Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no to zaczelo sie wypadanie zabkow..
dzisiaj zobaczylam brak dwoch zabkow na dole i jeden sie rusza u gory..juz wisi na ostatnim wlosku ale nie bede mu go wyrywac bo go to boli :D

Posted

Moja Neli też kiedyś zafundowała sobie taki zabieg fryzjerski - tyle, że umoczyła się po samą szyję, a jedynie głowa została biszkoptowa. Zawsze marzyłam o czarnej labradorce, więc Neli postanowiła wyeliminować konkurencję i być 2w1 :evil_lol:
Yoghi jest boski - mogę to pisać za każdym razem kiedy wchodzę do tej galerii :cool3: I jak on pięknie rośnie, ahh kiedy będzie u mnie maleńka czarniutka siostrzyczka...

Posted

U nas w błotnych kąpielach gustuje Opka :diabloti: - choć na wakacjach i Teufel się w takiej mazi skąpał, ale na nim to widać nie było :evil_lol: tylko mu krawat i skarpety znikły ;) .
Nieźle urósł chłopak, ja już mojego z trudem podnoszę :lol: .

Posted

Widzę że pół czarnego laba sie u Ciebie znalazło:evil_lol:
mój czarnuch też zarzywa błotnych kąpieli ale po nim tak nie widać :evil_lol: obróżka tylko wtedy zlewa się z nim :evil_lol:

Posted

cuciola napisał(a):
widze ze nie odwiedzacie galerii :(

ja odwiedzam!! tylko nie zawsze mam czas coś skrobnąć :razz::razz:

Yoguś pięknie w skarpetkach wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też mam takie fotki mojej Inez po błotnej kąpieli,jak wstawię to dam ci znać :multi::multi::multi:

Posted

a wlasnie! nie napisalam wam!
Yoghi zgubil 2 zabki na dole i 2 u gory! 2 u gory juz zaczynaja rosnac a na dole ma bramke! :D
a wlasnie wogole nie rozrabia..ale to chyba dlatego ze ciagle gryzie sobie kosci..te prasowane.

my sobie jutro wyjezdzamy w gory! i wrocimy w poniedzialek jakos.Mam nadzieje ze uda mi sie kupic cyfrowke taka jakas prosta,to nie bede musiala sepic od TZ-ta :D