aaliw Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Asiaczek, jak bedziesz robic te kasztany, to w piekarniku, nie mikrofali :roll: Kiedys chcialam w mikrofali upiec :p Tego smrodu nie zapomne do konca zycia i ten siwy dym walacy z okien i drzwi :crazyeye: Dobrze ze sasiedzi strazy nie wezwali :eviltong: Cuci trzymamy :thumbs: za egzamin Quote
Asiaczek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 O, dzięki za podpowiedź. Tak właściwie, to ja sama zupelnie nie wiem, jak te kasztany przygotować.:oops: Myślałam raczej o kupnie gotowych... pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 O, dzięki za podpowiedź. Tak właściwie, to ja sama zupelnie nie wiem, jak te kasztany przygotować.:oops: Myślałam raczej o kupnie gotowych... pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Sorki zaa podwójną wypowiedź - DGM działa jak chce! Pzdr. Quote
cuciola Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 my robimy kasztany w kominku :) i koniecznie TZ potem musi je z lupinki obierac bo mnie w palce parza :) we Wloszech to nawet na ulicy sprzedaja juz "upieczone" http://www.parks.it/parco.monte.cucco/foto/castagne-800.jpg dobra,spadam sie uczyc..bo cos ciezko to idzie.. :) Dzisiaj rano jem sobie sniadanko w lozku a Yoghi wyrzucal papierek z ciasteczka do kosza...ale fajnie ze nauka wrzucania pileczki do kosza dziala teraz nawet z papierkiem..myslalam ze go szelest papierka zniecheci i pusci go na podloge a nie do kosza :) aha..przypominam..jutro Yoghus konczy 5 miesiecy! Quote
LAZY Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ale ten Twój Yoghus jest madry:) Ja trzymam kciuki za te Twoje egzaminy i pozdrawiam serdecznie! Quote
Kamila Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Czesc Ciuciola! :multi: Od dawna sledze wasza galerie ale jakos tak wyszlo ze nic nie pisalam :oops: Zycze powodzenia na egzaminie i gratuluje slicznego psiaka-jest naprawde slodki :lol: Quote
cuciola Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 LAZY ogladalam sobie filmik Iduni..Idunia tez pieknie wykonuje komendy... i daliscie nam pomysl na cwiczenie slalomu wokol nog.. tylko ja robie tak ze wystawiam noge w przod i on przechodzi pod spodem a potem druga noga tez krok w przod i wychodzi taki podwojny slalom.. moze tez uda mi sie nagrac w wolnym czasie.. Quote
cuciola Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Dzisiaj Yoghus konczy 5 miesiecy :loveu: :multi: :multi: :multi: waga: 23,5 kg Quote
Kamila Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No to wszystkiego naj naj :multi: :multi: :multi: :BIG: :new-bday: :tort: :BIG: :beerchug: :popcorn: Moze jakies foteczki z tej okazji? :cool3: Quote
LAZY Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ciuciola koniecznie mi to nagraj, bo nie zrozumiałam...:oops: Wszystkiego najlepszego dla Yoghusia!!! Quote
aaliw Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 :BIG: Wszystkiego naj dla Yoghiego :BIG: A najlepiej duzej, pelnej michy i dlugiego spacerku :cool3: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Wspaniałych Urodzin!!!:new-bday: Pzdr. Quote
cuciola Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 olcha ale imprezowego posta nam wkleilas :) LAZY patrzac na twoj filmik to robie tak jak ty.. fotki beda w sobote obiecuje :) Quote
simbik Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 No to pierwsza 5 za nim :lol: . Jak ten czas szybko leci. Wszystkiego najlepszego Yoghusiu :multi: . Quote
cuciola Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 zdany egzamin! :D wieczorem beda fotki! Quote
aaliw Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :cool2: Gratulacje :klacz: ...........a teraz czekamy na fotki ;) Wczoraj spotkalismy na spacerze tego labka, w wieku Yoghiego. Nie poznalam go w pierwszej chwili....tak urosl :crazyeye: Fajnie bylo jak biegaly razem trzy biszkoptowe labki i Polo (tez biszkopcik :lol:). Quote
Loona Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [CENTER]Gratulacje dla Was obojga :multi: :smilecol::smilecol::smilecol:[/CENTER] Quote
Asiaczek Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 No, piękne zakończenie tygodnia!!! Gratulacje!!! A teraz czekamy na obiecane zdjęcia... Pzdr. Quote
cuciola Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 wlasnie sie sciagaja! no i filmiki nagralam: wyrzucanie papierka do kosza i nauka slalomu :) jak kochany TZ przynosi kolacje do lozka to Yoghi tylko czeka na papierek..tak mu sie zabawa spodobala...nawet z lozka nie musze wychodzic zeby papierek z ciasteczka wyrzucic Quote
cuciola Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 no to probujemy sie ustawiac..jak widac..roznie wychodzi.. a to zwierzatka w oazie przyrody,gdzie przyjmuje nasza wetka..zobaczcie ile zwierzatek Yoghi poznal.. no i reszta fotek sami widzicie..pomocnik kuchenny Quote
cuciola Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 i nauka slalomu..troche ciemny filmik..jutro nagram lepszy http://rapidshare.de/files/36628862/MVI_0195.AVI.html Quote
Recommended Posts