bigos Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://images24.fotosik.pl/121/becce5b7d737d5b1.jpg Piękny portrecik:loveu::loveu::loveu: Witajcie Quote
Rul Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Loca jest prześliczna, wielkie głaski :loveu:! Quote
Tośka_m Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Anza - mówisz = masz :cool3: Marta - czyli w tym łebku coś jej się tam jednak telepie :razz: KaRa - no niestety :shake: Bigos - cześć Bigosiątka! :multi: Rul - Loca dziękuje za komplement i głaski! :loveu: Nudzę się, a Tośka pracuje na kompie, zajmij się mną. No weeeeź, nie bądź taki, zajmij sie mną. Spadajcie, jestem samowystarczalna. Quote
KaRa_ Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Widzę,że Loca też obrasta na zimę:lol::lol::lol:ta klateczka z tyłu to właśnego wykonania??:lol: Quote
anetta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Widziałam foty z toru :multi: :loveu: Jaka zajefajna klatka!! Quote
Marta i Wika Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kosteczka niczego sobie ;-) Ale my mamy lepszą w lodówce ;) Jutro może ufocę. Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Pies jak pies :eviltong: żeby coś o Loce napisać musiałabym się powtarzać:eviltong: Za to jaka milusia wykładzinka :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Też zwróciłam uwagę na wykładzinę ;) I jaki TŻ... eee... zapracowany ;) Quote
Tośka_m Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 KaRa - klateczka made by teść + TŻ, zrobiona po pożarciu przez Locę Piotrowego telefonu w celu poskromienia złośnicy gdy musimy zostawić ją na chwilę samą. Mlłoda ją lubi, jak dostaje żwacza to pędzi do klatki i tam w spokoju konsumuje. Loczek dostaje pięknego futerka, a ja się modlę, żeby ono przestało rosnąć. Lubię takie szczurzaste i nieofutrzone aussie :p Matusz - mała Loca, mała kostka :cool3: Anetta - fajnie, że do nas jeszcze zaglądasz! :multi: Marta - aż się boję widoku tej waszej "kosteczki" :evil_lol: Piotruś zapracowany, bo biedaczysko kolokwium miał, a Lok nie dawała mu się uczyć, baba jedna. Paula - widzę, że zachowujesz zdroworozsądkowy spokój jeśli chodzi o moje burki :eviltong: O co wam z tą wykładziną chodzi? Że blue merle jest? :lol: Quote
anetta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Teraz wiadomo czemu Loca jest merle...bo Tośka chciała psa pod kolor wykładziny :diabloti: Rozgryzłam Cię :evil_lol: fajnie, że do nas jeszcze zaglądasz! Zaglądam, zaglądam :))))))))))) Nie zawsze piesze. Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Paula - widzę, że zachowujesz zdroworozsądkowy spokój jeśli chodzi o moje burki :eviltong: No wiesz nie mogę się rozpływać w zachwytach nad każdym nowym zdjeciem Loci, bo by nudno się zrobiło :evil_lol: O co wam z tą wykładziną chodzi? Że blue merle jest? :lol: A mi o to, ze ładna, fajna i taka milusia wygląda :eviltong: A kolor hmm.... czy jak Ozzy przybył do Twojego domu to miałaś pomarańczową? :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 anetta napisał(a):Teraz wiadomo czemu Loca jest merle...bo Tośka chciała psa pod kolor wykładziny :diabloti: Rozgryzłam Cię :evil_lol: quote] Rozgryzłaś mnie, nie mam słów na swoją obronę :eviltong: [quote name='Paskuda_Bandzior']No wiesz nie mogę się rozpływać w zachwytach nad każdym nowym zdjeciem Loci, bo by nudno się zrobiło :evil_lol: Absolutnie się z Tobą zgadzam! Paskuda_Bandzior napisał(a):A kolor hmm.... czy jak Ozzy przybył do Twojego domu to miałaś pomarańczową? :evil_lol: Poniekąd - z Ozkiem mieszkałam w pokoju bez dywanu, za to z pięknymi sosnowymi panelami, lekko podstarzałymi, więc... rudymi :eviltong: Dziś odkryłam chwilę, która jednoczy mnie oraz moje burki w niemym oczekiwaniu. Tą chwilą jest moment obierania przeze mnie orzechów laskowych ze skorup, wydłubuwanie pysznego środka oraz dzielenie się nim z moimi futrzakami. Idylla z sielanką ;) Quote
Marta i Wika Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tośka_m napisał(a):Dziś odkryłam chwilę, która jednoczy mnie oraz moje burki w niemym oczekiwaniu. Tą chwilą jest moment obierania przeze mnie orzechów laskowych ze skorup, wydłubuwanie pysznego środka oraz dzielenie się nim z moimi futrzakami. Idylla z sielanką ;) Coś jest w tych orzechach. Jedzenie orzechów to jedna z niewielu chwil, kiedy Czarek jest spokojny na dworze. Akurat przy włoskich, mamy drzewo na podwórku. Quote
APSA Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Tośka_m']Dziś odkryłam chwilę, która jednoczy mnie oraz moje burki w niemym oczekiwaniu. Tą chwilą jest moment obierania przeze mnie orzechów laskowych ze skorup, wydłubuwanie pysznego środka oraz dzielenie się nim z moimi futrzakami. Idylla z sielanką ;)Chyba powinnam częściej jadać orzechy :lol: Ja też tu jestem cały czas, tak samo niekulturalnie ;) Quote
Tośka_m Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Loczek dzisiaj skończył 6 miesięcy. Z tej okazji dostała przepyszne uszy świńskie i minitrening agility :Dog_run: Quote
shangri_la Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ha pierwsza :cool3: wszystkiego najlepszego Loczku :lol: pozdrawiam Quote
Marta i Wika Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Wszystkiego najlepszego dla tej, no... zardzewiałej :evil_lol: Dużo sukcesów w agility i nie tylko! Quote
Tośka_m Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Zardzewiała Loca dziękuje pięknie za życzenia :cool3: Quote
JIM Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Wszystkiego najlepszego w takim razie :) :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Wszystkiego co psie i najpsiejsze dla Loci :Rose: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Oj Locia Ty stara babo :cool3: Jeszcze niedawno byłaś małym słodkim klusiaczkiem a teraz to już podlotek :razz: Tośka, pilnuj panny na wydaniu :eviltong: Jej jak to szybko mija.... NAJLEPSZEGO :multi: Quote
bigos Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dla Ciebie Tosiu, dla Ozzulka i Loci wszystkiego co najlepsze na święta i Nowy Rok. Tryzmajcie się cieplutko kochani i do zobaczenia:tree1::tree1::tree1::x-mas: Quote
Tośka_m Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Julix, Anza, Paula - Loca dziękuje pięknie za życzenia półurodzinowe :loveu: Bigosy - dziękuję za świąteczne życzenia. Do zobaczenia! Moi drodzy, życzę wam świąt rodzinnych, ciepłych, pachnących i roześmianych. Quote
Recommended Posts