Tośka_m Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Marysiu - a gdzież Ty takie cudo widziała?? :cool3: Dziękuję prześlinie - zdjęcia miodzio :loveu: :loveu: Wiska - ależ nigdzie nie jest powiedziane, że to jest galeria tylko Ozziego :razz: On towarzyski koleś jest i bardzo lubi inne zwierzaki w swojej galerii. A zwłaszcza takich przystojniaków jak Gorbi (od dziś może być już reproduktorem) w obiektywie tak znakomitym jak Marysi :loveu: Quote
Guciek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ojoj jakie piekne zdjecia Marysiu! Weszcie Gorbi w calej swej pieknej Łajkowej okazałości! :loveu: Wiska - przeciez w tytule psize Ozzy, Gorbi i przyjaciele ;-) Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :loveu:rany ale cudna fota , Gorbi w całej okazałosci Ozzy malarz superancki;) Quote
bigos Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Tośka_m']Marysiu - a gdzież Ty takie cudo widziała?? :cool3: Dziękuję prześlinie - zdjęcia miodzio :loveu: :loveu: Ja też widziałam to "cudo":-o:-o:-o:loveu::loveu::loveu: Quote
Tośka_m Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Gucio - czy chciałaś przez to powiedzieć, że na moich zdjęciach Gorbi nie jest w całej łajkowej okazałości? :obrazic:;) Alicjo - dziękuję. Tzn. Marysia dziękuje ;) :oops: To jest Gorbi w całej okazałości + noga Piotra, który wlazł bezczelnie w kadr ;) Bigos - i nie zaczepiłaś nas żeby pogadać? :mad: Quote
Guciek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Tośku - chodziło mi, ze w takiej pozycji ze go doskonale widac :p Quote
Esfera Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 dzień dobry :cool3: ale tu klimat w tej galeryji ;) i piękne psiaki i piękne zdjęcia :cool3: ja to sobie będe odwiedzać to miejsce :) szczególnie urzekło mnie to zdjęcie :loveu: ze sportowym pozdrowieniem Esfer i Zbir :diabloti: Quote
bigos Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Tośka_m'] Bigos - i nie zaczepiłaś nas żeby pogadać? :mad: Przepraszam, ale wogóle Was nie skojarzyłam z dogo:shake: Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się spotkać, np. na światówce;) Quote
Tośka_m Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Guciek - no ja mam nadzieję :mad: :lol: Esfera - dzień dobry :lol: Dziękuję pięknie za komplementy dotyczące psów i zdjęć :oops: Oczywiście zapraszam jak najczęściej :multi: Bigos - szkoda że się nie zgadałyśmy wcześniej. Ale oczywiście na światówce będziemy, więc.... :cool3: Świetny banner!!! :D Quote
bigos Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Tośka_m'] Bigos Świetny banner!!! :D Nie przesadzaj, do świetnego to mu duuuużo brakuje. Posiedzę trochę nad programem (mam Paint Shop Pro 8 i dopiero go rozpracowuję) i postaram się stworzyć cosik lepszego. Ale dzięki za miłe słowa:lol: Quote
Tośka_m Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Zdjęć nowych nie będzie dopóki nie rozwiążemy zaległego quizu ze strony 10 :diabloti: Quote
Guciek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ale ja juz zgadywalam ... :cool3: a dla mnie ten topik ma 3 strony :cool3: Quote
Tośka_m Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Guciek - na Ciebie można liczyć :loveu: Rudzizna oczywiście stwierdził, że skoro wałek sam nie spadnie, a on ma za ciężki zadek, żeby go dosięgnąć, nakrzyczał na drzewo, żeby mu oddało wałek. Drzewo okazało się głuche, więc je podrapał troszkę. Jako że drzewo w głębokim poważaniu miało jego krzyki i drapanie Ozzy postanowił wziąć sprawy w swoje łapy i.... Zdjęć z próby dojścia z grubego konara na cienkie gałązki, na których oparty był wałek nie będzie, bo wolałam ratować mojego psa przed upadkiem i skręceniem karku niż uwieczniać ten moment :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Tośka_m'] wiewiórek :evil_lol: :cool3: jakie koloryyy :loveu: :loveu: Quote
Guciek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No to teraz dawaj nowe foty! :evil_lol: :diabloti: Quote
Tośka_m Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Esfera - kolory faktycznie bajeczne, bo wtedy słońce zachodziło dając świetną, pomarańczową poświatę. Ozzy się błyszczy jakby ze złota był :cool3: Guciek - hłe hłe :eviltong: Kurczę, jutro mam straszliwy egzamin, połowy jeszcze nie umiem, a siedzę ciągle na dgm. Jestem walnięta :cool1: Quote
Esfera Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Tośka_m'] Kurczę, jutro mam straszliwy egzamin, połowy jeszcze nie umiem, a siedzę ciągle na dgm. Jestem walnięta :cool1: mam to samo :evil_lol: tylko egzamin w środe ale jakoś tak mi się nie chce zebrać :evil_lol: Quote
Guciek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 taa a mnie sie ważą losy mojej fizyki jutro :evil_lol: 1,2 czy 3 oto jest pytanie :lol: i nawet nie mam zamiaru dzis ksiazki otworzyc :cool3: Quote
Tośka_m Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Esfera - do środy to Ty jeszcze się obkuć i zdać na 5 :eviltong: Guciek - nienawidzę fizyki szczerze i z całego serca :evil_lol: Quote
Jureja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Tośka_m'] he he:evil_lol: nie zła małpka z niego:smile: Quote
Esfera Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 hoh widzę że nauka poszła w las :evil_lol: na rzecz psiurka :) Quote
Sonix Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 http://img404.imageshack.us/img404/5993/tnpict44565es.jpg" class="ipsImage" alt=""> :loveu: :loveu: Na pierwszy rzut oka myslalam ze to moja Sonka !:eviltong: Quote
Recommended Posts