revii Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Już miałam nie jechać z powodu upałów, ale na szczęście akurat w niedzielę pogoda się zmieniła :smile: Choć szczerze mówiąc, teraz to nie wiem czy cieszyć się z odmiany pogody - ta wystawa nie była zbyt przyjemna - i nie chodzi tu o tą odrobinę deszczu i śliską trawę, ale o babkę z ringu głównego, która zagłuszała wszystko, paskudny tłok, ścisk i brak miejsca... :shake: Mam nadzieję, że w przyszłym roku gdyńska wystawa odbędzie się w innej lokalizacji. Niemniej starałam się przygotować małą relację i liczę, że oglądającym dostarczy ona choć trochę rozrywki ;-) PSY kl. szczeniąt GEIRROD Braterstwo Wilczaków WISUS Cwany Wilk WIWAT Cwany Wilk Quote
revii Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 kl.championów JOTUN z Peronówki SUKI kl. młodzieży PARD z Peronówki Quote
revii Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 j.w. kl.otwarta KOKB'AEL TAJGA z Peronówki kl.użytkowa GARUDA z Peronówki Quote
revii Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Narvana napisał(a):Dzieki za foto Garudki :) Ależ proszę - dała się ładnie obfotografować ;) Quote
Recommended Posts