Tośka_m Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Betty - słodka? z gracją? czy Ty mówisz o moim psie, czy też jakimś kompletnie innym? :evil_lol: Ewka - jest za co - piłka rewelacyjna i mięciutka jak się patrzy! Będzie super motywatorem dla mojego miękkopiłkowego burka :) Mudik - dzięki! i dzięki! :lol: Nie wszystkie lumixy to hybrydy. To co Ty masz chyba też jest hybrydą. Różnica między kompaktem, hybrydą i lustrzanką fajnie jest wytłumaczona TU Anza - jak zawsze i wszędzie :eviltong: Anetta - rzuciłam się i kupiłam jej potwornie drogie manmaty. Mam nadzieję, że wytrzymają ciut dłużej od poprzednich :roll: Julix - właśnie mi przypomniałaś, że Piotr miał aparat w ręku podczas treningu. Spojrzała jednak co tam wypstrykał i stwierdziłam, że nic nie nadaje się do publikacji. P. robi fajowe foty, ale swoim niconem, a tym moim lumixikiem niespecjalne mu wychodzą... Quote
ewka i haker Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Tośka_m napisał(a): Ewka - jest za co - piłka rewelacyjna i mięciutka jak się patrzy! Będzie super motywatorem dla mojego miękkopiłkowego burka :) polecamy sie na przyszlosc;) Quote
betty_labrador Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Tośka_m napisał(a):Betty - słodka? z gracją? czy Ty mówisz o moim psie, czy też jakimś kompletnie innym? :evil_lol: nie przeslyszalas sie - mowie o Twojej psicy niedotykalskiej :diabloti: Quote
Tośka_m Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Polna - to się trochę naczekacie :diabloti: Betty - oj tak, "niedotykalska" lepiej pasuje do niej niż "słodka" :evil_lol: Ewka - fotek aktualnych nie posiadam, więc pokazywać czego nie mam. Dzięki za zaglądanie, spojrzę do waszej galerii ;) Quote
Ania&Psy Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 betty_labrador napisał(a):nie przeslyszalas sie - mowie o Twojej psicy niedotykalskiej :diabloti: Jaka tam ona niedotykalska.. :loveu: Tośka_m napisał(a): Betty - oj tak, "niedotykalska" lepiej pasuje do niej niż "słodka" :evil_lol: Oj Tośka, ale żeby tak o swoim psie mówić? :shake: :evil_lol: Słodka, słodka, chyba nikt nie ma wątpliwości. :loveu: Quote
Marta i Wika Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 sunprince napisał(a):Jaka tam ona niedotykalska.. No właśnie ;) Quote
Tośka_m Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 To zdjęcie przedstawia nie mojego psa. Chyba wzięłyście jakiegoś przytulastego burka ze schroniska i zrobiłyście mu baleyage :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://images28.fotosik.pl/217/2f9cb50ccce8c10b.jpg Typowy aussik:loveu::loveu: mówiący głaszcz mnie, głaszcz i nie przestawaj :loveu::loveu: Quote
Tośka_m Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 KaRa_ napisał(a): Typowy aussik:loveu::loveu: Taaaak. Idealnie widać opisaną we wzorcu rezerwę wobec obcych ;) Quote
KaRa_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Tośka_m napisał(a):Taaaak. Idealnie widać opisaną we wzorcu rezerwę wobec obcych ;) Rezerwa jest ale gdy aussik pozna człowieka to właśnie tak to się kończy,że tylko miziu mizu:loveu: Quote
Tośka_m Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Tego pana w galerii nie było wieki. Aż wstyd. Tym, którym trzeba go przedstawić - oto Frugo. Frugo bardzo lubi wylegiwać się na słonku. Loca lubi Frugo. A Tosia lubi bez. Quote
Tośka_m Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Lubię kwiatki. A bez bezwzględnie :cool3: Dla Ciebie, Anzo, portrecik: Quote
Anza&Hacker Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Tośka_m napisał(a):Dla Ciebie, Anzo, portrecik: http://images32.fotosik.pl/261/6402fde8aa41e040.jpg Dziękuję! To dla Ciebie kwiatki: :Rose: Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://images29.fotosik.pl/217/7a7531f162798ee3.jpg psyjaciele :D portret cudny :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 sunprince napisał(a):Jaka tam ona niedotykalska.. :loveu: no wisz - miala na lebku dwa kleszcze- chcialam wyciagnac to sie tylko odsuwala :diabloti: albo to mnie aussiki nie lubia? :hmmmm: :lol: Quote
Marta i Wika Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 betty_labrador napisał(a):no wisz - miala na lebku dwa kleszcze- chcialam wyciagnac to sie tylko odsuwala :diabloti: albo to mnie aussiki nie lubia? :hmmmm: :lol: Beata, dać się drapać po brzuszku, a dać sobie wyciągnąć kleszcza - to jednak jest drobna różnica ;) Quote
betty_labrador Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Marta i Wika napisał(a):Beata, dać się drapać po brzuszku, a dać sobie wyciągnąć kleszcza - to jednak jest drobna różnica ;) nie no, wiem wiem ;) tak tylko mowie :) Quote
Recommended Posts