haska_12 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 O tam...pusto tu :mad: ja czekam na fotki !! :P Quote
cuciola Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 no pusto troche..ale jakos weny na fotki nie mam..ostatnio nie bywalismy w nowych miejscach :) Quote
g_o_n_i_a Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Hej! Już od dawna zaglądam do Waszej galerii. A dzisiaj odważyłam się napisać. ;-) Yoghi jest przesłodki. :loveu: Bardzo mi się podobają biszkopciki. :loveu: :loveu: Dzisiaj moja Azulka poznała małą labradorkę, nawet nie przypuszczałam, ze labki to takie łobuzy. Mala wyczyniała takie niesamowite rzeczy, skakała po Azuli, gryzła, mamlała, wyracała - aż nie wierzyłam, że moja sunia ma tyle cierpliwosci. :evil_lol: I mam do Ciebie pytanie. Jako iż sunia mojej koleżanki ma ok. 4 miesiące, jest z niej juz kawalek psiulka. No i cały czas rośnie i się roziwja, wiadomo... Ladora (bo tak sie nazywa czarna labcia) dosyć mocno "kręci" tyłeczkiem jak idzie spacerkiem. Czy to normalne u labków w jej wieku? Ja mam dalmatynczyka i nie przypominam sobie żeby tak "wywijała" tyleczkiem na lewo i prawo w wieku szczenięcym. Quote
diabelkowa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 jaaaki on juz duuuzy! gratuluje pucharu :D Quote
betty_labrador Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 czekamy na wene Oli (fotografiarska :eviltong: ) i nowe foty!! Quote
WalentyNaa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 No ponoc jaki pies taki pan... moja labradorka np lubi sobie pospac :D tak jak jej pani... tworzymy zgrany duet:D Quote
WalentyNaa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 A jesli chodiz o wypowiedz Goni to szczera prawda.. labki potrafia byc lobuziaki szczegolnie male :D hehe moja Berdy ma 6 miesiecy i uwielbia meczyc inne psiaki..szcegolnie pewnego alaskana malamut berducha uwielbia lizac go po mordce :], ojj Buck - bo tak ma na imie posiada wiele cierpliwosci :):):) Quote
cuciola Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 gonia jesli labeczka kreci tyleczkiem..hmm...dla szczeniakow to normalne..ale w wieku ok 4-5 miesiecy mozna juz zrobic RTG stawow i wtedy wlasciciel moze sie upewnic co tam w stawach piszczy.Yoghi tez troche kreci tyleczkiem,a ortopeda badajac stawy namacalnie powiedzial ze RTG powinno byc ok,ze nic niepokojacego zadnych luzow nie wyczuwa.Zobaczymy co pokaze RTG.Na razie chce zakonczyc kuracje na jaderko a potem bedziemy przeswietlac stawy. faktycznie,w czasie zabaw niektore psy musza miec dosc duzo cierpliwosci zeby akceptowac labki w okresie szczeniecym.Moja ciocia ma 9-letniego dalmatynczyka,pobawi sie z Yoghim 5 minut a potem ucieka na schody bo wie ze Yoghi tam nie wejdzie :D WalentyNaa ile wazy twoja labcia? juz zmykam do waszej galerii :) fotki dam wieczorem,dajcie mi odpoczac po weselu kolegi :) Quote
WalentyNaa Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No jak bylam ostanio u wterynarza .. wazylismy Berduche to ma juz 20 kg :] Quote
barbara.h Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='cuciola'] ślczna fotka a to dlatego że śliczne z was modele :loveu::loveu::loveu: Quote
cuciola Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 nie pamietam czy juz mowilam,ale tam gdzie chodzimy do wetki od jajek :D jest oaza dla zwierzat ktore sa zagrozone wyginieciem i wogole piekny park.Pokaze wam zdjecia ktore zrobilam. Quote
cuciola Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 i jeszcze filmik..pt:"kto u mnie w domu czysci talerze" :) http://rapidshare.de/files/34284746/MVI_0168.avi.html mam nadzieje ze uda sie go obejrzec Quote
aaliw Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :evil_lol: poplakalam sie ze smiechu :megagrin: Widac ze Yoghi ma juz doskonale opanowane ukladanie talerzy w zmywarce :D Musza stac jeden za drugim.... Piesio po panci poprawia :turn-l: Cudny filmik......:klacz: dla Yogiego Quote
URIA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Hehehehe:evil_lol: też obejrzałam :cool1: Quote
cuciola Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 :cool3: fajnie ze wam sie filmik podoba.. dzisiaj pierwszy dzien uczelni...2 rok prawa! :evil_lol: Tak padalo ze zal mi bylo zostawic Yoghiego w ogrodzie jak taka ulewa no i zostal w domu..nic nie zdemolowal!:crazyeye: normalnie oczy robilam!:multi: tylko lekko podrapal sciane ale to pewnie dlatego ze chcial sciagnac torebke ktora wisiala... a tak to babcia schodzila na dol zeby go czasem wypuscic na siku i wszystko ok! Dumna jestem z mojego diabelka! :loveu: Quote
LAZY Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 On jest wspaniały!!! Cudny! Niech nadal tak zdrowo rośnie:) A Tobie zyczę owocnego studiowania! Quote
beluszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No a co z tym jajkiem ? A nawiasem mówiąc... bardzo się cieszę, że masz taki temacik, gdzie pokazujesz swojego psa, gdzie ludzie Cię szanują i panuje miła atmosfera :):multi: Quote
aleb Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Nie wiem jak ściagnąć ten filmik... pomóżcie, bo chce zobaczyć Yoghi`ego w akcji :razz: Quote
cuciola Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 no musisz nacisnac tam na free...potem czas mija i powinien sie zaczac sciagac filmik... beluszka jajko nadal jest tam gdzie bylo..zobaczymy jak to bedzie.. dzisiaj szanowna Tesciowa zostawila 4 kotlety z indyka rozmrozone w kuchni i sobie wyszla.. chyba zapomniala ze ma sprytnego psa ktory chwilowo chcial sie przerzucic na BARFA i zasmakowal surowego mieska :D hihi mam nadzieje ze mu 4 kotlety nie zaszkodza... Quote
cuciola Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 a tu moja fotka z wesela znajomych (nie mam fotek Yoghiego to trzeba jakiekolwiek wstawiac) :) Quote
sylwiaskalska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 cuciola napisał(a):a tu moja fotka z wesela znajomych (nie mam fotek Yoghiego to trzeba jakiekolwiek wstawiac) :) Fiu Fiu :cool3: :cool3: Quote
nomu Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Masz tu na zdjęciu zrobiony jakiś balejaż? Bo włosy wyglądają pieknie mimo prostego uczesania :) Quote
LAZY Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 No zdjęć maluszka nie ma to chce nam oczy swymi fotami zamylic:) Hihihi...ale fakt faktem ładne to zdjęcie, albo raczej modelka! Quote
BORA Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Właśnie, bardzo ładnie Ci w tej sukience :lol: Quote
Recommended Posts