Tośka_m Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Marto - tak to już dziwnie mam poukładane w tej mojej głowie, że wolę fotografować kwiatki martwe od tych żywych. Ciekawe co by na to Freud powiedział ;) Tina - dziękuję :grins: Nathaniel - kundle to fajne są. A jeszcze fajniejsze są aussie :evil_lol: Asiu - zainspirowałam? Ogromnie się cieszę!! Pokażesz efekty? :cool3: Luthien - zbieraj szczękę, bo się potłucze! :lol: Dzięki za uznanie :smile: Quote
nathaniel Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Aussie - merlak tak :P Puli przebija wszystko i jeszcze maliniaki :loveu: Quote
Tina.Sara Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Tośka_m napisał(a): Tina - dziękuję :grins: a proszę cię bardzo :cool3: Quote
taura1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hey Ferajno! Po dłuuuugiej przerwie powracamy. :loveu: ;) Quote
Tośka_m Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Odwiedziłam w tym tygodniu zaprzyjaźnioną hodowlę aussie "Aquilonis", w której na świat przyszło 10 prześlicznych klusek. Oto mała próbka słodyczy ;) Dzielna i dumna mamusia – Scarlett z częścią przychówku Co szczeniaki robią? Jedzą… Bawią się… Jedzą… I czasami nawet śpią! Moja ulubienica – Lady In red Kopia tatusia, czyli Heros (Last action Hero) Let it snow Last tango in Paris Light my Fire Livin la vida Loca, która w pełni zasługuje na swoje imię ;) Quote
KaRa_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Scarlett jest dobrą mamusią:loveu: Light my Fire najcudniejsza w tym miocie,ona jest przepiękna:loveu::loveu::loveu::loveu: A kiedy wpadasz do Poznania? by poznać mojego aussika?;) Quote
Marta i Wika Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A mnie się najbardziej podoba Livin la vida Loca :-) Quote
Tośka_m Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Scarlettka jest wspaniałą mamusią. To jest jej pierwszy (i jedyny) miot, a zachowuje się tak, jakby ich wychowała co najmniej kilka. Loca jest przepiękna, oczu od niej nie sposób oderwać. Nigdy nie widziałam aussie o tak niezwykłym umaszczeniu + z niebieskimi oczami. Cudo :loveu: Fajerka też jest piękna - red merlak w końcu, więc jej uroda jest niezaprzeczalna ;) Do Poznania nie wiem kiedy zawitam - wciąż jestem w rozjazdach i wciąż brakuje mi czasu, aby zrealizować wszystkie wakacyjne plany. Dam znać! Quote
taura1 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Let it snow i Light my Fire :loveu: :loveu: Śliczne kluski! A co słychać u Rudzielca? Quote
shangri_la Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ale fotek ale fotek :multi: mi sie podoba let it snow, ale przyznam ze mamuska tez ma superowe umaszczenie :razz: kurcze nooo ja chce taka kluske miec ;) masz wiecej zdjec ? :lol: pozdraiwam Quote
Tośka_m Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Taura - rudzielec jutro jedzie pierwszy raz nad morze. Idę o zakład, że będzie gryzł fale i ganiał mewy ;) Shangri - Scarlett ma genialne umaszczenie, a dodatkowo niebieskie oczęta, co daje świetny efekt przy ciemnoczekoladowej oprawie oczu. Ona jest z linii Mistretta, która to "specjalizuje się" w niebieskich oczach i ciemnej czekoladzie. Mam więcej zdjęć klusków, ale robionych nie moim aparatem. Będę je miała dopiero gdy wrócę znad morza i nie omieszkam wam pokazać :p Quote
Marysia_i_gończy Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Tośka żyje!! :multi: A jak mi nie odpisała na smsa, to się zaczęłam martwić :angryy: Kluski cuuuuuuuuuuuuudne :loveu: więcej! więcej! więcej! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 :loveu: jakie juz sa duuze :loveu: Piekne, piekne!! Te dwie czekaladki mnie urzekaja http://img340.imageshack.us/img340/3982/tnp1110146lk5.jpg Juz sie nie moge doczekac nastepnych zdjec ;) Quote
taura1 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Tośka_m napisał(a):Taura - rudzielec jutro jedzie pierwszy raz nad morze. Idę o zakład, że będzie gryzł fale i ganiał mewy ;) Mam nadzieje że masz w planach nadmorską sesyjke. :razz: Quote
Anza&Hacker Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [CENTER]Jaaakie przesłodkie klusiaki Livin la vida Loca mi najbardziej przypadła do gustu :grins: ...więęęęęęceeeeeej! :diabloti: [/CENTER] Quote
Tina.Sara Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Uhhh! Wreszcie! Trafiłam! Dzięki Tobie! Bo u nas napisałaś! Yeah! :cool3: Co tam u was, kochane? :loveu: Quote
Rauni Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jakie tu słodkości :loveu: Mnie się chyba Let it snow najbardziej podoba, ale wiadomo, że kluski są przesłodkie ogólnie. Quote
nathaniel Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Rauni napisał(a):Jakie tu słodkości :loveu: Mnie się chyba Let it snow najbardziej podoba, ale wiadomo, że kluski są przesłodkie ogólnie. Let it Snow jest rewelacyjna:) Quote
Tośka_m Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Marysiu - ano żyję, przepraszam za brak odpowiedzi od razu :oops: Anetta - czekoladki są przecudne, do schrupania! ;) Taura - sesyjka jest gotowa do pokazania, ale jakoś ostatnio nie mam szczęścia do imageshacka :roll: Anza - mamy taki sam gust :) Tina - u nas wakacje, wyjazdy, szaleństwa... ;) Rauni - u aussie każdy znajdzie taki kolor, jaki ma tylko życzenie :) Nathaniel - rewelacyjnY, bo to chłopak jest :) A teraz mało przyjemna wiadomość - Majeczka jest w ciąży :( Quote
APSA Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Tośka_m']A teraz mało przyjemna wiadomość - Majeczka jest w ciąży :(To niestety częsta przypadłość wiejskich burek :( U nas pod bramą leżała dziś para psiaków - lokalny kawaler i sunia z cieczką... Czy to Ty kiedyś pisałaś, że lubisz małe stare cmentarzyki? :cool3: Quote
Rauni Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Tośka_m'] Rauni - u aussie każdy znajdzie taki kolor, jaki ma tylko życzenie :) Ha, jak dla mnie to na razie ten był najnaj: :loveu::loveu::loveu: Quote
Marta i Wika Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A ja najbardziej lubię czarno-białe aussiki :cool3: Takie jak Uma czy Jinx... Quote
Tośka_m Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Asiu - nie da się ukryć :( (właściciele Majki od kiedy pamiętam mają jedną po drugiej suczki o imieniu Maja, które co cieczkę zachodzą w ciążę, rodzą, a ich szczeniaki mordują. I nie da się tym ludziom nic zrobić, bo facet jest policjantem - cwaniaczkiem) Tak, to ja, dlaczego? :cool3: Rauni - w kwestii umaszczenia dla mnie numerem 1 jest Livin la vida Loca i jej mamusia - Scarlett. Normalnie miodzio :loveu: Marta - czarnuchy mają swój urok, ale jak pojawiają się jakieś marmurkowatości to ja odlatuję ;) Quote
shangri_la Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Tośka_m napisał(a): czarnuchy mają swój urok, ale jak pojawiają się jakieś marmurkowatości to ja odlatuję ;) taaa ja też :loveu: szkoda Majeczki :-( pozdrawiam Quote
Tina.Sara Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 A teraz mało przyjemna wiadomość - Majeczka jest w ciąży :-( Ojoj... :( Zdarza się... :( Quote
Recommended Posts