karmę dla psów? No tak.....i jest biologiczna (Almo Nature Holistic) albo normalna (Almo Nature Daily)....i dla kotow tez jest sucha karma Almo.....ale nawet tutaj we wloszech nie wszystkie sklepy maja a to wloska firma.... Quote
LAZY Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Mikołajkowe mizianko dla Yoghusia i Ciebie! :buzi: Quote
cuciola Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Biedy yoghi co chwile jakis problem ze zdrowiem ;/ a czy ja wiem...? klopotow powaznych to on nie ma...problem z uszami sie czesto zdarza a tak to jest jak jeden weterynarz nie umi poradzic i przepisuje zwykly plyn do czyszczenia uszu na uszy zapalone... no i konczy sie na antybiotyku A mikolajek nie robimy.....:-( a my robimy! :) przyszedl do mnie Mikolaj z workiem slodyczy,do mojego faceta przyszla woda po goleniu Dolce&Gabbana granatowa a do Yoghiego przyszlo ucho wedzone i dwie puszeczki Forza10 rybnej ktora potem zmieszam z ryzem i bedzie mial rarytas na kolacje :) Mikolajowe mizianko dla wszystkich! robilismy (a raczej usilowalismy zrobic) Yoghiemu zdjecia w Mikolajowej czapie! jakies efekty sa,ale ciagle sie ruszal! jak czas pozwoli to dam! ide zjadac slodycze :D Quote
Loona Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 cuciola napisał(a):robilismy (a raczej usilowalismy zrobic) Yoghiemu zdjecia w Mikolajowej czapie! jakies efekty sa,ale ciagle sie ruszal! jak czas pozwoli to dam!Czekamy na zdjęcia z niecierpliwością :)cuciola napisał(a):ide zjadac slodycze :DPodziel się :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ja swoje złodycze już zjadłam :evil_lol: zobaczymy czy bede chora:evil_lol::shake: Quote
olcha Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 simbik napisał(a):Ja też się bardzo cieszę, że wszystko się super zagojiło :lol: i zadroszczę psiego basenu - to musi być dla futrzaków frajda :cool3: . moja Opa ma świra na punkcie wody. Zainteresowana tematem basenu...poszperałam..i podobno, ale tylko podobno, koło mnie (pod Warszawą) jest basen dla psów! Nie wiem jakiego typu (czy na zasadzie rowu na dworzu, czy basenu z prawidziwego zdarzenia w co watpię? Facet też ma hotel dla psów nazywa się BAZYLI. Quote
olcha Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Oo czekam na zdjęcia Yoghiego w czapie :cool3: Quote
aaliw Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ja tez czekam na mikolajkowego Yoghiego :evil_lol: Probowalam wczoraj pstryknac jakies zdjecie Polciowi z rogami renifera na glowie ;) Quote
moth Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 olcha napisał(a):Zainteresowana tematem basenu...poszperałam..i podobno, ale tylko podobno, koło mnie (pod Warszawą) jest basen dla psów! Nie wiem jakiego typu (czy na zasadzie rowu na dworzu, czy basenu z prawidziwego zdarzenia w co watpię? Facet też ma hotel dla psów nazywa się BAZYLI. Był kiedyś o tym artykuł w "Moim Psie". Na zdjęciach wyglądało pożądnie, prawdziwy basen w jakimś pomieszczeniu. ;) Quote
cuciola Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 hi! w sobote na 10.30 idziemy! na basen! haha smieje sie ze sama nie chodze to teraz z psem beda mi kazali plywac..na razie dzwonila do domu kobieta od basenu,bardzo mila powiedziala zebym sobie oprocz stroju koszulke przyniosla bo pies moze sie na mnie probowac wdrapywac :D a potem oni maja specjalna myjnie dla psow i wielka suszarke...dobrze ze Yoghi sie suszarki nie boi,bo w sumie to nie pudelek zeby na stole go klasc do suszenia :) fotki wkrotce! czekam na Mauro az wroci i mi fotki zgra na kompa.. a na basenie wyprobujemy naszego aqua-toya :) ciekawe czy Yoghiemu sie spodoba.. wysle do wody faceta a ja porobie zdjecia a co! Quote
barbara.h Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 cuciola fotki wkrotce! czekam na Mauro az wroci i mi fotki zgra na kompa.. a na basenie wyprobujemy naszego aqua-toya :smile: ciekawe czy Yoghiemu sie spodoba.. wysle do wody faceta a ja porobie zdjecia a co! ojej, ale jestem ciekawa tego basenu i jak Yoghiemu będzie szła ta rechabilitacja :multi::multi: z niecierpliwpością bedę czekała na fotki :loveu: Quote
cuciola Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 to nie rehabilitacja tylko wzmocnienie miesni! :) no i przede wszystkim rozrywka! wiecie ze pol godzinki plywania to tak jak godzinka biegu? Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 O jej :crazyeye: A co się stało że Yogi musi być rehabilitowany? Nie dam rady przeczytać tyle stron :oops: Quote
cuciola Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 jeszcze raz napisze..to nie rehabilitacja!!! Yoghi ma nakazane od weterynarza duzo plywac bo jak wiadomo dobrze to wplywa na rozwoj stawow i na rozwoj miesni...tyle :) fajne fotki? Quote
LAZY Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Pysia napisał(a):O jej :crazyeye: A co się stało że Yogi musi być rehabilitowany? Nie dam rady przeczytać tyle stron :oops: Hihihi....to wzmacnianie mięśni a nie rehabilitacja. RTG stawów nie wyszło super (ale nie jest źle!!!), dlatego chcą wzmacniać mięśnie zeby ostatecznie RTG wyszło lepiej:) Quote
Recommended Posts