Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciucci!!!! masz pieknego psa!! jest poprostu przesliczny!! i gratuluje postepow w nauce.

a powiedz mi czy TY go na spacerach ciagle trzymasz na smyczy? czy na lince? i czy go nie spuszczasz na takich polach? jelsi tak to dlaczego?(nie mowie ze to zle tylko dlaczego?-moze to jest cos co ja powinnam robic od malego Tosci by bylo teraz dobrze?)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

betty_labrador napisał(a):

a powiedz mi czy TY go na spacerach ciagle trzymasz na smyczy? czy na lince? i czy go nie spuszczasz na takich polach? jelsi tak to dlaczego?(nie mowie ze to zle tylko dlaczego?-moze to jest cos co ja powinnam robic od malego Tosci by bylo teraz dobrze?)

Pewnie by go miec caly czas przy sobie, zeby moc w kazdej chwili poglaskac. :lol: Nie dziwie sie, taaaki piekny chlopczyk ci wyrosl!!!! ;)

Posted

aha betty ja go spuszczam ale nie na tyc polach,bo na polach sa bardzo wysokie rowy a Yoghusiowa ciekawosc na pewno by sprawila,zeby do nich by wspoczyl albo wpadl..
jeszcze by sobie lape skrecil albo cos bo teraz rowy sa puste bez wody (to takie do nawadniania pol)
spuszczam go na roznego rodzaju trawnikach,z dala od ulic no i na polu szkoleniowym :D
teraz w tym tygodniu bedziemy sie widziec z wetka i zobaczymy w koncu co z tym jajem,kiedy dokladnie zabieg..dam oczywiscie znac..

Posted

fotek ostatnio nie robie...czas mi jakos nie pozwala a pogoda nedzna..taka mgla codziennie ze szok!
dzisiaj robilismy badanie krwi,jutro beda wyniki a w czwartek o 9.30 zabieg. bedzie trwal mniej wiecej godzinke.
niby to latwy zabieg ale i tak jestem niespokojna..

Posted

cuciola napisał(a):
fotek ostatnio nie robie...czas mi jakos nie pozwala a pogoda nedzna..taka mgla codziennie ze szok!
dzisiaj robilismy badanie krwi,jutro beda wyniki a w czwartek o 9.30 zabieg. bedzie trwal mniej wiecej godzinke.

Ojej :glaszcze: nie martw się będzie dobrze! Trzymam kciuki!

Posted

cuciola napisał(a):

Będzie dobrze!
Trzymamy kciuki.
Pzdr.

Posted

historyjka o krotkim "zyciu" kotleta..

tesciowa polozyla na zlewie kotleta..
ja do niej: cos ten kotlet w niebezpiecznym miejscu jest
ona: ja tu ciagle stoje przy gazie wiec piluje Yoghiego
ja: uwazaj bo Yoghi potrzebuje tylko sekundy twojej nieuwagi
tesciowa wola przez okno babcia
wkracza do akcji Yoghi pozerajac surowego kotleta..
nagle slysze tesciowa: oooooooooo nieeeeeeeeee

przychodze ja,widze pusty talerz: "A NIE MOWILAM

Posted

cuciola napisał(a):
on go polknal w calosci bo tesciowa probowala wydostac kotlet z paszczy Yoghiego...

:cool3: Cucci a co ona chciala zrobic z tym kotletem, gdyby sie udalo cos wydostac???? :evil_lol:

Posted

Yoghi juz ma 2 jajca :) wrocilismy przed chwilka do domu,zabieg poszedl dobrze,ma klika szwow i takie malutkie plastikowe rurki ktore te jajco jakos przytrzymuja do zdjecia szwow.Szwy sciagamy we wtorek.
Powiedziala wetka ze ladnie jajco dalo sie sprowadzic.wiec tu jestem zadowolona.
Druga sprawa RTG-przeswietlalismy bioderka...super nie wyszlo,tnz jakby na dzien dzisiejszy okreslac stopien to byloby to naciagniete B.Powiedziala nam pani doktor zeby z Yoghim 2 razy w tygodniu plywac,teraz jest zima wiec nici.Dala nam adres na plywalnie i potem zadzwonie sie poinformowac co i jak.Mam mu karme zmienic na ta dla doroslych i codziennie na krotkiej smyczy powinien biegac godzinke rano i godzinke wieczorem.(klus)
wszystko to po to,ze wyrabiajac miesnie moge mu pomoc,zeby jak bedziemy robic definitywne RTG wyszlo HD B a nie C.
ogolnie sie ciesze jak poszlo..mogloby byc lepiej to RTG ale to jeszcze przeciez nie jest definitywne,on jeszcze rosnie..wazne ze to nie dysplazja jak na razie.Wazne zeby teraz mu nie zaszkodzic tylko jak najlepiej pracowac nad miesniami.
dziekuje wam bardzo za trzymane kciuki