cuciola Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 "malenstwo" czuje sie dobrze..fotki beda dzisiaj bo jeszczekilka nowych porobilam jako lampka w kolnierzu :) Quote
madalenka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Juz sie nie mozemy doczekac!!!! :multi: Quote
cuciola Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 jem sobie kostke i w kolnierzyku..ale robie smutna minke! i prosze nie lamentowac sie ze malo.. :) Quote
olcha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 cuciola napisał(a):i prosze nie lamentowac sie ze malo.. :) Łooo jeeesuuu jak maaaaaało :shake: :shake: :shake: :eviltong: :evil_lol: Quote
cuciola Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 olcha :ak-shot: :snipersm: :cooldevi: :) Quote
barbara.h Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 olcha napisał(a):Łooo jeeesuuu jak maaaaaało :shake: :shake: :shake: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mizianko dla Yoghusia :buzi::iloveyou: Quote
Madzika Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No poprostu masz juz dorosłego laba ^^ Jesli on tak wyglada jak podrostek to jestem ciekawa jak bedzie wygladał 2 letni yoghi :D:D bo labki moga być duże a yoghus chyba wejdzie do ligi tych wiekszych :D Quote
cuciola Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Madzika fajnie ze wpadlas..ciekawe jak twoj bedzie wygladal jak zapusci siersc :D :D a tak na powaznie,to Yoghi chyba faktycznie bedzie jednym z wiekszych labkow! przeczuwam jakies 43 kg :) u nas dzisiaj wyszlo sloneczko! nareszcie! Quote
olcha Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='cuciola']olcha :ak-shot: :snipersm: :cooldevi: :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 43 kg? A w jakich granicach się labki mieszczą? Quote
cuciola Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 wzorzec nie okresla wagi..teoretycznie jesli chodzi o dawke jedzenia to dawkuje sie na 35 kg.No a reszta to sam mozg wazy :D co nie znaczy ze 40 kg labek jest gruby badz otyly..jest masywny! Quote
Vogue Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Mojemu Arniemu, na przegladzie hodowlanym, gdy skonczyl pol roczku do gornej granicy wzrostu brakowalo tylko 1,5 cm:lol: Przeszlismy na mniej energetyczna karme ale to niewiele dalo. W ostatecznosci przerosl wzorzec o 2 cm:cool3: Bylam z nim na 2ch wystawach i nikt sie do jego wzrostu nie przyczepil:lol:Potem zerwal wiazadlo krzyzowe i przestalismy jezdzic. Dzis przy wadze ponad 45 kilo wyglada swietnie. Nie jest gruby ani masywny, tylko duzy:loveu::loveu: Quote
Madzika Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Wiesz rozmawialam z hodowca/treserem/mentorem w sprawie border ow ktorego nawiedza, 5 dni w tygodniu na tresure :D i on stwierdzil ze to normalne ze akulec teraz tyle waży (bo to narazie tluszczyk swoje robi) i w sumie on schudnie bo powoli w miejsce dzieciennego tluszczyku zaczna wykszta lacac sie miesnie i kszta ltowac sylwetka. Ogolnie Akul ma baardzo długie łapny jak na bordera przez to jest cholernie szybki:D:D. Ogolnie wg normy powinien ważyc do 20kg A ze zaczal w koncu obrastac sierscia i traci puszek tylko sie cieszyc (i gratulowac dobrego odkurzacza). Pozdrowienia dla neiwiele mlodszego yogiego ^^ i jego włascicielki ciao Quote
Delfin Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Mój waży pomiedzy 35/40 i jest chudy dla mnie zbyt chudy, ale ten typ tak juz ma, Quote
cuciola Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Pluto jesli sliczny! cicho tam! u nas tez odkurzacz codziennie w ruch! nie ma to jak szczenieca siersc i labowy podszerstek! ...i granatowa wykladzina na dokladke :D Quote
Madzika Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ja stawiam na wspania łe panele i płytki tylko ze na tym widac godz po odkurzaniu jak sie tworza nowe klaczki :( i czasami to ciut dobija bo efektow pracy nie widac:D Quote
cuciola Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 plytki i panele to nie dla laba! sliskal by sie za bardzo...dlatego my specjalnie kladlismy wykladzine.. no i prosze..Yoghi sobie rozwalil kolnierz plastikowy po tym jak chcial z rozpedu przywitac wujka i nie zmiescil sie w drzwiach..:evil_lol: skleilam tasma klejaca no ale przeciez jaka to rozrywka grysc teraz ta tasme :razz: no to sciagnelam mu kolnierz i teraz trzeba uwazac zeby sie nie gryzl,choc tfu tfu spokojny jest. dzisiaj ostatni antybiotyk i koniec..w poniedzialek do wetki :lol: Milego grudnia Wszystkim gosciom naszej galerii Quote
LAZY Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Przepraszamy, ze przegapiliśmy zabieg :modla: Za duzo pracy i czasu brak na dogo! Cieszę sie, że wszystko z jajeczkiem OK. A RTG...wiesz...tak naprawde najważniejsze, ze jemu nic nie jest, a czy to będzie C czy B to już mniejsza o to! Pozdrawiamy! P.S. Jak znajdziesz chwilę to prześlij mi to RTG na maila. Quote
cuciola Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 LAZY jak zeskanuje RTG to na pewno przesle...wyslesz mi jeszcze raz wasze? bo gdzies mi sie zapodzialo Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Już nie! Już chodzi bez kołnierza... pzdr. Quote
cuciola Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 jutro idziemy sciagac szwy! i dowiemy sie kiedy juz bedziemy mogli pochodzic plywac,to pojade sie dowiedziec na plywalnie co i jak! pytalam znajomego ktory chodzi i powiedzial ze super,robi sie aporty w wodzie i rozne zabawy z pileczka! my tymczasem powolutku juz przygotowujemy sie do Swiat,rozne ozdoby kupujemy i pierwsze prezenty :D wiem ze wczesnie ale nie moge sie powstrzymac :) na Mikolaja zrobie fotke Yoghiego w mikolajowej czapie! :D Quote
nomu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 cuciola napisał(a):i dowiemy sie kiedy juz bedziemy mogli pochodzic plywac woow ale frajda :-o Quote
Asiaczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 No i sama widzisz, Cuciola, że wszystko idzie OK. A tak się bałaś zabiegu... Nasze kciuki i dobre myśli czynią cuda,prawda? pzdr. Quote
Honey Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Daawno tu nie zagladalam i nie moge wyjsc z podziwu jak on wyrosl :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts