cuciola Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 trzeba czesto zagladac bo Yoghi roooosnie! Quote
Jupi Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 no to czekamy:lol: może mi też sie uda coś wrzucić u siebie Quote
cuciola Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 a jaki program zmniejsza "hurtowo" zdjecia? ja uzywam infran viewu do zmniejszania i imageshacku i trzeba wszystko pojedynczo... Quote
Kasia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ja do zmniejszania używam Easy Thumbnails. Ile mu zaznaczę tyle zmniejsza na raz. Quote
cuciola Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 a to mozna gratisowo sciagnac? Quote
Vogue Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ciuci! Wrocilam z wakacji,zajrzalam do ciebie i nie moge sie napatrzec na Twojego pupila:multi::lol: Jest sliczny i rosnie jak na drozdzach.:lol::lol: Gratulacje Quote
cuciola Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Vogue fajnie ze znowu jestescie! wieczorem dam fotaski..a teraz ide sie pouczyc bo przekladam to i przekladam...lenia mam strasznego! Quote
Kasia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 cuciola napisał(a): a to mozna gratisowo sciagnac? Kurcze nie wiem, ja jestem lewa z komputerów. TZ pokazał mi jak zmniejszać i wklejać zdjęcia i w jakich programach i to wszystko a nie ma go teraz w chałupie więc nie mam jak zapytać :-( Quote
cuciola Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 juz sciagnelam! i nawet probowalam juz zmniejszyc i da sie! :) a jaki jest programik zeby nie trzeba bylo ladowac po jednym na imageshacka? Quote
cuciola Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 http://rapidshare.de/files/32049388/MVI_0006.avi nie wiem czy uwidzicie video Yoghiego jak szczeka ale sprobujcie trzeba na samym dole nacisnac free,potem poczekac az minie czas i potem sciagnac video :D Quote
Kasia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 nie potrafię ściągnąć tego videa, nie wiem czemu :-( Quote
aaliw Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 :lol: a mnie sie udalo zobaczyc filmik :multi: Yoghi jest ................. :loveu: Brakuje mi slow. Quote
cuciola Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 fidelek2 na samym dole w rogu prawym jest free..naciskasz,potem mija czas jakies 60 sekund..a potem sciaga sie video .. niech ci aaliw wytlumaczy :) Quote
barbara.h Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 cuciola napisał(a):juz sciagnelam! i nawet probowalam juz zmniejszyc i da sie! :) a jaki jest programik zeby nie trzeba bylo ladowac po jednym na imageshacka? ja też bym chętnie tak na łatwiznę poszła :lol: Mizianko dla Yogusia :loveu: Quote
cuciola Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 no to obiecane fotaski.. dzisiaj byl upal wiec troche nudno bylo..nawet psiak na dwor nie chcial wyjsc..teraz dopiero szaleje jak jest chlodniej.. zwroccie uwage na dwa zabki nowe :) Quote
beluszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='cuciola']beluszka jako znawca rasy napisz cos na temat Yoghiego..chetnie wezme twoja opinie pod uwage! :oops: :oops: :oops: Ah dziękuję za uznanie, ale powstrzymam się od oceny, piesek rośnie i najważniejsze, żeby był zdrowy i kochany. Zobaczymy co z niego wyrośnie, jak skończy 12- 15 miesięcy... skromnie powiem, że źle nie jest ;):multi: [quote name='cuciola']beluszka podziwiam was za podroze i wyniki na wystawach! BRAWO! Dziekujemy bardzo, sprawia nam to mnostwo radości, więc tak sobie jeździmy po świecie :loveu: Quote
aaliw Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='cuciola']fidelek2 na samym dole w rogu prawym jest free..naciskasz,potem mija czas jakies 60 sekund..a potem sciaga sie video .. niech ci aaliw wytlumaczy :) :cool3: ale ja nie mam co tlumaczyc, zrobilam wszystko tak jak cuci opisala ;) I zadzialalo :multi: A jak Polo sie zdziwil...........co ten komputer tak szczeka :grin: Yoghi to taki urwis, wcale juz nie maly :klacz: Cuciola jak masz wiecej takich filmikow to wstawiaj Quote
Asiaczek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 OJ, Yoghi robi się coraz piękniejszy! Cudo!:lol: pzdr. Quote
cuciola Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 filmik sie zrobil przez przypadek..TZ musial wyprobowac czy wszystkie funkcje aparatu dzialaja..no i potem bateria padla.. Beluszka thanx a lot :) Quote
jo-jo Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='cuciola'] Cześć Marudy :razz: I Cuci przyznaj się, podmieniłaś Yoghiego? :razz: To przecież wielki pies na tych fotkach a nie sceniątko :lol: Prooosimy o podrapanie :diabloti: Quote
cuciola Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 a czemu marudy? :razz: szczeniak nam sie znudzil to kolce z buzi mu powyrywalam zeby nie gryzl i psa podmienilam :lol: Quote
Recommended Posts