Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ach ten Yoghi:loveu:
też bym chciała kennel klatkę, ale miejsca brak:evil_lol:
za to już niedługo będą miały moje chłopaki gdzie biegać 2 budy już czekają:evil_lol:

Posted

bedziesz je trzymac na dworze czy tylk ow ciagu dnia tak?
czy twoje psy sa oznakowane? (chip)..
pytam sie bo dopiero tak niedawko ukradziono 2 owczarki niemieckie z parceli znajomej

Posted

Bosar zamieszka na dworze, a Jupi zimą w domku, a wiosna, lato, jesień - podwórko
Jupi ma chipa Bosar jeszcze nie
zadaniem Bosarka bedzie strzec nas wszystkich:lol: smiejemy sie że Jupi bedzie przywiązasny do Bosara pod naszą nieobecnośc by go nie ukradli:evil_lol:

Posted

14 wrzesnia wraca nasz wet..wiec od razu zrobimy USG i RTG stawow i sie wszystko okaze.
Jupi moj Yoghi tez pod moja nieobecnosc bedzie sobie w ogrodku i pilnuje go dalmatynczyk i babcia :) na razie to sam w ogrodzie nie chce byc..nawet jak zostawie go na 10 minut to od razu placze :( a szkola sie zaczyna 25 wrzesnia...no coz..jakos stopniowo musi sie przyzwyczaic

Posted

cuciola napisał(a):
Yoghi wazony dzisiaj... 17,7 kg...wielkolud mi rosnie!!!

No to ładnie rośnie :multi: Zresztą widać po fotkach :loveu:
Witaj ciuciola :multi:
Na ogrodzie zostawiaj mu kosteczke i wychodź nic mu nie mówiąc. Fajne są też takie piłeczki z dziurkami i karmą w środku. Jak się czymś zajmie to zapomni o płaczu :)
Buziaki dla malucha :loveu:

Posted

Pysia owszem jak mu zostawie kostke to nie placze...no ale to bym mu musiala codziennie kostki zostawiac :) a potem kostke zje i placze ze babcia musi do niego schodzic i go uspokoic..
ja najchetniej to bym go ze soba na uczelnie wziela.. :D
ciesze sie ze wam sie Yoghi podoba bo mam juz kilka opinii ze Yoghi jest za chudy a ja na prawde chce dla niego jak najlepiej..dla niego i dla zdrowych stawow..wiec nie zalezy mi specjalnie zeby od razu doprowadzic do tego,zeby jego sylwetka byla taka,jak u doroslego labcia..
na to ma jeszcze czas..
a stawy im wieksze obciazenie tym gorzej.

mamy tez konga ale na razie Yoghi ma pogubione zabki i nie lubi tycch twardych zabawek gumowych..poza tym kong mamy large i chyba jeszcze za duzy i za twardy dla niego

w nochal ucalowany Yoghi :)

Posted

O widzę że macie ten problem co my :lol: . Ja już też mam kilka zdjęć ustawianych które byłyby świetne gdyby... fotograf zauważył że np. tyłeczek jest wyżej od przodu :evil_lol: .
Tymczasem chłopak już nieźle zmężniał, ja tam nie widzę żeby był chudy. Mnie weterynarz też goni żeby Teufel nie był za gruby :roll: . Nie ma się co przejmować gadaniem innych.

Posted

[quote name='cuciola']w drodze na pola

Cześć cuciola! Pewnie mnie zlinczujesz, ale ja tak sobie już od dawna śledzę dzieciństwo Yoghiego, od niemowlaczka... No i jakoś się nie odzywałam... Yoghi śliczny jest, rośnie jak na drożdżach, a tak niedawno była z nigo mała nieporadna kuleczka :loveu:

Posted

[quote name='cuciola']w drodze na pola

juz jestesmy

jakies krzywe ;)

no i dalsze...

znowu krzywe podloze :)

mordka

dawno mnie nie było i jak to Jogulec wyrósł pięknie ach te biszkopty :loveu: