Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marto - czy Scooby urósł to nie wiem, bo go pierwszy raz w życiu widziałam ;) ale muszę przyznać, że od razu zrobił na mnie ogromne wrażenie, bo jako niepoprawny niedowiarek nie wierzyłam w możliwości haszczaków na torze, a Scooby zachowywał się świetnie, był nakręcony i wyraźnie podobała mu się cała zabawa.

Anza - tiaaa... uśmiechanie się do obiektywu i siad na stole to jest to, co nam w agility najlepiej wychodzi :evil_lol:

Jureja - bierz się za szkolenie i wpadaj!
Spacerek nad Wartą? Hmm... teraz nie jestem w Poznaniu i choć w najbliższym czasie się wybieram, to nie wiem jeszcze w jakich dniach i pewnie będzie to spontaniczne i niezaplanowane, ale dam znać.
Od października możemy spacerować codziennie :cool3:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tośka_m']Marto - czy Scooby urósł to nie wiem, bo go pierwszy raz w życiu widziałam ;) ale muszę przyznać, że od razu zrobił na mnie ogromne wrażenie, bo jako niepoprawny niedowiarek nie wierzyłam w możliwości haszczaków na torze, a Scooby zachowywał się świetnie, był nakręcony i wyraźnie podobała mu się cała zabawa.

Jak go ostatnio widziałam to był małym szczeniorem i najlepiej wychodziło mu wkurzanie Wiki :evil_lol: Z tego co piszesz i z tego co widzę, zmienił się :-)

Posted

Marto - zmądrzał chłopak, wydoroślał :)

Anetta - czasami też jednak po torze biegaliśmy ;)

Bigos - już niedługo, niedługo... :cool3: Zostaniesz nadwornym dogomaniackim spotkaniowym fotowacielem :razz:

Tina - dzień dobry wieczór :)

Posted

[quote name='Tośka_m']

Bigos - już niedługo, niedługo... :cool3: Zostaniesz nadwornym dogomaniackim spotkaniowym fotowacielem :razz:

Już tupię i tupie tą nózką z niecierpliwości i ... w końcu dziś będzie aparat w moich rączkach:multi::multi::multi: <czeka na kuriera>

Posted

Tina - mówisz-masz :cool3:

Bigos - zazdraszczam :lol:

Dzis rano wstałam wyjątkowo wcześnie, co ostatnio rzadko mi się zdarza, przyznaję się bez bicia :oops: Dlaczego? Ano dlatego, że pożyczyłam od kumpla konwerter do makro :)

Test głębi ostrości ;)

Shreck w krzakach :p

Myślał, że go nie zauważę ;)

Kwiatki kwiatkami, kropelki kropelkami, robaczki robaczkami. A oto jak wygląda pies :diabloti:

Posted

Anza - całe szczęście, że jest tylko 8 kg tego prześmierdnięcia :evil_lol: Desek ci u mnie dostatek, wpadaj, sprezentuję Ci jakąś ;)

Anetta - dzięki :oops:

Rauni - cieszę się. Też lubię uchate zieloności :lol:

Marta - dziękuję :grins:

A teraz mała zagadka: co Maja ma w pysku?

Posted

Zgadłyście moje drogie!! :klacz:

To są włosy, a konkretniej dred, pochodzące z ogona Ozziego. Dred się zrobił od paskudnych rzepów i pomimo moich wysiłków nie dało się go rozplątać, toteż trzeba go było wyciąć. A że Maja jest biednym wiejskim psem, z którym nikt poza mną się nie bawi, to uważa za zabawkę cokolwiek mam w rękach. Przez pół godziny mordowała biednego dreda aż go ... rozplątała. Czyli dało się :evil_lol:

Posted

To fakt, byłaś najbliżej odpowiedzi :lol:

Ciąża Majeczki skończyła się kilka tygodni temu. Szczeniaki urodziły się i zostały uśmiercone zaraz po urodzeniu. Niestety standard o tych ludzi.

Na spacerek przypędzimy w podskokach, dobrze wiesz :cool3: W Poznaniu wylądujemy pewnie w niedzielę / poniedziałek i od razu pałamy chęcią spotkania!

Posted

Tośka_m napisał(a):
Ciąża Majeczki skończyła się kilka tygodni temu. Szczeniaki urodziły się i zostały uśmiercone zaraz po urodzeniu. Niestety standard o tych ludzi.

Ech... ale suki "okaleczać" nie będą, bo to krzywda...:shake:

Na spacerek przypędzimy w podskokach, dobrze wiesz :cool3: W Poznaniu wylądujemy pewnie w niedzielę / poniedziałek i od razu pałamy chęcią spotkania!

No to się jakoś umówimy :multi:

Posted

Baaardzo chętnie zawitała bym po jakąś deske - ale klasa maturalna... i rodzice sie burzą o wszelkie chęci wyjazdu :shake:

...a takich ludzi co mordują szczenięta, a suki nie wysterylizują to normalnie :mad: