Becia66 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 ja zwariuję chyba, tu takie rzeczy sie dzieją , a te głupie ciotki nie dzwonią do mnie z taką rewelacją. Jutro majuska cie zamorduję bo dzisiaj wiem że imprezujesz. Igiełka, czy ty sobie aby żartów nie robisz ? Skąd jesteś ? Quote
Dzika_Figa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 No i jak to się stało, że ja o Guci nic nie wiem? Quote
majuska Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Deszcz napadał , błoto się zrobiło, szaro, smutno i bez domku cały czas...... Quote
majuska Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 No i cosik drgnęło wreszcie... Becia ma problemy z netem więc ja napiszę.. [B]Guciolajda ma dom[/B]:multi: Została adoptowana u nas na miejscu, miejscowość obok, domek z ogródkiem, spanie w domu oczywiście, ma tam koleżankę terierkę i ogólnie zapowiada się wszystko super, tym ludziom odszedł jamniczek ze starości i postanowili dać dom bidulce ze schronu, wybrali Gucię, rodzina ogólnie jest znana Justynce jako bardzo prozwierzęca, pomagają też w sterylkach bezdomnych kotek i szukają niechcianym kociakom domków, więc chyba się naszej Gućce fartnęło...no to oby teraz wreszcie ruszyło!!! Quote
Florentynka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 No to pięknie! Wreszcie się pręgowanej piękności udało! A jeszcze blisko i pod ręką - bardzo dobrze. Mówiłam, że we wrześniu drgnie i że trzeba cholerne wakacje przeczekać? Quote
Becia66 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Od wczoraj się cieszę ale na dogo od teraz bo właśnie przed chwilą wrócił internet. Gućka bądż szczęsliwa psinko, mam nadzieję że ta adopcja przerwie złą passę i za chwilę następny szczęsliwiec pojedzie do domu. Quote
karolciasz28 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Super!:multi::multi: Powodzenia malutka. Ale z drugiej strony wakacje nie są takie złe...:roll:;) Quote
Florentynka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='karolciasz28']Super!:multi::multi: Powodzenia malutka. Ale z drugiej strony wakacje nie są takie złe...:roll:;)[/QUOTE] Oj pewnie, że nie takie złe, jadowita zazdrość przeze mnie przemawia:diabloti: Ale wakacje to zastój w adopcjach, jednakowoż, choć mają inne zalety, jeśli się je ma... Quote
karolciasz28 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Florentynka']Oj pewnie, że nie takie złe, jadowita zazdrość przeze mnie przemawia:diabloti: Ale wakacje to zastój w adopcjach, jednakowoż, choć mają inne zalety, jeśli się je ma...[/QUOTE] Ale po każdych wakacjach następuje wrzesień(:placz:) i zastój się kończy. To z naszego grona tylko ja mam wakacje??:eviltong: Ale Wy macie urlopy i chorobowe, i coś jeszcze..:razz::razz: Chociaż w szkole też można mieć "chorobowe":diabloti::p Quote
majuska Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Karolciu nie desperuj , Ty jesteś mądra i zdolna dziewucha to chyba problemów w szkole nie masz, co?....powiem Ci tyle, że urlop jest fajny jak sie ma kasiorę i można gdzieś wyjechać , oderwać się od codzienności, bo jak się siedzi w domu i dzień leci za dniem to się wcale nie czuje tego wolnego, ja przynajmniej tak mam :) Quote
Dzika_Figa Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 no proszę, oby z innymi psiakami ruszyło. Powodzenia, mała! Quote
karolciasz28 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='majuska']Karolciu nie desperuj , Ty jesteś mądra i zdolna dziewucha to chyba problemów w szkole nie masz, co?....powiem Ci tyle, że urlop jest fajny jak sie ma kasiorę i można gdzieś wyjechać , oderwać się od codzienności, bo jak się siedzi w domu i dzień leci za dniem to się wcale nie czuje tego wolnego, ja przynajmniej tak mam :)[/QUOTE] No nie mam problemów przez trzy lata (4-6) miałam pasek :) i teraz też mam taki zamiar. A tak do moich zdolności.. to akurat plastycznych nie mam, kompletnie nie potrafię rysować, koleżanki mi przed lekcją malują albo mama w domu:diabloti::evil_lol: Quote
majuska Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dziś Justynka dzwoniła do Guciowego domku, jest wszystko super, Gucia już czuje się jak u siebie, oczywiście śpi w wyrze:evil_lol: Już pomalutku Guciowe dziewczyny umawiają się też z Justynką na sterylkę suni... Sama Justynka twierdzi, że na prawdę możemy być spokojne , bo to super dom:) Quote
matinestka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='majuska']Dziś Justynka dzwoniła do Guciowego domku, jest wszystko super, Gucia już czuje się jak u siebie, oczywiście śpi w wyrze:evil_lol: Już pomalutku Guciowe dziewczyny umawiają się też z Justynką na sterylkę suni... Sama Justynka twierdzi, że na prawdę możemy być spokojne , bo to super dom:)[/QUOTE] super wieści :D Quote
Becia66 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Szczęsliwa to jestem bardzo z tego Gucinego domku bo to była moja faworyta i mam nadzieję na kontakt z tym domkiem, może jakieś foty ? Spróbujemy poprosić. Quote
Becia66 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Czekałyśmy trochę z przeniesieniem wątku bo niewiadomo było jak Gucia dogra się ze sznaucerką rezydentką ale widać wszystko w najlepszym porządku i Gućka wędruje do działu adopcji szczęsliwie zakończonych. :bigcool::bigcool: Quote
majuska Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Nadal wszystko u Guciolajdy w jaknajlepszym porządku :) Justynka była tam w sprawie jakiś kociaków i naocznie stwierdziła, że Gucia jest już zadomowiona na całego, bardzo jest przejęta rolą "pilnowaczki" powórka, oczywiście sypia w wyrku :) Quote
Florentynka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 No to super, że się Guci tak udało! Może macie tam więcej takich fajnych domków w okolicy, tylko się nie ujawniły jeszcze? Przydało by się jeszcze parę... Quote
Becia66 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 majuska napisał(a):Nadal wszystko u Guciolajdy w jak najlepszym porządku :) Gucia jest już zadomowiona na całego, bardzo jest przejęta rolą "pilnowaczki" powórka, oczywiście sypia w wyrku :) to może byś zdjęła już jej banerek...:cool3: Quote
majuska Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Gucia miała dziś rano sterylke, wszystko dobrze poszło, teraz w domku odpoczywa, podobno zrobiła się trochę" zołzowata" tzn. wie czego chce i sobie to bierze :) Regularnie sypia w wyrze i czasem "terroryzuje" swoją kumpelę - terierkę rosyjską :mad::lol: Quote
karolciasz28 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 A taka nasza Gucia słodziutka i niewinna była:evil_lol::loveu: Super że wszystko dobrze.:multi::loveu: Quote
Becia66 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Oj Gućka, jak tobie dobrze, że ty już w domku.... Quote
Recommended Posts