cuciola Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 dzieki wam ludziki.. :) fryzurka nowa...nie pamietacie jakie wlosy mialam jak Yoghi byl na festynie? obcielam,zafarbowalam i zrobilam pasemka :) ...kurcze a we Wloszech cos grypa panuje i chyba bede pierwsza ofiara...bo juz nosek i gardelko :( fotek nowych nie mam..wybaczcie..mam nadzieje szybko nadrobic Quote
Patikujek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Jejku jak dawno mnie tu nie było a jaki Yogi już wielki i jaki całuśny:loveu: wymiziaj go ode mnie i wycałuj:loveu: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 cuciola napisał(a):dzieki wam ludziki.. :) fryzurka nowa...nie pamietacie jakie wlosy mialam jak Yoghi byl na festynie? obcielam,zafarbowalam i zrobilam pasemka :) ...kurcze a we Wloszech cos grypa panuje i chyba bede pierwsza ofiara...bo juz nosek i gardelko :( fotek nowych nie mam..wybaczcie..mam nadzieje szybko nadrobic Co do grypy, to i u nas w PL przed nią ostrzegają... Pzdr. Quote
olcha Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 No nareszcie mi się udało obejrzeć filmik :roflt: Czemu ta Pani go odganiała, on chciał tak ładnie pomóc :turn-l: hahhahha Quote
beluszka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Sukienka mi się bardzo podoba, o czym już gdzieś tam pisałam ;) Co do grypy, u nas to samo... ja już po anginie ropnej... Quote
justynia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 cuciola napisał(a):dzieki wam ludziki.. :) fryzurka nowa...nie pamietacie jakie wlosy mialam jak Yoghi byl na festynie? obcielam,zafarbowalam i zrobilam pasemka :) ...kurcze a we Wloszech cos grypa panuje i chyba bede pierwsza ofiara...bo juz nosek i gardelko :( fotek nowych nie mam..wybaczcie..mam nadzieje szybko nadrobic No, fryzurka, sukienka i w ogóle cała cuciola super!!! Też muszę image zmienić, chociaż żeby sobie humor poprawić :evil_lol: A co do grypy, to ja się właśnie dziś zaszczepiłam, o czym mi co jakiś czas przypomina boląca ręka :lol: Kuruj się cuciola, żebyś pieseczka katarkiem nie zaraziła ;) Quote
Loona Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Cuciola, a gdzie nowe zdjątka? Rozumiem katar, ale w domku można też zdjęcia robić ;) Quote
cuciola Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 cuciola juz wyleczona ale bardzo zabiegana... za tydzien egzamin mam a potem nadrobie fotkami :) Quote
barbara.h Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 nie mogę obejrzeć filmika:placz: muszę poprosić syna o pomoc powodzenia na egzaminie :multi: Quote
barbara.h Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='cuciola']i jeszcze filmik..pt:"kto u mnie w domu czysci talerze" :) http://rapidshare.de/files/34284746/MVI_0168.avi.html mam nadzieje ze uda sie go obejrzec hej a czy ja muszę się tam rejestrować? a może mi ktoś podpowie co nacisnąć :placz: bo ja nie kumata :oops: Quote
BORA Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 barbara.h napisał(a):hej a czy ja muszę się tam rejestrować? a może mi ktoś podpowie co nacisnąć :placz: bo ja nie kumata :oops: Na dole tej strony jest PREMIUM I FREE, klikasz FREE i trzeba poczekać 70 sekund :lol: Później wpisać kod i kliknąć Download from Cogent-network. Na koniec trzeba ściągnąć na dysk i odtworzyć programem do oglądania filmów ;) Mam nadzieję, że wszystko opisałam :razz: Quote
cuciola Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 i jak zadzialal filmik? jeszcze tylko tydzien nauki a potem wkleje fotki! Quote
barbara.h Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 BORA napisał(a):Na dole tej strony jest PREMIUM I FREE, klikasz FREE i trzeba poczekać 70 sekund :lol: Później wpisać kod i kliknąć Download from Cogent-network. Na koniec trzeba ściągnąć na dysk i odtworzyć programem do oglądania filmów ;) Mam nadzieję, że wszystko opisałam :razz: super,Bora ale jaki kod mam wpisać? skąd go wziąść?:oops: Quote
barbara.h Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 http://rapidshare.de/ mi się coś takiego wyświetla i na nic nie trzeba czekać:shake: tylko na dole samym jest jeszcze zeby się zalogować?!:razz: Quote
BORA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 http://rapidshare.de/files/34284746/MVI_0168.avi.html Dziwne...po kliknięciu tego linka nie powinno się włączać rapidshare.de A kod tam będzie podany, tylko trzeba go przepisać ;) Już chyba wiem, klikasz taki link na górze tej strony...trzeba na sam dół strony zjechać i tam kliknąć FREE i dalej tak jak pisałam. Quote
moth Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 BORA napisał(a): Już chyba wiem, klikasz taki link na górze tej strony...trzeba na sam dół strony zjechać i tam kliknąć FREE i dalej tak jak pisałam. Ja klikam na dole i również przekierowywuje mnie na stronę główną. :shake: Quote
Loona Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Cuciola, powodzenia na egzaminie :) Daj znać jak poszło gdy będzie już po wszystkim :) Quote
cuciola Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 egzamin 13 w piatek...niezbyt dobrze to rokuje..no ale coz.. u nas pada,Yoghi sobie spi..cwiczymy poprqwne chodzenie na smyczy przy nodze,bez ciagniecia..jak zabieram na spacer kliker to jest cudownie nie odstepuje od nogi...a jak zapominam klikera to inny pies..ciagnik.. moral..musze czesciej nosic kliker i nagradzac prawidlowe chodzenie na smyczy. :) dzisiaj udalo mi sie wydostac kolejnego zabka ktory sie ruszal..przedostatni kiel..jeszcze zostal jeden.. Quote
aaliw Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Cuciola nie martw sie o ten 13. Pamietam jak malo trupem nie padlam, kiedy mi wyznaczono termin obrony pracy na 13 w piatek o godz 13 :smhair2: Przezylam i nawet niezle poszlo ;) Moze zrob sobie przerwe w nauce i pojdz z psem na dluuugi spacer. Tylko nie zapomnij zabrac aparatu :evil_lol: Moze jakis filmik ;) Yoghi pewnie bardzo urosl Quote
simbik Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 13 jest super. Mój Teufel urodził się 13 i był to 13 miot w hodowli Saxifraga :lol: . Natomiast w tym semestrze dostałam studentów z numerem grupy 13 :lol: . Quote
cuciola Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 a ja zdawalam mature z biologi 13 w piatek i tez dobrze wypadla.. Yoghi wazy juz 23 kg a za 4 dni jego 5 miesiecy zycia swietujemy! a ciagle mi sie wydaje ze tak niedawno jechalismy po niego.. Quote
Nor(a) Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='cuciola']i jeszcze filmik..pt:"kto u mnie w domu czysci talerze" :) http://rapidshare.de/files/34284746/MVI_0168.avi.html mam nadzieje ze uda sie go obejrzec :grin: :grin:.:grin:.a myślałam że tylko u mnie w kuchni są takie "przegięcia". Świetne! u mnie podobnie z tym, że ... dwa łby tkwią w zmywarce :cool3: Quote
cuciola Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 a wczoraj pan mistrz zjadl sobie kasztany jadalne.. dobrze ze chociaz lupinki wyplul :D Quote
Asiaczek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 A ja jeszcze nigdy w życiu nie jadłam jadalnych kasztanów... Muszę chyba kiedyś spróbować. Pzdr. Quote
Recommended Posts