shangri_la Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 halo :siara: cos awno nie bylo zdjec...ani niczego... pozdrawiam Quote
betty_labrador Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 czesc :multi: gdzie pani dwoch cudnych psiakow? Quote
Tośka_m Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Jak miło, że ktoś tu jeszcze zagląda, choć tak pusto i zdjęć brak... Pani dwójki psiaków ostatnio zaniedbuje nie tylko własną galerię na dgm, ale również wspomniane psiaki :shake: Terminy gonią, magisterkę trzeba oddawać, a poprawek wciąż masa. Szkoda, że doba taka krótka, bo brak czasu na sen. Quote
Tośka_m Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 - Toś, długo jeszcze? - Nie, jeszcze tylko dwa dni. - A potem porobimy coś fajowego? - Tak. - No to fajowo. Quote
Anza&Hacker Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 SUPER! :loveu: ...i jak już porobicie coś fajowego, to na pewno zdacie fajowe relacje! :grins: Quote
AngelsDream Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://images29.fotosik.pl/226/d6c7208deea3e9f6.jpg Jaki wzrok! Quote
Mudik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Sliczna fota. Moje tak patrzą gdu za dlugo jest przy kompie;) Quote
KaRa_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Duke ma identyczny wzrok albo jak jest głodny albo gdy chce wymusić zabawe, albo przy szkoleniu myśli,że za piękne oczy dostanie i robi takie słodziutkie spojrzenie:lol: Ach jak ja uwielbiam główkę Loci ma ją prześliczną :loveu::loveu:. Tośka może kiedyś umówimy się z psami na spacer? bo Loca na spacery się na daje bo umie olać mojego diabełka;). Quote
ewka i haker Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 piekna fota to kiesy robicie cos fajowego? Quote
Tośka_m Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Anza - porobiliśmy: wczoraj trening agility, a przedwczoraj i dziś frisbee. Ale fotek nie mam, więc nie pokażę :eviltong: AngelsDream - witam w moich skromnych progach wilczych przyjaciół! :multi: Mudik - jak ja za długo siedzę przy kompie to mam wszystkie Locowe zabawki na kolanach i ją wgapiającą się we mnie z jednoznacznym wyrazem pyska :razz: Kara - te aussie to chyba już tak mają ;) To fakt, głowa Loci jest cudna :loveu: (a to, co jest w niej jeszcze cudniejsze!). Na spacer? Loca + Duke? Nie pamiętasz co się działo na ostatnim agilitowym spotkaniu w Lasku? :diabloti: Ewka - przedwczoraj, wczoraj i dziś robiliśmy coś fajowego ;) Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 witamy:D i juz chcemy sie z wami spotkac a noi mamy gadżety dla was:D::D Quote
KaRa_ Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Tośka_m'] Kara - te aussie to chyba już tak mają ;) To fakt, głowa Loci jest cudna :loveu: (a to, co jest w niej jeszcze cudniejsze!). Na spacer? Loca + Duke? Nie pamiętasz co się działo na ostatnim agilitowym spotkaniu w Lasku? :diabloti: Ech nikt z nami nie chce się spotkać na spacer :-( i nie mamy z kim ćwiczyć równoległe chodzenie na spacery i ćwiczeniu obok obcego psa:roll: Większość myśli,że Duke zły,agresywny itp a top przecież na odwrót. Quote
Tośka_m Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Ewka - chętnie się spotkamy! Kiedy macie trening agi? Mogłybyśmy obgadac sprawę ukłonu i gadżetów, które nam się zupełnie nie należą :oops: Kara - czy ja gdzieś napisałam, że Duke jest zły i agresywny?? Czy ktokolwiek gdzieś napisał, że Duke jest zły i agresywny?? Wydaje mi się, że mocno nadinterpretujesz niektóre wypowiedzil. Poza tym zapytałaś, czy chcę się z wami umówic na SPACER. Nie chcę, bo nie chcę, żeby wyglądał on tak, jak ostanim razem w Lasku. Bardzo chętnie mogę się z Tobą spotkac na TRENINGU, podczas którego możemy uczyc nasze psy spokojnego zachowania w swojej obecności. Tylko że ten TRENING musi miec przysłowiowe ręce i nogi i nie może byc w nim miejsca na totalne szaleństwo w postaci dwóch spuszczonych ze smyczy owczarków. Jeśli masz ochotę na niezbyt długie spotkanie nad Wartą, podczas którego będziesz miała Duka na smyczy/lince (Loca też będzie zesmyczona) i skupiała go na sobie, to ok. Jestem za :) Quote
ewka i haker Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Tośka_m']Ewka - chętnie się spotkamy! Kiedy macie trening agi? Mogłybyśmy obgadac sprawę ukłonu i gadżetów, które nam się zupełnie nie należą :oops: treningi mamy tak jak wy;) jestesmy w tej samej grupie:lol: Quote
Tośka_m Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 No ładnie, zapomniałam! :oops: Mała rzecz, a cieszy: http://pl.youtube.com/watch?v=JLlE00qTD-4 Czyli kilka chwil z ciasnoskrrrrrrętnym owczarem :razz: Quote
anetta Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ooooooooo http://images29.fotosik.pl/226/d6c7208deea3e9f6.jpg sweet Przyjemny film :-D :) Quote
Anza&Hacker Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Bardzo fajny filmik :p Czekam jeszcze na foty - np. z agility (na filmiku na koniec były) :cool3: Quote
Tośka_m Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Ewka - ano, jest super - bo przedstawia super psy! :loveu: Anetta - to nie jest sweet, tylko "weź Tośka przestań się uczyć i zajmij się mną" :diabloti: Anza - nie jestem w posiadaniu agilitowych fot, a te na filmiku także nie są mojego autorstwa. Może jutro ktoś jakieś fajne zrobi, to podkradnę i tu się nimi pochwalę ;) A tymczasem, moi drodzy, zupełnie niespodziewanie i bez uprzedzenia Loca... skończyła dziś rok! Wierzyć się nie chce. Toż to dzieciuch taki :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wszystkiego najpsiejszego dla Loci!! :multi::multi::multi: Quote
Anza&Hacker Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Wszystkiego najlepsiejszego dla mojej faworytki z tego miotu! :loveu: Quote
Recommended Posts