Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja zwariuję chyba, tu takie rzeczy sie dzieją , a te głupie ciotki nie dzwonią do mnie z taką rewelacją.
Jutro majuska cie zamorduję bo dzisiaj wiem że imprezujesz.
Igiełka, czy ty sobie aby żartów nie robisz ? Skąd jesteś ?

Posted

No i cosik drgnęło wreszcie...
Becia ma problemy z netem więc ja napiszę..
[B]Guciolajda ma dom[/B]:multi:
Została adoptowana u nas na miejscu, miejscowość obok, domek z ogródkiem, spanie w domu oczywiście, ma tam koleżankę terierkę i ogólnie zapowiada się wszystko super, tym ludziom odszedł jamniczek ze starości i postanowili dać dom bidulce ze schronu, wybrali Gucię, rodzina ogólnie jest znana Justynce jako bardzo prozwierzęca, pomagają też w sterylkach bezdomnych kotek i szukają niechcianym kociakom domków, więc chyba się naszej Gućce fartnęło...no to oby teraz wreszcie ruszyło!!!

Posted

Od wczoraj się cieszę ale na dogo od teraz bo właśnie przed chwilą wrócił internet.
Gućka bądż szczęsliwa psinko, mam nadzieję że ta adopcja przerwie złą passę i za chwilę następny szczęsliwiec pojedzie do domu.

Posted

[quote name='karolciasz28']Super!:multi::multi: Powodzenia malutka. Ale z drugiej strony wakacje nie są takie złe...:roll:;)[/QUOTE]
Oj pewnie, że nie takie złe, jadowita zazdrość przeze mnie przemawia:diabloti:
Ale wakacje to zastój w adopcjach, jednakowoż, choć mają inne zalety, jeśli się je ma...

Posted

[quote name='Florentynka']Oj pewnie, że nie takie złe, jadowita zazdrość przeze mnie przemawia:diabloti:
Ale wakacje to zastój w adopcjach, jednakowoż, choć mają inne zalety, jeśli się je ma...[/QUOTE]
Ale po każdych wakacjach następuje wrzesień(:placz:) i zastój się kończy. To z naszego grona tylko ja mam wakacje??:eviltong: Ale Wy macie urlopy i chorobowe, i coś jeszcze..:razz::razz: Chociaż w szkole też można mieć "chorobowe":diabloti::p

Posted

Karolciu nie desperuj , Ty jesteś mądra i zdolna dziewucha to chyba problemów w szkole nie masz, co?....powiem Ci tyle, że urlop jest fajny jak sie ma kasiorę i można gdzieś wyjechać , oderwać się od codzienności, bo jak się siedzi w domu i dzień leci za dniem to się wcale nie czuje tego wolnego, ja przynajmniej tak mam :)

Posted

[quote name='majuska']Karolciu nie desperuj , Ty jesteś mądra i zdolna dziewucha to chyba problemów w szkole nie masz, co?....powiem Ci tyle, że urlop jest fajny jak sie ma kasiorę i można gdzieś wyjechać , oderwać się od codzienności, bo jak się siedzi w domu i dzień leci za dniem to się wcale nie czuje tego wolnego, ja przynajmniej tak mam :)[/QUOTE]
No nie mam problemów przez trzy lata (4-6) miałam pasek :) i teraz też mam taki zamiar. A tak do moich zdolności.. to akurat plastycznych nie mam, kompletnie nie potrafię rysować, koleżanki mi przed lekcją malują albo mama w domu:diabloti::evil_lol:

Posted

Dziś Justynka dzwoniła do Guciowego domku, jest wszystko super, Gucia już czuje się jak u siebie, oczywiście śpi w wyrze:evil_lol:
Już pomalutku Guciowe dziewczyny umawiają się też z Justynką na sterylkę suni...
Sama Justynka twierdzi, że na prawdę możemy być spokojne , bo to super dom:)

Posted

[quote name='majuska']Dziś Justynka dzwoniła do Guciowego domku, jest wszystko super, Gucia już czuje się jak u siebie, oczywiście śpi w wyrze:evil_lol:
Już pomalutku Guciowe dziewczyny umawiają się też z Justynką na sterylkę suni...
Sama Justynka twierdzi, że na prawdę możemy być spokojne , bo to super dom:)[/QUOTE]

super wieści :D

Posted

Czekałyśmy trochę z przeniesieniem wątku bo niewiadomo było jak Gucia dogra się ze sznaucerką rezydentką ale widać wszystko w najlepszym porządku i Gućka wędruje do działu adopcji szczęsliwie zakończonych. :bigcool::bigcool:

• 2 weeks later...
Posted

Nadal wszystko u Guciolajdy w jaknajlepszym porządku :) Justynka była tam w sprawie jakiś kociaków i naocznie stwierdziła, że Gucia jest już zadomowiona na całego, bardzo jest przejęta rolą "pilnowaczki" powórka, oczywiście sypia w wyrku :)

Posted

majuska napisał(a):
Nadal wszystko u Guciolajdy w jak najlepszym porządku :) Gucia jest już zadomowiona na całego, bardzo jest przejęta rolą "pilnowaczki" powórka, oczywiście sypia w wyrku :)

to może byś zdjęła już jej banerek...:cool3:

Posted

Gucia miała dziś rano sterylke, wszystko dobrze poszło, teraz w domku odpoczywa, podobno zrobiła się trochę" zołzowata" tzn. wie czego chce i sobie to bierze :) Regularnie sypia w wyrze i czasem "terroryzuje" swoją kumpelę - terierkę rosyjską :mad::lol:

• 2 weeks later...