Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_bubu_']Z Fado gorzej :( łapki nagle bardzo osłabły. Zapewne od zmian w kręgosłupie. Przy badaniu okazało się, że serce też się pogorszyło i musi zacząć brać dodatkowe leki.
Dziś czuje się trochę lepiej. Miejmy nadzieję , że to tymczasowy kryzys i szybko stanie na nogi. martwie się o staruszka. We wtorek chciałabym go odwiedzić.[/QUOTE]

Fadusiu, masz szybko dojść do siebie i nas nie martwić...

Posted

Stan Fado się poprawił chociaż nadal jest kiepski. Staruszek na szczęście już chodzi o własnych siłach. Jednak nadal jest markotny, słaby i nie chce jeść. Niestety schudł :(
Dziś zawiozłam mu dodatkowe leki na serce i Calo-Pet , jeśli nie odzyska apetytu to jedziemy na badania krwi. Boję się , że nowotwór mógł się odezwać :(

Ponieważ skończyliśmy rejestrować nową Fundację, powoli przenosimy się na nowe konto i Fado razem z nami. Można zatem wpłacać już na nowe konto.

Fundacja Zmieńmy Los
Ul. Trzech Diamentów 36/20
Bielsko-Biała 43-380

Nr Konta 65103000190109853000303048

można też przekazać 1% dla naszych podopiecznych poprzez Fundację AFN :
Nazwa : Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
Nr KRS 0000264523
Koniecznie z dopiskiem: Fundacja Zmieńmy Los

Posted

Faduś się zmienił:-( Postarzał:-( widać że nie czuje się najlepiej. Kurcze aż serce ściska.....Widać ze zostanie mu spędzić resztę zycia w Hoteliku. Mam nadzeję ze jest mu tam dobrze
Bubu
ja nie chciałam Cię urazić, po prostu zaproponowałam aby ktoś inny się zajął Fadem bo Ty masz za dużo na głowie. Zobacz nie było Ciebie, osoby najważniejszej i było cicho, nic sie nie działo. Pojawiłaś się, piszesz i nagle sporo osób się pojawiło...
Nie miej mi tego za złe, chciałam dobrze.

Posted

Casablanca napisał(a):
Podniosę, co tu tak pusto?
Stan Fado się polepszył?

Fado czuje się lepiej ;-) ale musi zjadać mase leków :roll:
Psiak to już staruszek i zdarzaja mu się gorsze dni, słabsze nóżki.
Spóźnione zdjęcia;

Posted

_Aga_ napisał(a):
Podniosę Fado..

Niedługo zrobię dla niego bazarek kosmetyczny..

Jak będzie, nie zapomnij o linku do bazarku:-)
Faduś ma chorego towarzysza.....

Posted

Jasne, że nie zapomnę ;)

Mam trochę ciuszków, jakieś torebki, i trochę kosmetyków - zrobię jeden bazarek.

A Faduś cudowny, staruszek kochany..

Posted

Fado po nowych lekach na serce ma rewelacyjny apetyt i czuje się naprawdę dużo lepiej. Niestety leki musi brać już na stałe i mocno zwiększa to koszty jego utrzymania. Na stałe musi dostawać Vetmedin i Fortekor, do tego osłonowe. No i jeszcze co nieco na stawy.

Posted

pinczerko - miałam Ci wysłać rzeczy na bazarek dla Fado, ale jest tego tyle, że w końcu doszłam do wniosku, że lepiej jak sama to wystawię, bo chyba nie udźwigałabym paczki na pocztę :lol: