Tośka_m Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Marto - czy Scooby urósł to nie wiem, bo go pierwszy raz w życiu widziałam ;) ale muszę przyznać, że od razu zrobił na mnie ogromne wrażenie, bo jako niepoprawny niedowiarek nie wierzyłam w możliwości haszczaków na torze, a Scooby zachowywał się świetnie, był nakręcony i wyraźnie podobała mu się cała zabawa. Anza - tiaaa... uśmiechanie się do obiektywu i siad na stole to jest to, co nam w agility najlepiej wychodzi :evil_lol: Jureja - bierz się za szkolenie i wpadaj! Spacerek nad Wartą? Hmm... teraz nie jestem w Poznaniu i choć w najbliższym czasie się wybieram, to nie wiem jeszcze w jakich dniach i pewnie będzie to spontaniczne i niezaplanowane, ale dam znać. Od października możemy spacerować codziennie :cool3: Quote
Marta i Wika Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Tośka_m']Marto - czy Scooby urósł to nie wiem, bo go pierwszy raz w życiu widziałam ;) ale muszę przyznać, że od razu zrobił na mnie ogromne wrażenie, bo jako niepoprawny niedowiarek nie wierzyłam w możliwości haszczaków na torze, a Scooby zachowywał się świetnie, był nakręcony i wyraźnie podobała mu się cała zabawa. Jak go ostatnio widziałam to był małym szczeniorem i najlepiej wychodziło mu wkurzanie Wiki :evil_lol: Z tego co piszesz i z tego co widzę, zmienił się :-) Quote
anetta Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ignorowanie psów bardzo mi się podoba :lol::lol: Quote
bigos Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Na wszelakie spacerki nad Warta oczywiście się piszę:p Quote
Tośka_m Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Marto - zmądrzał chłopak, wydoroślał :) Anetta - czasami też jednak po torze biegaliśmy ;) Bigos - już niedługo, niedługo... :cool3: Zostaniesz nadwornym dogomaniackim spotkaniowym fotowacielem :razz: Tina - dzień dobry wieczór :) Quote
bigos Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Tośka_m'] Bigos - już niedługo, niedługo... :cool3: Zostaniesz nadwornym dogomaniackim spotkaniowym fotowacielem :razz: Już tupię i tupie tą nózką z niecierpliwości i ... w końcu dziś będzie aparat w moich rączkach:multi::multi::multi: <czeka na kuriera> Quote
Tośka_m Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Tina - mówisz-masz :cool3: Bigos - zazdraszczam :lol: Dzis rano wstałam wyjątkowo wcześnie, co ostatnio rzadko mi się zdarza, przyznaję się bez bicia :oops: Dlaczego? Ano dlatego, że pożyczyłam od kumpla konwerter do makro :) Test głębi ostrości ;) Shreck w krzakach :p Myślał, że go nie zauważę ;) Kwiatki kwiatkami, kropelki kropelkami, robaczki robaczkami. A oto jak wygląda pies :diabloti: Quote
APSA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Piękne makro :loveu: A pies :diabloti: tyż :evil_lol: (gdzie można znaleźć opis stref wg Silvii?) Quote
Tośka_m Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 W makro jestem raczkująca, głównie z racji braku sprzętu w związku z tym ćwiczeń w temacie. Dziękuję więc za ciepłe słowa :oops: Pełna wersja na stronie Sylvii (our training -> FAQ: my running contacts), skrócona i po polsku na blogu Olgi. Quote
Anza&Hacker Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jaaakie cuuudne MAKRO! :loveu: Pies przemokły, więc pewnie i prześmiardły, nie zazdroszcze :evil_lol: ...a strefy Silvi to hmmm... no właśnie - kurcze skąd ja w końcu tą deske skombinuje? :hmmmm: Quote
anetta Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 wow wow wow wow :mdleje: Niesamowite makro:o Quote
Rauni Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jak mi się te Shreki podobają :) :loveu: Quote
Tośka_m Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Anza - całe szczęście, że jest tylko 8 kg tego prześmierdnięcia :evil_lol: Desek ci u mnie dostatek, wpadaj, sprezentuję Ci jakąś ;) Anetta - dzięki :oops: Rauni - cieszę się. Też lubię uchate zieloności :lol: Marta - dziękuję :grins: A teraz mała zagadka: co Maja ma w pysku? Quote
Tina.Sara Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 cudne foty :loveu: i nie wiem co Maja ma w pysku... :placz: Quote
anetta Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Włosy??? :o Wygląda jak peruka :evil_lol: Quote
shangri_la Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 tez mi sie skojarzylo z jakimis wlosami :diabloti: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Zgadłyście moje drogie!! :klacz: To są włosy, a konkretniej dred, pochodzące z ogona Ozziego. Dred się zrobił od paskudnych rzepów i pomimo moich wysiłków nie dało się go rozplątać, toteż trzeba go było wyciąć. A że Maja jest biednym wiejskim psem, z którym nikt poza mną się nie bawi, to uważa za zabawkę cokolwiek mam w rękach. Przez pół godziny mordowała biednego dreda aż go ... rozplątała. Czyli dało się :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Haha, byłam najbliżej! Poznałam ten rudy kolor :evil_lol: A w ogóle to co z ciążą Majeczki? A gdyby tak jakiś mały spacerek Wika - Ozzy? :razz: Quote
Tośka_m Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 To fakt, byłaś najbliżej odpowiedzi :lol: Ciąża Majeczki skończyła się kilka tygodni temu. Szczeniaki urodziły się i zostały uśmiercone zaraz po urodzeniu. Niestety standard o tych ludzi. Na spacerek przypędzimy w podskokach, dobrze wiesz :cool3: W Poznaniu wylądujemy pewnie w niedzielę / poniedziałek i od razu pałamy chęcią spotkania! Quote
Marta i Wika Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Tośka_m napisał(a):Ciąża Majeczki skończyła się kilka tygodni temu. Szczeniaki urodziły się i zostały uśmiercone zaraz po urodzeniu. Niestety standard o tych ludzi. Ech... ale suki "okaleczać" nie będą, bo to krzywda...:shake: Na spacerek przypędzimy w podskokach, dobrze wiesz :cool3: W Poznaniu wylądujemy pewnie w niedzielę / poniedziałek i od razu pałamy chęcią spotkania! No to się jakoś umówimy :multi: Quote
Anza&Hacker Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Baaardzo chętnie zawitała bym po jakąś deske - ale klasa maturalna... i rodzice sie burzą o wszelkie chęci wyjazdu :shake: ...a takich ludzi co mordują szczenięta, a suki nie wysterylizują to normalnie :mad: Quote
Recommended Posts