Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że obiecałam że bazar dla Fado będzie szybko, ale ostatnio nie wyrabiam się z niczym. W dodatku mój pierworodny kończy 27.10 roczek więc mam trochę zajęć dodatkowych ;) Jak tylko się szał skończy to zrobię, a i może jakiś nietrafiony prezent się trafi do dołożenia ;)

Posted

Holly Ty już tyle pomogłaś Fadusiowi, że my to możemy być tylko wdzięczne :loveu: Jak już poświętujecie z synkiem, a pewnie będzie huczna zabawa - toż to wielka uroczystość, 1 roczek! :) i będziesz mieć chwilkę, to Faduś na pewno z wdzięcznością pomerda do Ciebie ogonkiem prosto zza TM :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

To i ja się pochwalę - już przelałam 500zł z Faduniowego bazarku :) Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym jak dojdzie. Ciekawa jestem jak teraz dług będzie wyglądał... Muszę sobie rozplanować przedświąteczne bazarki więc będę baaaaaardzo wdzięczna za szybkie info :)

Posted

borderterrier napisał(a):
Jutro zrobie przelew z pieniazkami 68 zł za bazarek miss i mister dogo ;)

przepraszam, że dopiero teraz ale odnotowałam wpłatę w rozliczeniu w pierwszym poście, bardzo dziękujemy !! :) :)

Posted

Zapraszam na I turę bazarków dla podopiecznych Fundacji Zmieńmy Los, m.in. dla naszego kochanego Tęczowego Aniołka Fado!!!

Idealne na prezenty! Idealne dla każdej płci! Warto zalicytować, albo chociaż pomóc w podbijaniu!!!

http://www.dogomania.pl/threads/218185-W-%C5%9AWIECIE-ZAPACH%C3%93W-perfumy-myde%C5%82ka-notesy-lusterka-dla-Fundacji-Zmie%C5%84my-Los-do-05.12

http://www.dogomania.pl/threads/218182-SPORT-kosmetyczki-m%C4%99skie-damskie-torebki-FIRMOWE!-dla-Fundacji-Zmie%C5%84my-Los-do-05.12

Posted

Wyślę , wyślę, tylko taki mam rozgardiasz teraz w domu i 2 szkołach , że nie wyrabiam ...

Rozumiem ;)

Dobra, wysłałam w minutce wolnego czasu. Powinno dojść 190 zł, za bazarek lampkowy i od Casablanki.

Super! :)

• 2 months later...
Posted

[quote name='borderterrier']Hej hej ! Czy moje pieniążki doszły ? Bo na 1 stronie w rozliczeniach nie widze ![/QUOTE]

o rany ... przepraszam, zaraz posprawdzam i uzupełnię :oops: