Esfera Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Tośka_m'] jaka radość na pyszczku :loveu: :loveu: wogóle to piękne zdjęcie okolicy :cool3: prawie jak u nas na łące :cool3: :evil_lol: pozdrawiamy esfer i zbir ;) Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Anetta - wiem, mea culpa. Już nigdy się nie wybiorę na spacer bez aparatu. Dzisiaj tłukłam się z nim 10 kilosów i od tego tłuczenia mam siniak na prawym boku :shake: Kurczę, czemu aparatu są takie ciężkie, twarde i kłujące. Nie mogą ich z pluszu robić? :cool3: Gucio - co takiego? Piękne oczęta? :razz: Esfera - radosny pies to zmęczony pies. Tak wygląda Ozzy po kilkukilometrowej rowerowej przejażdżce. Zmęczony? Gdzież tam, przecież mina mówi sama za siebie - "jedziemy gdzieś jeszcze?" :evil_lol: Quote
bigos Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Moje miejsce na ziemi: Ja też tam chcę być:placz::placz::placz: Z dala od miasta Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Bigos - zapraszam serdecznie. Pociąg z Poznania do Piły 2 godziny, studencki 9,13 zł (normalny nie wiem), dla psa 4 zł, potem 10 minut samochodem do Dolaszewa, a potem 2 minuty ode mnie z domu :lol: Quote
KaRa_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Pięknie:loveu: A juz myslalam,ze to pod Poznaniem gdzies tak ladnie... Quote
bigos Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Tośka_m']Bigos - zapraszam serdecznie. Pociąg z Poznania do Piły 2 godziny, studencki 9,13 zł (normalny nie wiem), dla psa 4 zł, potem 10 minut samochodem do Dolaszewa, a potem 2 minuty ode mnie z domu :lol: Ok! To jesteśmy wstępnie umówione:p:p:p Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Kara_TC - toż to prawie Poznań :lol: Bigos - nie inaczej ;) Powiedzcie mi moje drogie poznanianki czy któraś z Was chodzi może na spacery nad Wartę? Bo te spotkania na Cytadeli o tyle mi nie pasują, że w weekendy najczęściej jesteśmy u rodziców na wsi. Natomiast codziennie robimy sobie wypad 1,5 godzinny nad Wartę. Quote
KaRa_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Tośka_m']Kara_TC - toż to prawie Poznań :lol: Bigos - nie inaczej ;) Powiedzcie mi moje drogie poznanianki czy któraś z Was chodzi może na spacery nad Wartę? Bo te spotkania na Cytadeli o tyle mi nie pasują, że w weekendy najczęściej jesteśmy u rodziców na wsi. Natomiast codziennie robimy sobie wypad 1,5 godzinny nad Wartę. Nad warte to mi zabardzo nie po drodze;). Ale wakacje się zbliżają to wtedy można się umówić na spacerek nad wartą w dzien powszedni Quote
bigos Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Tośka_m napisał(a): Powiedzcie mi moje drogie poznanianki czy któraś z Was chodzi może na spacery nad Wartę? Bo te spotkania na Cytadeli o tyle mi nie pasują, że w weekendy najczęściej jesteśmy u rodziców na wsi. Natomiast codziennie robimy sobie wypad 1,5 godzinny nad Wartę. A, w którym miejscu nad Wartą chdzasz? Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Tośka_m']Od skakania jeszcze nikt nie umarł :eviltong: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nikt nie , ja mogę być pierwsza :evil_lol::evil_lol: No dobra podoba mi się ta okolica / a tak na serio to 22 lata temu miałam się z TZtem przeprowadzać w okolice Piły , tylko ,że ze mnie była taka smarkata durna miejscowa patriotka :angryy:i wybiłam mu to z głowy :oops:/ Quote
Marysia_i_gończy Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Czy ja Cię mogłam widzieć wczoraj w okolicy godziny 14, przy AR, a konkretnie - na światłach w stronę ksero, z osobnikiem płci męskiej? Bo mi ktoś taki Tośkowy mignął, jak jechałam... Tośka_m napisał(a): Powiedzcie mi moje drogie poznanianki czy któraś z Was chodzi może na spacery nad Wartę? Bo te spotkania na Cytadeli o tyle mi nie pasują, że w weekendy najczęściej jesteśmy u rodziców na wsi. Natomiast codziennie robimy sobie wypad 1,5 godzinny nad Wartę. A w którym miejscu nad Wartą chodzisz? :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Guciek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Tośka - targetowanie łapą :lol: Ja nie wiem, co to za aparat, moj sie spokojnie w rece miesci :cool3: Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Kara_TC - no właśnie sobie przypomniałam, że Ty gdzieś pod Poznaniem mieszkasz. Zgadnij gdzie ja wakacje spędzam. Podpowiedź - nie w Poznaniu :razz: Tzn. do połowy lipca pewnie jeszcze będę, bo mam zamiar troszkę poskakać w ABC. Bigos & Marysia - zaczynam od mostu przy AWF i potem zależy od nastroju w prawo lub w lewo do mostu Rocha (?). Jesteśmy tam codziennie w godzinach popołudniowych, czasami także wczesnoporannych (bardzo wczesno :razz: ) Alicja - ja jeszcze nie umarłam, to Tobie też to nie grozi :lol: No to teraz kobieto patrz i płacz, jak tu jest pięknie, a Ty nie chciałaś tu przyjechać :mad: Wiem, że może nie jestem zupełnie obiektywna, ale Piła jest najpiękniejszym miastem w jakim kiedykolwiek byłam - zieleń, lasy wchodzące do miasta, cisza, spokój, McDonald :razz: Marysiu - to nie byłam ja, bo od wtorku cieszę się urokami wsi i domowych obiadków u rodziców :loveu: Domowych - jasne... Mama przynosi ze stołówki. No ale zawsze to mama :evil_lol: Mogę zapytać - co studiujesz? Guciek - to utrwalaj, utrwalaj!! Tylko Ozzy np. podczas pierwszej styczności z hopką zmacał ją łapą, tak łapowy jest :D A aparat mam chyba stanowczo zaz duży ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Tośka_m']Bigos & Marysia - zaczynam od mostu przy AWF i potem zależy od nastroju w prawo lub w lewo do mostu Rocha (?). Jesteśmy tam codziennie w godzinach popołudniowych, czasami także wczesnoporannych (bardzo wczesno :razz: ) Zatem jak będę cierpieć na nadmiar czasu ;) i jak Una będzie w pełni sprawna (czyli za jakieś 2,5 tygodnia teoretycznie) - to się chętnie zgłoszę na jakieś spotkanko :) [quote name='Tośka_m']Marysiu - to nie byłam ja, bo od wtorku cieszę się urokami wsi i domowych obiadków u rodziców :loveu: Domowych - jasne... Mama przynosi ze stołówki. No ale zawsze to mama :evil_lol: Mogę zapytać - co studiujesz? Acha, zatem był to ktoś o podobnej sylwetce, a ja jechałam samochodem, to nie miałam jak sprawdzić ;) Fizykę. Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Zatem jak będę cierpieć na nadmiar czasu ;-) i jak Una będzie w pełni sprawna (czyli za jakieś 2,5 tygodnia teoretycznie) - to się chętnie zgłoszę na jakieś spotkanko :smile: Super :multi: Tylko Una musi być naprawdę sprawna, bo rudzielec nie popuszcza takim słodkim panienkom i gania je bez wytchnienia :cool3: Acha, zatem był to ktoś o podobnej sylwetce, a ja jechałam samochodem, to nie miałam jak sprawdzić ;-) Trzeba było wrzeszczeć "TOCHAAA!!!!" Jak by się nie odwróciła, to by nie była Tocha :evil_lol: [SIZE=1]Fizykę. Łomatulu :crazyeye: Łamiesz stereotypy :eviltong: Na uniwerku? Quote
KaRa_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Tośka_m']Kara_TC - no właśnie sobie przypomniałam, że Ty gdzieś pod Poznaniem mieszkasz. Zgadnij gdzie ja wakacje spędzam. Podpowiedź - nie w Poznaniu :razz: Tzn. do połowy lipca pewnie jeszcze będę, bo mam zamiar troszkę poskakać w ABC. Bigos & Marysia - zaczynam od mostu przy AWF i potem zależy od nastroju w prawo lub w lewo do mostu Rocha (?). Jesteśmy tam codziennie w godzinach popołudniowych, czasami także wczesnoporannych (bardzo wczesno :razz: ) No to w Tulcach pewnie;) Ale to kawalek drogi odemnie:lol: Ale myslę czy tam moją Delte wziasc na krotkie szkolenie;) To moze kiedys umowimy sie wszystkie nad Warta?:cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Tośka_m']Super :multi: Tylko Una musi być naprawdę sprawna, bo rudzielec nie popuszcza takim słodkim panienkom i gania je bez wytchnienia :cool3: Ale Una nie jest uosobieniem spokoju ;) I umie powiedzieć "spadaj". A poza tym pewnie byłaby zachwycona :cool3: [quote name='Tośka_m']Trzeba było wrzeszczeć "TOCHAAA!!!!" Jak by się nie odwróciła, to by nie była Tocha :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='Tośka_m'][SIZE=1]Łomatulu :crazyeye: Łamiesz stereotypy :eviltong: Na uniwerku? Łamanie stereotypów to moja specjalność :razz: Tak, na uniwerku :lol: I rozpoznaję buk od grabu :razz: ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 No to w Tulcach pewnie;-) To też, ale wakacje spędzamy głównie tu: Ja na każde spotkanie nad Wartą zgłaszam się wszystkimi sześcioma łapami :multi: W sumie jak będąc nad rzeką krzykniecie TOOCHAAA!!! to przypędę w okamgnieniu :lol: [SIZE=1]Łamanie stereotypów to moja specjalność :razz: Tak, na uniwerku :lol: I No to podziwiam i składam wyrazy szacunku. Studiowanie fizyki jest dla mnie tak samo niepojęte i pełne tajemnic jak studiowanie języka chińskiego. [SIZE=1] rozpoznaję buk od grabu :razz: ;-) Po łacinie też? :cool3: :eviltong: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Tośka_m']Cola - jedziesz z całą ferajną? Bezludzia to to, co tygtysy lubią najbardziej :razz: Moje tygryski je uwielbiają :cool3: Może uda mi się ferajnę zabrać chociaż na część wypadu nad wodę....zobaczymy :p ale bardzo bym chciała zabrać psiaki :razz: Quote
anetta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Kurczę, czemu aparatu są takie ciężkie, twarde i kłujące. Nie mogą ich z pluszu robić? No, ale fajnie by bylo hahaha takie mieciutkie i przytulaste :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Tośka_m'][SIZE=1]Po łacinie też? :cool3: :eviltong: Fagus sylvatica, carpinus betulus. Moją idolką pozostaje jednak populus tremula :loveu: Pozdrawiam :eviltong: Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Anetta - ja bym wolała takie fajniutkie z pluszu, "rurzowe" :evil_lol: Marysia - zadziwiasz mnie - fizyka i łacina ;) Moje ulubione drzewo to Quercus rubra. Ulubione ze względu na najładniejszą łacińską nazwę :p Zajrzyj proszę na frisbee i doradź... Quote
Tośka_m Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Jako że mam egzamin w poniedziałek, tak więc oczywiście marnuję czas siedząc na dgm zamiast ryć :evil_lol: Oto Ozzy na tle kwiatków... schowany wśród łubinu: na tle takich mnałych, niebieskich kwiatków które nie wiem jak się zwą :lol: i wśród szczawiu... Quote
Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ale czerwona łączka :lol:. Nawet nie wiedziałam, że tak szczaw wygląda :oops:.A Ozzy.. ten uśmieszek :loveu:. Quote
Recommended Posts