Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anza - mówisz = masz :cool3:

Marta - czyli w tym łebku coś jej się tam jednak telepie :razz:

KaRa - no niestety :shake:

Bigos - cześć Bigosiątka! :multi:

Rul - Loca dziękuje za komplement i głaski! :loveu:

Nudzę się, a Tośka pracuje na kompie, zajmij się mną.

No weeeeź, nie bądź taki, zajmij sie mną.

Spadajcie, jestem samowystarczalna.

Posted

KaRa - klateczka made by teść + TŻ, zrobiona po pożarciu przez Locę Piotrowego telefonu w celu poskromienia złośnicy gdy musimy zostawić ją na chwilę samą. Mlłoda ją lubi, jak dostaje żwacza to pędzi do klatki i tam w spokoju konsumuje.
Loczek dostaje pięknego futerka, a ja się modlę, żeby ono przestało rosnąć. Lubię takie szczurzaste i nieofutrzone aussie :p

Matusz - mała Loca, mała kostka :cool3:

Anetta - fajnie, że do nas jeszcze zaglądasz! :multi:

Marta - aż się boję widoku tej waszej "kosteczki" :evil_lol:
Piotruś zapracowany, bo biedaczysko kolokwium miał, a Lok nie dawała mu się uczyć, baba jedna.

Paula
- widzę, że zachowujesz zdroworozsądkowy spokój jeśli chodzi o moje burki :eviltong:
O co wam z tą wykładziną chodzi? Że blue merle jest? :lol:

Posted

Teraz wiadomo czemu Loca jest merle...bo Tośka chciała psa pod kolor wykładziny :diabloti: Rozgryzłam Cię :evil_lol:

fajnie, że do nas jeszcze zaglądasz!

Zaglądam, zaglądam :))))))))))) Nie zawsze piesze.

Posted

Paula - widzę, że zachowujesz zdroworozsądkowy spokój jeśli chodzi o moje burki :eviltong:

No wiesz nie mogę się rozpływać w zachwytach nad każdym nowym zdjeciem Loci, bo by nudno się zrobiło :evil_lol:

O co wam z tą wykładziną chodzi? Że blue merle jest? :lol:

A mi o to, ze ładna, fajna i taka milusia wygląda :eviltong:
A kolor hmm.... czy jak Ozzy przybył do Twojego domu to miałaś pomarańczową? :evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Teraz wiadomo czemu Loca jest merle...bo Tośka chciała psa pod kolor wykładziny :diabloti: Rozgryzłam Cię :evil_lol:
quote]
Rozgryzłaś mnie, nie mam słów na swoją obronę :eviltong:
[quote name='Paskuda_Bandzior']No wiesz nie mogę się rozpływać w zachwytach nad każdym nowym zdjeciem Loci, bo by nudno się zrobiło :evil_lol:

Absolutnie się z Tobą zgadzam!
Paskuda_Bandzior napisał(a):
A kolor hmm.... czy jak Ozzy przybył do Twojego domu to miałaś pomarańczową? :evil_lol:

Poniekąd - z Ozkiem mieszkałam w pokoju bez dywanu, za to z pięknymi sosnowymi panelami, lekko podstarzałymi, więc... rudymi :eviltong:

Dziś odkryłam chwilę, która jednoczy mnie oraz moje burki w niemym oczekiwaniu. Tą chwilą jest moment obierania przeze mnie orzechów laskowych ze skorup, wydłubuwanie pysznego środka oraz dzielenie się nim z moimi futrzakami. Idylla z sielanką ;)

Posted

Tośka_m napisał(a):
Dziś odkryłam chwilę, która jednoczy mnie oraz moje burki w niemym oczekiwaniu. Tą chwilą jest moment obierania przeze mnie orzechów laskowych ze skorup, wydłubuwanie pysznego środka oraz dzielenie się nim z moimi futrzakami. Idylla z sielanką ;)

Coś jest w tych orzechach. Jedzenie orzechów to jedna z niewielu chwil, kiedy Czarek jest spokojny na dworze. Akurat przy włoskich, mamy drzewo na podwórku.

Posted

[quote name='Tośka_m']Dziś odkryłam chwilę, która jednoczy mnie oraz moje burki w niemym oczekiwaniu. Tą chwilą jest moment obierania przeze mnie orzechów laskowych ze skorup, wydłubuwanie pysznego środka oraz dzielenie się nim z moimi futrzakami. Idylla z sielanką ;)Chyba powinnam częściej jadać orzechy :lol:
Ja też tu jestem cały czas, tak samo niekulturalnie ;)

Posted

Dla Ciebie Tosiu, dla Ozzulka i Loci wszystkiego co najlepsze na święta i Nowy Rok. Tryzmajcie się cieplutko kochani i do zobaczenia:tree1::tree1::tree1::x-mas:

Posted

Julix, Anza, Paula - Loca dziękuje pięknie za życzenia półurodzinowe :loveu:

Bigosy - dziękuję za świąteczne życzenia. Do zobaczenia!

Moi drodzy, życzę wam świąt rodzinnych, ciepłych, pachnących i roześmianych.