Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej!
Już od dawna zaglądam do Waszej galerii. A dzisiaj odważyłam się napisać. ;-)
Yoghi jest przesłodki. :loveu: Bardzo mi się podobają biszkopciki. :loveu: :loveu:
Dzisiaj moja Azulka poznała małą labradorkę, nawet nie przypuszczałam, ze labki to takie łobuzy. Mala wyczyniała takie niesamowite rzeczy, skakała po Azuli, gryzła, mamlała, wyracała - aż nie wierzyłam, że moja sunia ma tyle cierpliwosci. :evil_lol:
I mam do Ciebie pytanie. Jako iż sunia mojej koleżanki ma ok. 4 miesiące, jest z niej juz kawalek psiulka. No i cały czas rośnie i się roziwja, wiadomo... Ladora (bo tak sie nazywa czarna labcia) dosyć mocno "kręci" tyłeczkiem jak idzie spacerkiem. Czy to normalne u labków w jej wieku? Ja mam dalmatynczyka i nie przypominam sobie żeby tak "wywijała" tyleczkiem na lewo i prawo w wieku szczenięcym.

Posted

A jesli chodiz o wypowiedz Goni to szczera prawda.. labki potrafia byc lobuziaki szczegolnie male :D hehe moja Berdy ma 6 miesiecy i uwielbia meczyc inne psiaki..szcegolnie pewnego alaskana malamut berducha uwielbia lizac go po mordce :], ojj Buck - bo tak ma na imie posiada wiele cierpliwosci :):):)

Posted

gonia jesli labeczka kreci tyleczkiem..hmm...dla szczeniakow to normalne..ale w wieku ok 4-5 miesiecy mozna juz zrobic RTG stawow i wtedy wlasciciel moze sie upewnic co tam w stawach piszczy.Yoghi tez troche kreci tyleczkiem,a ortopeda badajac stawy namacalnie powiedzial ze RTG powinno byc ok,ze nic niepokojacego zadnych luzow nie wyczuwa.Zobaczymy co pokaze RTG.Na razie chce zakonczyc kuracje na jaderko a potem bedziemy przeswietlac stawy.

faktycznie,w czasie zabaw niektore psy musza miec dosc duzo cierpliwosci zeby akceptowac labki w okresie szczeniecym.Moja ciocia ma 9-letniego dalmatynczyka,pobawi sie z Yoghim 5 minut a potem ucieka na schody bo wie ze Yoghi tam nie wejdzie :D

WalentyNaa ile wazy twoja labcia? juz zmykam do waszej galerii :)

fotki dam wieczorem,dajcie mi odpoczac po weselu kolegi :)

Posted

nie pamietam czy juz mowilam,ale tam gdzie chodzimy do wetki od jajek :D jest oaza dla zwierzat ktore sa zagrozone wyginieciem i wogole piekny park.Pokaze wam zdjecia ktore zrobilam.

Posted

:evil_lol: poplakalam sie ze smiechu :megagrin:
Widac ze Yoghi ma juz doskonale opanowane ukladanie talerzy w zmywarce :D Musza stac jeden za drugim.... Piesio po panci poprawia :turn-l:
Cudny filmik......:klacz: dla Yogiego

Posted

:cool3: fajnie ze wam sie filmik podoba..

dzisiaj pierwszy dzien uczelni...2 rok prawa! :evil_lol:
Tak padalo ze zal mi bylo zostawic Yoghiego w ogrodzie jak taka ulewa no i zostal w domu..nic nie zdemolowal!:crazyeye: normalnie oczy robilam!:multi:
tylko lekko podrapal sciane ale to pewnie dlatego ze chcial sciagnac torebke ktora wisiala...
a tak to babcia schodzila na dol zeby go czasem wypuscic na siku i wszystko ok! Dumna jestem z mojego diabelka! :loveu:

Posted

No a co z tym jajkiem ?

A nawiasem mówiąc... bardzo się cieszę, że masz taki temacik, gdzie pokazujesz swojego psa, gdzie ludzie Cię szanują i panuje miła atmosfera :):multi:

Posted

no musisz nacisnac tam na free...potem czas mija i powinien sie zaczac sciagac filmik...

beluszka jajko nadal jest tam gdzie bylo..zobaczymy jak to bedzie..

dzisiaj szanowna Tesciowa zostawila 4 kotlety z indyka rozmrozone w kuchni i sobie wyszla..
chyba zapomniala ze ma sprytnego psa ktory chwilowo chcial sie przerzucic na BARFA i zasmakowal surowego mieska :D
hihi mam nadzieje ze mu 4 kotlety nie zaszkodza...