Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tośka_m']

jaka radość na pyszczku :loveu: :loveu:

wogóle to piękne zdjęcie okolicy :cool3: prawie jak u nas na łące :cool3: :evil_lol:

pozdrawiamy esfer i zbir ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anetta - wiem, mea culpa. Już nigdy się nie wybiorę na spacer bez aparatu. Dzisiaj tłukłam się z nim 10 kilosów i od tego tłuczenia mam siniak na prawym boku :shake: Kurczę, czemu aparatu są takie ciężkie, twarde i kłujące. Nie mogą ich z pluszu robić? :cool3:

Gucio - co takiego? Piękne oczęta? :razz:

Esfera - radosny pies to zmęczony pies. Tak wygląda Ozzy po kilkukilometrowej rowerowej przejażdżce. Zmęczony? Gdzież tam, przecież mina mówi sama za siebie - "jedziemy gdzieś jeszcze?" :evil_lol:

Posted

Bigos - zapraszam serdecznie. Pociąg z Poznania do Piły 2 godziny, studencki 9,13 zł (normalny nie wiem), dla psa 4 zł, potem 10 minut samochodem do Dolaszewa, a potem 2 minuty ode mnie z domu :lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']Bigos - zapraszam serdecznie. Pociąg z Poznania do Piły 2 godziny, studencki 9,13 zł (normalny nie wiem), dla psa 4 zł, potem 10 minut samochodem do Dolaszewa, a potem 2 minuty ode mnie z domu :lol:

Ok! To jesteśmy wstępnie umówione:p:p:p

Posted

Kara_TC - toż to prawie Poznań :lol:

Bigos - nie inaczej ;)

Powiedzcie mi moje drogie poznanianki czy któraś z Was chodzi może na spacery nad Wartę? Bo te spotkania na Cytadeli o tyle mi nie pasują, że w weekendy najczęściej jesteśmy u rodziców na wsi. Natomiast codziennie robimy sobie wypad 1,5 godzinny nad Wartę.

Posted

[quote name='Tośka_m']Kara_TC - toż to prawie Poznań :lol:

Bigos - nie inaczej ;)

Powiedzcie mi moje drogie poznanianki czy któraś z Was chodzi może na spacery nad Wartę? Bo te spotkania na Cytadeli o tyle mi nie pasują, że w weekendy najczęściej jesteśmy u rodziców na wsi. Natomiast codziennie robimy sobie wypad 1,5 godzinny nad Wartę.

Nad warte to mi zabardzo nie po drodze;). Ale wakacje się zbliżają to wtedy można się umówić na spacerek nad wartą w dzien powszedni

Posted

Tośka_m napisał(a):

A, w którym miejscu nad Wartą chdzasz?

Posted

[quote name='Tośka_m']Od skakania jeszcze nikt nie umarł :eviltong: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nikt nie , ja mogę być pierwsza :evil_lol::evil_lol:
No dobra podoba mi się ta okolica / a tak na serio to 22 lata temu miałam się z TZtem przeprowadzać w okolice Piły , tylko ,że ze mnie była taka smarkata durna miejscowa patriotka :angryy:i wybiłam mu to z głowy :oops:/

Posted

Czy ja Cię mogłam widzieć wczoraj w okolicy godziny 14, przy AR, a konkretnie - na światłach w stronę ksero, z osobnikiem płci męskiej? Bo mi ktoś taki Tośkowy mignął, jak jechałam...

Tośka_m napisał(a):

A w którym miejscu nad Wartą chodzisz? :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Kara_TC - no właśnie sobie przypomniałam, że Ty gdzieś pod Poznaniem mieszkasz. Zgadnij gdzie ja wakacje spędzam. Podpowiedź - nie w Poznaniu :razz: Tzn. do połowy lipca pewnie jeszcze będę, bo mam zamiar troszkę poskakać w ABC.

Bigos & Marysia - zaczynam od mostu przy AWF i potem zależy od nastroju w prawo lub w lewo do mostu Rocha (?). Jesteśmy tam codziennie w godzinach popołudniowych, czasami także wczesnoporannych (bardzo wczesno :razz: )

Alicja - ja jeszcze nie umarłam, to Tobie też to nie grozi :lol: No to teraz kobieto patrz i płacz, jak tu jest pięknie, a Ty nie chciałaś tu przyjechać :mad:
Wiem, że może nie jestem zupełnie obiektywna, ale Piła jest najpiękniejszym miastem w jakim kiedykolwiek byłam - zieleń, lasy wchodzące do miasta, cisza, spokój, McDonald :razz:

Marysiu - to nie byłam ja, bo od wtorku cieszę się urokami wsi i domowych obiadków u rodziców :loveu: Domowych - jasne... Mama przynosi ze stołówki. No ale zawsze to mama :evil_lol:
Mogę zapytać - co studiujesz?

Guciek - to utrwalaj, utrwalaj!! Tylko Ozzy np. podczas pierwszej styczności z hopką zmacał ją łapą, tak łapowy jest :D
A aparat mam chyba stanowczo zaz duży ;)

Posted

[quote name='Tośka_m']Bigos & Marysia - zaczynam od mostu przy AWF i potem zależy od nastroju w prawo lub w lewo do mostu Rocha (?). Jesteśmy tam codziennie w godzinach popołudniowych, czasami także wczesnoporannych (bardzo wczesno :razz: )

Zatem jak będę cierpieć na nadmiar czasu ;) i jak Una będzie w pełni sprawna (czyli za jakieś 2,5 tygodnia teoretycznie) - to się chętnie zgłoszę na jakieś spotkanko :)

[quote name='Tośka_m']Marysiu - to nie byłam ja, bo od wtorku cieszę się urokami wsi i domowych obiadków u rodziców :loveu: Domowych - jasne... Mama przynosi ze stołówki. No ale zawsze to mama :evil_lol:
Mogę zapytać - co studiujesz?

Acha, zatem był to ktoś o podobnej sylwetce, a ja jechałam samochodem, to nie miałam jak sprawdzić ;)

Fizykę.

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Zatem jak będę cierpieć na nadmiar czasu ;-) i jak Una będzie w pełni sprawna (czyli za jakieś 2,5 tygodnia teoretycznie) - to się chętnie zgłoszę na jakieś spotkanko :smile:

Super :multi: Tylko Una musi być naprawdę sprawna, bo rudzielec nie popuszcza takim słodkim panienkom i gania je bez wytchnienia :cool3:

Acha, zatem był to ktoś o podobnej sylwetce, a ja jechałam samochodem, to nie miałam jak sprawdzić ;-)

Trzeba było wrzeszczeć "TOCHAAA!!!!" Jak by się nie odwróciła, to by nie była Tocha :evil_lol:

[SIZE=1]Fizykę.

Łomatulu :crazyeye: Łamiesz stereotypy :eviltong: Na uniwerku?

Posted

[quote name='Tośka_m']Kara_TC - no właśnie sobie przypomniałam, że Ty gdzieś pod Poznaniem mieszkasz. Zgadnij gdzie ja wakacje spędzam. Podpowiedź - nie w Poznaniu :razz: Tzn. do połowy lipca pewnie jeszcze będę, bo mam zamiar troszkę poskakać w ABC.

Bigos & Marysia - zaczynam od mostu przy AWF i potem zależy od nastroju w prawo lub w lewo do mostu Rocha (?). Jesteśmy tam codziennie w godzinach popołudniowych, czasami także wczesnoporannych (bardzo wczesno :razz: )

No to w Tulcach pewnie;) Ale to kawalek drogi odemnie:lol: Ale myslę czy tam moją Delte wziasc na krotkie szkolenie;)

To moze kiedys umowimy sie wszystkie nad Warta?:cool3:

Posted

[quote name='Tośka_m']Super :multi: Tylko Una musi być naprawdę sprawna, bo rudzielec nie popuszcza takim słodkim panienkom i gania je bez wytchnienia :cool3:

Ale Una nie jest uosobieniem spokoju ;) I umie powiedzieć "spadaj". A poza tym pewnie byłaby zachwycona :cool3:

[quote name='Tośka_m']Trzeba było wrzeszczeć "TOCHAAA!!!!" Jak by się nie odwróciła, to by nie była Tocha :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

[quote name='Tośka_m'][SIZE=1]Łomatulu :crazyeye: Łamiesz stereotypy :eviltong: Na uniwerku?

Łamanie stereotypów to moja specjalność :razz: Tak, na uniwerku :lol: I rozpoznaję buk od grabu :razz: ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

No to w Tulcach pewnie;-)

To też, ale wakacje spędzamy głównie tu:

Ja na każde spotkanie nad Wartą zgłaszam się wszystkimi sześcioma łapami :multi: W sumie jak będąc nad rzeką krzykniecie TOOCHAAA!!! to przypędę w okamgnieniu :lol:

[SIZE=1]Łamanie stereotypów to moja specjalność :razz: Tak, na uniwerku :lol: I

No to podziwiam i składam wyrazy szacunku. Studiowanie fizyki jest dla mnie tak samo niepojęte i pełne tajemnic jak studiowanie języka chińskiego.

[SIZE=1] rozpoznaję buk od grabu :razz: ;-)

Po łacinie też? :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='Tośka_m']Cola - jedziesz z całą ferajną? Bezludzia to to, co tygtysy lubią najbardziej :razz:

Moje tygryski je uwielbiają :cool3: Może uda mi się ferajnę zabrać chociaż na część wypadu nad wodę....zobaczymy :p ale bardzo bym chciała zabrać psiaki :razz:

Posted

Kurczę, czemu aparatu są takie ciężkie, twarde i kłujące. Nie mogą ich z pluszu robić?

No, ale fajnie by bylo hahaha takie mieciutkie i przytulaste :lol:

Posted

Anetta - ja bym wolała takie fajniutkie z pluszu, "rurzowe" :evil_lol:

Marysia - zadziwiasz mnie - fizyka i łacina ;) Moje ulubione drzewo to Quercus rubra. Ulubione ze względu na najładniejszą łacińską nazwę :p
Zajrzyj proszę na frisbee i doradź...

Posted

Jako że mam egzamin w poniedziałek, tak więc oczywiście marnuję czas siedząc na dgm zamiast ryć :evil_lol:

Oto Ozzy na tle kwiatków...

schowany wśród łubinu:

na tle takich mnałych, niebieskich kwiatków które nie wiem jak się zwą :lol:

i wśród szczawiu...