Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Stare dzieje :)
Wlasnie wrocilismy z 2 tygodniowych wakacji z Yoghim,a za tydzien wybieram sie do Chorwacji ale juz bez Yoghiego.
Yoghi jedzie sobie w gory z tesciami,na swieze powietrze,bo u nas dalej upaly!

Powoli zmniejszam zdjecia..szykuje sie ponad 70!

Posted

Na plazy zorganizowano psia wystawe z przymruzeniem oka,bo ocenialy dzieci

Yoghi podal lape i przechodzil mi pomiedzy nogami zyskujac sobie sympatie dzieci i klasyfikujac sie jako 2! Pierwszy byl border collie ktory sie turlal :)

Ale glupoty,wole morze ;)

• 2 weeks later...
Posted

Witam ponownie!
Wrocilam z Chorwacji zakochana tym pieknym krajem! Bylismy w miejscowosci Vodice,zwiedzilismy park Plitvice i Krka z wodospadami,miasteczko Trogir i Zadar..bylo cudnie!

Tak na dobry poczatek:

Posted

Cudna woda..... szkoda, że w Pl lato to już przeszłość...
[url]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs412.snc4/47565_1381306568353_1102590258_30894428_1901440_n.jpg[/url]

pzdr.

• 3 months later...
  • 1 year later...
Posted

Yoghi jesteś piękny :loveu: jak chodziłam do gimnazjum wyprowadzałam labka sąsiada o dziwo jemu uciekał jak go spuścił ze smyczy a mnie sie pilnował ;D Labladory to piękne psy takie miśki i niesamowicie mądre. Napewno będziemy was odwiedzać

Posted (edited)

Labradory to piękne psy takie miśki i niesamowicie mądre. Napewno będziemy was odwiedzać

Milo nam!!

Asiaczku ja ostatnio na wszystkich forach przelotem, jakos malo zdjec robie. Ale postaram sie na dluzej! Choc sesja trwa.
Hihi na szczescie pamietalam haslo.
Czy mi sie wydaje czy facebook zjadl wszystkich uzytkownikow i teraz malo sie dzieje na forach?

To moze troche zeszlorocznego sniegu?

Edited by cuciola
Posted

Tutaj u nas tez tropiki..

Do tego boimy sie o kolanko Yoghiego.
Jedno ma juz naprawione, w listopadzie rok temu zerwal wiezadlo.
A teraz drugie sie psuje :( po spaniu mi troche kuleje
wetka powiedziala zeby na razie oszczedzac, test szufladkowy zrobila ale niby wiezadla na razie trzymia.
W czwartek przyjedzie basen, to psisko sobie poplywa. Moze i troche wzmocni miesnie i schudnie odrobinke.
Kolejne fotki beda wiec basenowe.

Posted

cuciola, wczoraj znalazłam waszą galerie i przypomniało mi się coś... czy wy kiedyś ( jakieś 5 lat temu) nie byliście na wystawie w nowym dworze mazowieckim? Mam przed oczami takie zdjęcie, własnie z wystawy w nowym dworze labradora który miał na sobie adresówke z napisem Yoghi. Nie mogę teraz znaleźć tego zdjęcia, zastanawiałam się, czy to może nie wy ;)

Posted

cuciola napisał(a):
Tutaj u nas tez tropiki..
Do tego boimy sie o kolanko Yoghiego.
Jedno ma juz naprawione, w listopadzie rok temu zerwal wiezadlo.
A teraz drugie sie psuje :( po spaniu mi troche kuleje
wetka powiedziala zeby na razie oszczedzac, test szufladkowy zrobila ale niby wiezadla na razie trzymia.
W czwartek przyjedzie basen, to psisko sobie poplywa. Moze i troche wzmocni miesnie i schudnie odrobinke.
Kolejne fotki beda wiec basenowe.

Aj, ciagle cos się przyplątuje do tych naszych psiakow...
Zdrówka!

Pzdr.

Posted

szalej nie, to nie my. Nie mieszkamy w Pl wiec tym samym nie bywamy na polskich wystawach :)

Asiaczku no przydaloby sie troche tego zdrowka, choc oprocz kolanek nie moge na Yoghusia narzekac bo nigdy nawet biegunki nie mial :D