Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzieki wam ludziki.. :)
fryzurka nowa...nie pamietacie jakie wlosy mialam jak Yoghi byl na festynie?
obcielam,zafarbowalam i zrobilam pasemka :)
...kurcze a we Wloszech cos grypa panuje i chyba bede pierwsza ofiara...bo juz nosek i gardelko :(

fotek nowych nie mam..wybaczcie..mam nadzieje szybko nadrobic

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

cuciola napisał(a):
...kurcze a we Wloszech cos grypa panuje i chyba bede pierwsza ofiara...bo juz nosek i gardelko :(

Co do grypy, to i u nas w PL przed nią ostrzegają...
Pzdr.

Posted

cuciola napisał(a):

No, fryzurka, sukienka i w ogóle cała cuciola super!!! Też muszę image zmienić, chociaż żeby sobie humor poprawić :evil_lol: A co do grypy, to ja się właśnie dziś zaszczepiłam, o czym mi co jakiś czas przypomina boląca ręka :lol: Kuruj się cuciola, żebyś pieseczka katarkiem nie zaraziła ;)

Posted

barbara.h napisał(a):
hej a czy ja muszę się tam rejestrować? a może mi ktoś podpowie co nacisnąć :placz: bo ja nie kumata :oops:

Na dole tej strony jest PREMIUM I FREE, klikasz FREE i trzeba poczekać 70 sekund :lol: Później wpisać kod i kliknąć Download from Cogent-network. Na koniec trzeba ściągnąć na dysk i odtworzyć programem do oglądania filmów ;) Mam nadzieję, że wszystko opisałam :razz:

Posted

BORA napisał(a):
Na dole tej strony jest PREMIUM I FREE, klikasz FREE i trzeba poczekać 70 sekund :lol: Później wpisać kod i kliknąć Download from Cogent-network. Na koniec trzeba ściągnąć na dysk i odtworzyć programem do oglądania filmów ;) Mam nadzieję, że wszystko opisałam :razz:

super,Bora ale jaki kod mam wpisać? skąd go wziąść?:oops:

Posted

BORA napisał(a):

Już chyba wiem, klikasz taki link na górze tej strony...trzeba na sam dół strony zjechać i tam kliknąć FREE i dalej tak jak pisałam.

Ja klikam na dole i również przekierowywuje mnie na stronę główną. :shake:

Posted

egzamin 13 w piatek...niezbyt dobrze to rokuje..no ale coz..

u nas pada,Yoghi sobie spi..cwiczymy poprqwne chodzenie na smyczy przy nodze,bez ciagniecia..jak zabieram na spacer kliker to jest cudownie nie odstepuje od nogi...a jak zapominam klikera to inny pies..ciagnik..
moral..musze czesciej nosic kliker i nagradzac prawidlowe chodzenie na smyczy. :)

dzisiaj udalo mi sie wydostac kolejnego zabka ktory sie ruszal..przedostatni kiel..jeszcze zostal jeden..

Posted

Cuciola nie martw sie o ten 13.
Pamietam jak malo trupem nie padlam, kiedy mi wyznaczono termin obrony pracy na 13 w piatek o godz 13 :smhair2: Przezylam i nawet niezle poszlo ;)

Moze zrob sobie przerwe w nauce i pojdz z psem na dluuugi spacer. Tylko nie zapomnij zabrac aparatu :evil_lol:
Moze jakis filmik ;)
Yoghi pewnie bardzo urosl

Posted

13 jest super. Mój Teufel urodził się 13 i był to 13 miot w hodowli Saxifraga :lol: . Natomiast w tym semestrze dostałam studentów z numerem grupy 13 :lol: .

Posted

a ja zdawalam mature z biologi 13 w piatek i tez dobrze wypadla..
Yoghi wazy juz 23 kg a za 4 dni jego 5 miesiecy zycia swietujemy!
a ciagle mi sie wydaje ze tak niedawno jechalismy po niego..