nathaniel Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Nieee nie podobni, tak troszkę;) Yohi to taki pulpecik troszkę :oops: :loveu: Quote
cuciola Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 a czemu pulpecik? za duzo cialka ma? :hmmmm: :siara: Quote
nathaniel Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 cuciola napisał(a):a czemu pulpecik? za duzo cialka ma? :hmmmm: :siara: Kochanego ciałka nigdy nie za dużo. Nie poprostu wydaje mi się, że Yoghi jest innej budowy, cięzszej... Quote
cuciola Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 mi sie tez wydaje ze Gaston jest delikatniejszy...glowe ma troche "lzejsza i smuklejsza".. na razie roznica w wadze wynosi 1,5 kg wiecej Yoghi od Gastona :) Quote
madalenka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Joghi mi sie bardziej podoba. Chociaz oboje sa sliczni. :loveu: Jak to jest ... To oni nie maja imion na ta sama litere??? :-o :razz: Quote
cuciola Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 maja maja na ta sama litere... Yoghi to domowe imie a na rodowodzie ma Grand Passion Prestige Constans..a jego brat to Gaston Prestige Constans :) Quote
nomu Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 a te wszystkie zdjęcia to Gaston? Żeby dobrze porownać to tak najlepiej jedno zdjęcie Yoghiego obok Gastona musiało by być i można dopatrywać się różnic. :D Zresztą ty napewno znajdziesz ich najwięcej, wkońcu to twój psiak :] Quote
cuciola Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 to wszystko Gaston...zdjecia Yoghiego dam wieczorem..zrobilam nowe :) Quote
aleb Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Jest roznica... Yoghi ma trochę większą główkę i tak jak mówi nathaniel, Yoghi ma trochę więcej ciałka niż Gaston ;) Quote
cuciola Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 no to teraz fotki YOGHIEGO "tesciowe" kupili mi nowa zabawke: a moja pani mi ja rzucala: potem obserwowalem.. i dalej nosilem ale mam jezyk mruze oczka ide poweszyc nareszcie przyszedl do mnie Shaggy no to bawimy sie.. ja tu rzadze ta miseczke mam od babci Krzysi kiedys starczala na karme potem jak zwykle plastikowe miski sie wywraca i sie ucieka.. i zniknal z horyzontu: Quote
Daisunia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 ale z Yoghiego rozrabiaka :evil_lol: przynajmniej macie wesoło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
cuciola Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 on jest bardzo grzeczny..nawet weterynarz nas dzisiaj pochwalil ze ma super charakter i jest ulozony.. tylko jak miska sie pojawia na horyzoncie i jak jest plastikowa to trzeba koniecznie wylac..a w metalowej zamoczyc lape Quote
Delay Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Jaki fantastyczny słodziak!:lol: i jaką macie fajową zabawkę - kaczkę, moja Mattie też lubi "gumowy drób",a w misce, oprócz pakowania łapy, lubi sobie ponurkować puszczając bąbleki, tak jej zostało do dzisiaj, można paść ze śmiechu ;) Quote
cuciola Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 kaczka juz ma przegryziona szyje :) ale jeszcze zyje :D Quote
shirrrapeira Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Jaki on jest cudny. Ma piekna szlachetna glowke i jest uroczy. Quote
cuciola Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 najpierw sie o zdjecia prosili a teraz galeria opada...buuu... Quote
Daisunia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ja jestem :multi: zdjęcia .... prosimy nowe fotki bo przeciez Yoghi już urosł (dzieci rosną w nocy :evil_lol: :lol: ) Quote
sota36 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 cuciola napisał(a):kaczka juz ma przegryziona szyje :) ale jeszcze zyje :D - Ty uwazaj co piszesz!!! Nie pisz "kaczka", tylko "ptak! Bo wiesz, jak to w Polsce jest, i wysla za toba list gonczy, jak za biednym bezdomnym Hubertem! p.s. nasz tez mial taka piiiiiii (czytaj "kaczke") i ja zamordowal!!! Quote
Jupi Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Yoghi jest na prawdę prześliczny:loveu: a to że nie zawsze mnie tu widać w galerii (widoczny ślad jak teraz)to nie znaczy że mnie tu nie ma:evil_lol: Quote
cuciola Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 ja zdecydowanie Jupi wole te widoczne slady.. a rano bylismy na spacerku i Yoghi pieknie szedl przy nodze jak sobie tego zazyczylam :D Quote
Madzia_19 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='cuciola']no to teraz fotki YOGHIEGO "tesciowe" kupili mi nowa zabawke: a moja pani mi ja rzucala: potem obserwowalem.. i dalej nosilem ale mam jezyk mruze oczka ide poweszyc oj, jaki duży chłopak wyrósł z tej małej kuleczki na zdjęciach na samym początku galerii :loveu: Z każdym dnim jest coraz piękniejszy ;) Słodziak :loveu: Quote
Loona Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 No no, Yoghi rośnie jak na drożdżach :) Śliczny z niego maluch :loveu: a jak jego jąderko? Quote
barbara.h Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Yoguś ślicznota :loveu::loveu: szkoda k.....i ;) a taka ładna była :evil_lol: też planuję Inezce kupić taką lub prosiaczka :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Jogi jest też ciemniejszy od swojego braciszka? Prawda? Moje też się k....ą ostatnio bawią :evil_lol: Quote
Recommended Posts