Tośka_m Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Julix - dziękuję :) Chihuahua - Ozzy teraz się nudzi na wsi, a ja w rozjazdach wciąż :roll: Anetta - a to żałuj, że nie masz, bo MP fajny jest ;) Tina.Sara - dzięki :cool3: Shangri - zawstydzasz mnie :oops: A teraz taki mały bonusik :razz: Quote
Marta i Wika Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wika pyta, kiedy byłaby możliwość z Ozzym się spotkać :cool3: Ja mogę w tym tygodniu, w weekend mnie nie ma, potem jestem poniedziałek i wtorek. A potem wyjeżdżam TU :loveu: Quote
Tośka_m Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 My wciąż nie zlądowaliśmy na stałe w Poznaniu. Mam teraz zajęcia tylko w środy i wciąż jakoś nie pali mi się do znalezienia pracy, która by mnie zmusiła do stałego pobytu w Poznaniu. Toteż wciąż się byczymy na wsi i tak pewnie będzie do końca tego miesiąca :roll: Wyjazdu zazdroszczę ogromnie! To się Wika nawącha :cool3: Quote
Marta i Wika Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Tośka_m']My wciąż nie zlądowaliśmy na stałe w Poznaniu. Mam teraz zajęcia tylko w środy i wciąż jakoś nie pali mi się do znalezienia pracy, która by mnie zmusiła do stałego pobytu w Poznaniu. Toteż wciąż się byczymy na wsi i tak pewnie będzie do końca tego miesiąca :roll: Nie za fajnie masz? :eviltong: Wyjazdu zazdroszczę ogromnie! To się Wika nawącha :cool3: A ja oprócz wąchania cieszę się na oglądanie pozytywnego IPO :-) Quote
Tośka_m Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Marta i Wika napisał(a):Nie za fajnie masz? :eviltong: Nudzę się już jak mops, do miasta czas wracać :cool3: Marta i Wika napisał(a): A ja oprócz wąchania cieszę się na oglądanie pozytywnego IPO :-) Ojojojojoj!! Toż to prawdziwy rarytasik! Że też nie wiedziałam o tym wcześniej :( Quote
APSA Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Tośka_m'] A teraz taki mały bonusik :razz: Iiiiiiiiiiiii :loveu: Ja jeszcze imię poproszę :p Muszę sie w końcu zmobilizować do "obrobienia" swoich wilczych zdjęć... Quote
bigos Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ty się Tośka mobilizuj! koniec z nudą! my Ci tu atrakcie w Poznaniu zapewnimy:razz::razz::razz: Quote
Tośka_m Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Asiu - to jest Tobos, samiec alfa. Kasiu - aż się zaczynam bać :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 http://images28.fotosik.pl/98/b1aab447fa6876df.jpg :mdleje: Normalnie zżera mnie zazdrość - wyjazdu Marty i Twoich spotkań z wilkami :oops: ...może jak będe studentką to też będe już mogła sobie pozwolić na takie "atrakcje" :roll: APSA - Ty się mobilizuj i to w te pędy! :diabloti: Quote
APSA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ja na razie siedze sluzbowo, bezPSio w Trojmiescie :p Toska, a moze wiecej Tobosa :cool3: Albo Demos? (samic imion nie pamietam poza Emi) Albo moze obiecany Gorbi? Quote
shangri_la Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 noo nareszcie jakies wiesci o wilkach :p pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Anza - studiowanie generalnie niesie za sobą całą masę atrakcji :diabloti: Asiu - mówisz-masz :cool3: Shangri - dziś odcinek drugi, pewnie nie ostatni Tobos i Demos (z tyłu) Tobosik ze swoją mamką, Olą, która przyjechała odwiedzić swoje dzieci z Anglii Wenus, suka omega Pati poluje... na Wenus pewnie ;) Pati Gorbi będzie już wkrótce :) Quote
Anza&Hacker Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Zakochałam się w tych wilkach :loveu: a studii już nie moge się doczekać tylko... musze najpierw jeszcze zdać mature :roll: Quote
Tośka_m Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Tośkę już znacie, Gorbiego też. A teraz mały quiz - kto udaje, że go nie ma? Quote
Marysia_i_gończy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Tośka_m napisał(a):Tośkę już znacie, Gorbiego też. A teraz mały quiz - kto udaje, że go nie ma? LOCA!?!?!?!?!?! Quote
Marysia_i_gończy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 :jumpie:Jeeeeee! Doczytałam na odpowiednim forum, że zgadłam!! ZGADŁAM! Tośka - GRATULACJE!! :Cool!::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kiedy z nią się pokażesz? :jumpie: Quote
JIM Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 GRATULACJE! Mala jest swietna! Ogladalam jej fotki na aussikowym... Gratulacje jeszcze raz :):) Quote
Tośka_m Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 No i masz - zepsułaś niespodziankę :eviltong: Tak, to jest Livin' La Vida Loca Aquilonis, którą od dziś będę męczyć :diabloti: Męczyłam się z decyzją o wzięciu któregoś Aquiloniska jeszcze długo przed ich narodzinami. Męczyłam się, gryzłam w sobie, miałam wątpliwości, obawiałam się... aż przestałam, wsiadłam w pociąg, pojechałam do Warszawy i wróciłam z małą :laugh2_2: Jutro wieczorem przyjeżdżam do Poznania i jestem praktycznie cały tydzień wolna, otwarta na propozycję spacerkowe i socjalizacyjne :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Tośka_m']No i masz - zepsułaś niespodziankę :eviltong: A co ja poradzę, że ją poznałam od razu? Nawet od tyłu? i bez głowy? :lol: [quote name='Tośka_m']Jutro wieczorem przyjeżdżam do Poznania i jestem praktycznie cały tydzień wolna, otwarta na propozycję spacerkowe i socjalizacyjne :cool3: Hmmmm :evil_lol: Może agility? Quote
Tośka_m Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']A co ja poradzę, że ją poznałam od razu? Nawet od tyłu? i bez głowy? :lol: Wszystko przez to jej dziwaczne umaszczenie :lol: [quote name='Marysia_i_gończy'] Hmmmm :evil_lol: Może agility? Nie wiem czy pchać się na tor z psem, z którym się jeszcze zupełnie nie znam. Wolałabym dać jej tydzień na socjalizację, poznanie się z nowym miejscem, ludźmi, Ozzim, psami i dogadanie się ze mną. Za tydzień meldujemy się na treningu, ale ten odpuszczamy. Quote
Marta i Wika Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jeeeeeee! :multi::multi::multi: Kiedy się spotykamy? :razz: Może chcesz socjalizować małą z czymś kudłatym? Quote
Tośka_m Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Kiedy tylko Tobie pasuje. Ja mam zajęty tylko środowy wieczór, wszystkie inne terminy i godziny są ok. Quote
Marta i Wika Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Tośka_m napisał(a):Kiedy tylko Tobie pasuje. Ja mam zajęty tylko środowy wieczór, wszystkie inne terminy i godziny są ok. Na środowy wieczór to może ja się w tym tygodniu na agility wybiorę... :roll: Dam Ci znać kiedy! Quote
Marysia_i_gończy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Tośka_m napisał(a):Wszystko przez to jej dziwaczne umaszczenie :lol: Ona nie ma dziwacznego umaszczenia! :mad: Tośka_m napisał(a):Nie wiem czy pchać się na tor z psem, z którym się jeszcze zupełnie nie znam. Wolałabym dać jej tydzień na socjalizację, poznanie się z nowym miejscem, ludźmi, Ozzim, psami i dogadanie się ze mną. Za tydzień meldujemy się na treningu, ale ten odpuszczamy. Oczywiście, że od razu to za wcześnie :) Ale jak się umówicie na jakiś spacerek to daj mi znać!! Może będę mogła wpaść z aparatem :p Marta i Wika napisał(a):Na środowy wieczór to może ja się w tym tygodniu na agility wybiorę... :roll: Tym razem agility będzie w czwartek, bo ja mam środę zajętą... Quote
APSA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Tośka_m']Tośkę już znacie, Gorbiego też. A teraz mały quiz - kto udaje, że go nie ma? http://images31.fotosik.pl/10/bb734b2fff417480.jpgToż widać, że ozik :p WIĘ-CEJ GOR-BIE-GO! :eviltong: Quote
Recommended Posts