olcha Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Nie no, cuciola trzeba było od razu szukać czarnego labka, a nie Yoghiego farbujesz :evil_lol: Słodkie zdjęcia :loveu: Quote
shirrrapeira Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Zdjecia cudne, a Joghi brudny cudniutki. Quote
cuciola Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 mi sie planowala czekolada ale jednak blotko tego koloru nie mialo.. nastepnym razem bede probowala pod brazowy kolor farbowac :D Quote
moni@ Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='cuciola'] a gdzie można dostać takie ładne skarpetki??... :razz: Quote
cuciola Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 no to zaczelo sie wypadanie zabkow.. dzisiaj zobaczylam brak dwoch zabkow na dole i jeden sie rusza u gory..juz wisi na ostatnim wlosku ale nie bede mu go wyrywac bo go to boli :D Quote
Imanca Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Moja Neli też kiedyś zafundowała sobie taki zabieg fryzjerski - tyle, że umoczyła się po samą szyję, a jedynie głowa została biszkoptowa. Zawsze marzyłam o czarnej labradorce, więc Neli postanowiła wyeliminować konkurencję i być 2w1 :evil_lol: Yoghi jest boski - mogę to pisać za każdym razem kiedy wchodzę do tej galerii :cool3: I jak on pięknie rośnie, ahh kiedy będzie u mnie maleńka czarniutka siostrzyczka... Quote
cuciola Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 kolejne foty Gastonka-Yoghusiowego brata Quote
cuciola Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 widze ze nie odwiedzacie galerii :( Quote
aaliw Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ale Yoghi ma fajne skarpety :evil_lol: Ostatni krzyk mody :cool3: Cuciola zapraszam do naszej galerii. Specjalnie dla ciebie zdjecia labka :razz: Quote
simbik Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 U nas w błotnych kąpielach gustuje Opka :diabloti: - choć na wakacjach i Teufel się w takiej mazi skąpał, ale na nim to widać nie było :evil_lol: tylko mu krawat i skarpety znikły ;) . Nieźle urósł chłopak, ja już mojego z trudem podnoszę :lol: . Quote
Jupi Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Widzę że pół czarnego laba sie u Ciebie znalazło:evil_lol: mój czarnuch też zarzywa błotnych kąpieli ale po nim tak nie widać :evil_lol: obróżka tylko wtedy zlewa się z nim :evil_lol: Quote
bigos Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Pyszna kaczuszka:lol:Szkoda, że nie pieczona na ruszcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
cuciola Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Specjalnie dla ciebie zdjecia labka :razz: juz pedze do galerii! jupii! zdjecia labka!!! fajnie ze tak chetnie wchodzicie do galeriii :D Quote
Nesuniaaa Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Cudny Yoghuś:)! Zapraszam do mnie:) W końcu się zmobilizowałam i założyłam galerie:) Quote
Dominika1987 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Boski psiulek:loveu::loveu::loveu: Chyba jest nawet w podobnym wieku co mój Shiro;) Pewnie dziąsła już Yoghi'ego już swędzą i ząbki szykują się do wyjścia. Buziaki w czarny noseczek :* Quote
Loona Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 No no, swędzenie ząbków się zacznie to Yoghi zacznie rozrabiać pewnie ;) Quote
BBeta Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Cudnego masz psiaka :loveu: A jakie ma ładne imie :razz: ;) Quote
barbara.h Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 cuciola napisał(a):widze ze nie odwiedzacie galerii :( ja odwiedzam!! tylko nie zawsze mam czas coś skrobnąć :razz::razz: Yoguś pięknie w skarpetkach wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też mam takie fotki mojej Inez po błotnej kąpieli,jak wstawię to dam ci znać :multi::multi::multi: Quote
cuciola Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 a wlasnie! nie napisalam wam! Yoghi zgubil 2 zabki na dole i 2 u gory! 2 u gory juz zaczynaja rosnac a na dole ma bramke! :D a wlasnie wogole nie rozrabia..ale to chyba dlatego ze ciagle gryzie sobie kosci..te prasowane. my sobie jutro wyjezdzamy w gory! i wrocimy w poniedzialek jakos.Mam nadzieje ze uda mi sie kupic cyfrowke taka jakas prosta,to nie bede musiala sepic od TZ-ta :D Quote
nomu Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Niezapomnij ząbki pod poduszke dać :cool3: I miłego odpoczynku:lol: Quote
cuciola Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 ani jednego zabka jeszcze nie znalazlam.. wet moj wraca 14 wrzesnia i jakos po tym terminie bedziemy badac stawy i robic usg..bo jajca dalej nie ma.. :( Quote
chicken Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 To jak hryzie sobie kosc albo po zabawie sprawdz okolice bo wtedy zabki najczesniej wypadaja :p >ja mam 5 zabkow Kesi< Quote
cuciola Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 chicken przerob jakas fotke Yoghiego :) Quote
Jupi Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ja też mam plan pozbierania ząbków mlecznych, mam chociaż nadzieję że kiełki się uda zachować Quote
Recommended Posts