cuciola Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 ja tez nienawidze jak musze sie obracac glowa do gory nogami..szybkosc mnie nie przeraza tylko te uczucie unoszacego sie zaladka :) Yoghi dalej sie troche drapie ale tfu tfu nie tak jak wczoraj w nocy. W czwartek po karme jade,jutro wszystko zamkniete..zmienimy na jagniecinke,zobaczymy czy problem sie rozwiaze Quote
olcha Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 cuciola napisał(a):ja tez nienawidze jak musze sie obracac glowa do gory nogami..szybkosc mnie nie przeraza tylko te uczucie unoszacego sie zaladka :) Yoghi dalej sie troche drapie ale tfu tfu nie tak jak wczoraj w nocy. W czwartek po karme jade,jutro wszystko zamkniete..zmienimy na jagniecinke,zobaczymy czy problem sie rozwiaze Ja to do wesołego miasteczka chodzę tylko popatrzeć jak się inni męczą :lol: panicznie boję się spadania w dół :shake: Quote
cuciola Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 wlasnie dlatego Gardaland jest fajny bo oprocz niebezpiecznych karuzeli sa tez rozne spektakle na lodzie np,delfiny,pojedynki sredniowieczne itp...no i fajne splywy na pontonie i pod ziemia tez fajne atrakcje :) jak bedziecie kiedys we Wloszech to oplaca sie do Gardalandu pojechac! Quote
Jupi Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 o matko zdecydowanie nie dla mnie taka karuzela,:shocked!: nie cierpie byc do góry nogami, w takich karuzelach najbardziej nie podoba mi sie to ze nie mozna z nich wysiąc jak ma się dość tylko trzeba się męczyć do konca, co to za przyjemność:niewiem: ja na sam widok:ices_bla: Olcia może masz nowe fotki Yoghusia?:lol: zapraszam tez do nas do galerii, dawno Cię nie było:razz: :lol: Quote
cuciola Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 fotek nowych nie mam..musze porobic! aktualnie szukam jakiegos fajnego szkolenia bo u mnie tak dziwnie ze zazwyczaj jest to 10 spotkan,raz na tydzien i koniec a ja chcialabym chodzic przez dluzszy czas,bo pies tez ma frajde na szkoleniu i przynajmniej sie wymeczy :) Quote
diabelkowa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 swietne te foty ale cos ostatnio mlodego malo ... ale on urosl ... ile on juz ma? Quote
cuciola Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 no malo fotek bo ostatnio tez zapracowana jestem.. trzeba bedzie nadrobic.. Yoghi 12 listopada skonczy 6 miesiecy :) Quote
Ty_Asya Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 cuciola napisał(a):fotek nowych nie mam..musze porobic! aktualnie szukam jakiegos fajnego szkolenia bo u mnie tak dziwnie ze zazwyczaj jest to 10 spotkan A odpowiedzieli ci na emaila? Wedlug mnie drapie sie przez ta karme... Na ogół jak maja zaczerwienione lapki to trzeba zmienic karme.... Quote
LAZY Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Fajne te miasteczko...ale nie dla mnie. Chociaż do delfinow to ja pierwsza bym poszła! Dobrze, ze to drapanie to nic takiego, bo juz sie zaczełam martwic. Pozdrawiam Quote
cuciola Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 TY Asia na maila FRancesca odpowiedziala,rozmawialysmy nawet przez telefon ale siadla jej bateria z telefonu..potem wyslala mi maila z opisem szkolenia i wychodzi na to ze za 10 spotkan chce 350 euro.. tylko ze mnie wlasnie interesuje dluzsze szkolenie,nie tylko 10 spotkan..zobaczymy co ona powie na to.Jak nie to w niedziele rano jade do Bereguardo,tam jest taki facet co ponoc tez dobrze szkoli klikerowo i ma troche nizsze ceny nie wiem co Yoghi mial z tym drapaniem,chyba to faktycznie jakas pchla byla bo teraz sie wogole nie drapie. fotki zrobilam nowe jak sie Yoghi bawil z kuzynem od Mauro..pozniej wstawie jak porobie jeszcze wiecej :) a w Katowicach snieg hihi! a u mnie nic na szczescie! specjalnie sobie weszlam na stronke Katowic bo tam jest kamerka i mozna podgladac centrum..faktycznie troche bialo jest! Quote
cuciola Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 fajnego mam przystojniaka? :cool3: Quote
Ty_Asya Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ale ladny facet!!! :lol: :lol: :lol: No to wychodzi 35 euro za lekcje....faktycznie troszeczke drogo a tego z Bereguardo to nie znam za bardzo. A moze to jest w tym miejscu co sie nazywa Biancospino? No to czekam na nowe zdjecja Yoghiego! :p Quote
cuciola Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Biancospino osrodek szkoleniowy jest w Casteggio i tez tam robia 10 lekcji kurs podstawowy i tez 350 euro a potem jak sie chce kontynuowac to sie ilestam placi za lekcje.. ja chce z wami na spacerek sie umowic! tylko nie w tym tygodniu :) Quote
Ty_Asya Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 W sobote albo w niedziele...kiedy chcesz! ;) Quote
Kamila Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Mnie to sie zdaje ze w calej pl sypie sniej i wogole,tak mowia w tv :cool3: Daj prosze linka,chetnie popatrze na moje miasto :p Quote
Koma Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='cuciola']fajnego mam przystojniaka? :cool3: Faktycznie, boski :mdleje: :lol: Quote
cuciola Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 tutaj Katowice: http://www.um.katowice.pl/pl/ na samym dole w lewym rogu jest kamerka :) czasami sobie zerkam..sentyment mam :D Quote
cuciola Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 no a co! moje rodzinne miasto :) Quote
Kamila Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 cuciola napisał(a):no a co! moje rodzinne miasto :) Wow,nie wiedzialam :cool3: Ale mieszkalas w Katowicach?A gdzie dokladnie? Quote
Ty_Asya Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Teraz to Cuciola mieszka bardzo blisko mnie, tutaj we wloszech! :p Quote
Kamila Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ty_Asya napisał(a):Teraz to Cuciola mieszka bardzo blisko mnie, tutaj we wloszech! :p No ja wiem,wiem :evil_lol: Ale jestem ciekawa gdzie mieszkala w Katowicach o ile tam mieszkala :lol: Quote
cuciola Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 haha bijatyka o cuciole :D miszkalam dokladnie w Katowicach-Piotrowicach,za Ochojcem i za Brynowem..pewnie kojarzysz TY Asia my sobie w ta niedziele jak nie bedzie padac jedziemy do Bereguardo,zobaczymy czy ten pan ktorego mi polecono od klikera sie na cos nam przyda i czy jakas ludzka cene wystrzeli :) a moj pies sie wycwanil..dzisiaj caly ranek przespal z nami w lozku..ale fajnie grzal.. a niby ja zawsze bylam przeciwna trzymania psa z lozku.. no ale co tam,najwyzej bede miala problemy wychowawcze.. Yoghi nauczyl sie turlac pileczke nosem..pisalam juz? :D zakrecona jestem..nic nie pamietam Quote
Loona Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 cuciola napisał(a):Yoghi nauczyl sie turlac pileczke nosem..pisalam juz? :D zakrecona jestem..nic nie pamietam To przez szkołę, za dużo uczenia, za mało zdjęć i filmików :evil_lol: Quote
cuciola Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 wkleje wkleje..jak wiecej zrobie! troche cierpliwosci ludziki :) Quote
Recommended Posts