Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam maila z pytaniem o Wikiego:

Witam serdecznie,

Czy mogliby panstwo udzielić więcej informacji na temat adopcji psiaka?
Mieszkam na wsi pod Katowicami, posiadam 3 letnią sukę Amstaffa, jestem zainteresowany tym ogłoszeniem, szukam kolegi dla mojej suczki!
Czy można uzyskac więcej info na temat zachowania psa, czy w domu nie niszczy niczego gdy zostanie chwile sam? Itp.

Pozdrawiam

Mail: wylen@o2.pl

Nie odpisywałam, żeby nie siać zamętu - już same się skontaktujcie na spokojnie :)

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nie, ponieważ suka nie była wysterylizowana.

Teraz czekamy bo pod koniec sierpnia odbędzie się dla Wikusia kolejna wizyta przedadopcyjna. Jest nim duże zainteresowanie ,ciągle dostaję maile, ale tylko niewielki ułamek ich ilości to cokolwiek sensownego.

Posted

Nemesea,nie jest sztuką wydać psa do pierwszego człowieka który zadzwoni i powie "ja to bym chciał tego psa".
Tak jak mówiłam za około 2 tygodnie będzie wizyta w domu,który na razie jest najbardziej obiecujący.

Posted

Cioteczki pisałam, że wizyta jest umówiona na końcówkę sierpnia, bo wtedy zainteresowana pańcia wraca z zagranicy :) Jest już umówiona osoba która przeprowadzi tę wizytę, tak więc to już kwestia tego tygodnia, max 10 dni. Ja też się niecierpliwię ale co zrobić :)

Poza tą osobą na razie nie ma chętnych którzy by rokowali.

• 2 weeks later...
Posted

mogę zrobić, tylko proszę o tekst. dziś mam zamiar zrobić allegro dla dana, dixona i suni z gaju więc jedno więcej nie robi mi wielkiej różnicy jesli nie bedę musiała szukac nigdzie info o psie ;)
a jak juz bym dostała tekst i zdjęcia na pw to już w ogóle było by rewelacyjnie:cool3:

• 2 weeks later...