Javena Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 blueberrykiss napisał(a):Kurde dziewczyny serce mi pęka ale nie dam rady jej zawieźć. Mam jutro egzamin w szkole... Bardzo dziekuję za odzew. Quote
Avilia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Surowica dotarła na miejsce dzięki Klaudii i Adze (Budrysek).Czekam na info co z Grosią. Mam paragon za surowicę.Kosztowała równo 100zł.Zdjęcie wkleję jutro.U mnie na koncie dla Grosi zostało 110zł.Dziewczyny to jest nic przy rachunku na prawie 600zł!A jeszcze tyle przed nami!Proszę o pomoc finansową dla Grosi! Quote
.blueberry. Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ale dobrze. Powiem szczerze, że nie mogłam jakoś zasnąć i kombinowałam co by tu jeszcze... Klaudia i Aga kochane dziołszki :* Quote
kopciuszek Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Mój bazarek robi się od kilku dni, bo mam kłopot z fotkami ... pisałam do moda z prośbą o przeniesienie bazarku na Mikoade aby wrzuciła fotki to do tej pory odpowiedzi nie otrzymałam a czas leci ... Jutro Jadę na Dietla do biura finansów do mBanku mam nadzieję, że stamtąd mnie nie spławią bo .... :angryy::mad: Quote
Klaudus__ Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Nie wiem jak my wyrobimy z tymi rachunkami... Walcz maleńka walcz... Quote
Klaudus__ Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Grosia potrzebuje kolejnej surowicy... Rachunek przekroczył 600 zł. Bardzo potrzebna pomoc. Surowicy nigdzie nie ma. Kończą się zapasy. Więc w związku z tym ceny są astronomiczne. Jeżeli ktoś może wspomóc Grosię w walce o życie to błagamy... Ona tak bardzo chce żyć... Jak Ją wczoraj zobaczyłam to nie miałam nawet odwagi iść do Niej... Taka chudzinka... :bigcry: Quote
Buster Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Klaudus__ napisał(a):Grosia potrzebuje kolejnej surowicy... Rachunek przekroczył 600 zł. Bardzo potrzebna pomoc. Surowicy nigdzie nie ma. Kończą się zapasy. Więc w związku z tym ceny są astronomiczne. Jeżeli ktoś może wspomóc Grosię w walce o życie to błagamy... Ona tak bardzo chce żyć... Jak Ją wczoraj zobaczyłam to nie miałam nawet odwagi iść do Niej... Taka chudzinka... :bigcry: Jak się nazywa ta surowica? Zapytam u siebie? Quote
Buster Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 dziewczyny mam ampułkę surowicy odłożonąu swojego weta do poniedziałku - dziś nawet gdybym miała torpedę nie zdążę jej odebrać. Koszt 45 zł. Kazałam odłożyć - celem skonsultowania kosztu. Dajcie znać. Quote
Avilia Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Surowica nazywa się Caniserin (przynajmniej ja taką załatwiałam wczoraj).Poprosiłam o odłożenie jeszcze jednej ampułki,ale u mnie jedna kosztuje 100zł!Buster jak możesz dowiedz się jak nazywa się ta od Ciebie. Pomocy!Dziewczyny pomocy finansowej potrzebujemy! Quote
Ziutka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ta druga nazywa się pewnie Stagloban Quote
.blueberry. Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 A wjakim banku ma Grosia konto? Bo jeśli w PKO B.P. to ja mogę jej puścić grosika już teraz a nie czekać do poniedziałku. Quote
holly101 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Do góry Grosiu, niech cię zobaczą, Ci co jeszcze nie widzieli i przypomną sobie ci co już cię znają... Quote
Avilia Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Odpowiadając na zadane pytanie: Grosia ma konto w ING Banku Śląskim. Ja nie mam jak na razie żadnych wieści;/ Quote
BUDRYSEK Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 dzisiaj było lepiej z Grosią zjadła troszkę z ręki, pozwalała się dotykać niestety niebezpieczeństwo jest nadal :( Quote
Buster Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 BUDRYSEK napisał(a):dzisiaj było lepiej z Grosią zjadła troszkę z ręki, pozwalała się dotykać niestety niebezpieczeństwo jest nadal :( Troszkę lepszych wieści z nosówkowego frontu :( Grosieńko nie poddawaj się! Quote
Javena Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Wysłałam juz nr konta. W poniedziałek cioteczka obiecała coś tam wysłać. Ja wyśle w przyszłym tyg. Narazie bieda mi piszczy.:) Będzie dobrze.Musi byc..... Quote
Avilia Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Grosiu ja cały czas wierzę,że do nas wrócisz...Czekamy. Niebawem Cię odwiedzę,obiecuję. Quote
Buster Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Avilia napisał(a):Grosiu ja cały czas wierzę,że do nas wrócisz...Czekamy. Niebawem Cię odwiedzę,obiecuję. Avila Grosia do was wróci - cała i zdrowa - wierzę w to mocno! Maleńka, kochana panienka pokona tą wstrętną i przebiegłą chorobę! Quote
BUDRYSEK Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Grosia dzisiaj czuje się dobrze :) tzn tak samo jak wczoraj, nie ma pogorszenia, troszkę zaczyna jeść ale tylko z ręki :) Quote
Recommended Posts