Anza&Hacker Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Na ostaniej focie są genialne miny Ozziego i Majusi :cool3: ....a jednocześnie się oblizał, pięknie, pokojowo CS'ując :eviltong: Quote
Marta i Wika Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Tośka_m'] Jako że jego kukanie zostało oburczanie, to na kukaniu poprzestał w ingerowaniu w obgryzanie Kurzej Nogi przez Maję, a jedynie obsikał pobliskiego iglaka, żeby suka nie czuła się zbyt pewna siebie. A ja bym właśnie powiedziała, że on tutaj mówi jej, że właśnie może być pewna siebie. Jednocześnie oblizuje się - jak nic CS. "No dobra, skończ już burczeć, nie chcę twojej Kurzej Nogi...". Hehehehe :evil_lol: Świetne. "Moja suka z Kurzą Nogą, gówniarzu!" :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 W długi majowy weekend szkoliliśmy się, socjalizowaliśmy i poznawaliśmy w realu znajomych z internetu, a działo się to wszystko na VII Majowym Obozie Klikerowym :) Obozowicze portretowo: Gilmli Saba Babel Kaja Risa Co należy robić, żeby polepszyć więź z psem? Miziać! ;) Quote
Tośka_m Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Na obozie wyczyniały się różne dziwne rzeczy... ...psy biegały po przewodnikach ... wyginały śmiało ciało ;) ...targetowały to i owo np. tylnymi łapami dłonie przewodników ;) ...ładnie chodziły przy nodze ...siadając kiedy trzeba Quote
Tośka_m Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 ....socjalizowały się z dużymi czarnymi psami ... grupą psów ... z groźnym Wojtkiem i jego kamerą ;) ... parami na spacerkach socjalizacyjnych ... i z ciekawskimi obserwatorami ;) Quote
Tośka_m Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 ... ćwiczyły luźną smycz ;) ... szukanie (grzybów?) :cool3: ... skakanie, skakanie, skakanie ... a także po prostu psiejstwowały :p Quote
Marta i Wika Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ooo, Tośka wrzuciła zdjęcia :multi: Ja na razie nie mam czasu na dogo, ale tez wrzuce w wolnej chwili. Daj linka na liscie :-) [quote name='Tośka_m'] Biedny zestresowany piesek schowal sie w najciaśniejszy kąt, żeby znowu nie kazali nic robić ;-) Szkoda że nikt nie uwiecznił chwili "spadały z pomostu" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jureja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Wszystkie fotki świetne:p .A będzie więcej:razz: ? [quote name='Tośka_m']... ćwiczyły luźną smycz ;) Pięknie nam wyszło to "ćwiczenie":lol: .A tak naprawde to Risie najlepiej szło właśnie chodzenie na smyczy,na zajęciach z Magdą:p zdecydowanie lepiej niz targetowanie:lol: . Quote
Moniasek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Tośka_m'] Kaja O Kaja robi swoja minę "cfaniaka" ;) Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Tośka_m'] ...a któż to w tle tam z takim goldem złotym łazi? :evil_lol: [quote name='Tośka_m'] O jakie słodkie zdjęcie - dzię-ku-je-my :loveu: ps. możemy zdjęcia zacytować u siebie? :roll: Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Wpychamy Ci się do galerii ze zdjęciem z obozu :eviltong: Kochany malutki, dzielny Ozzy w wieeelkim lesie! :cool3: Quote
Tośka_m Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Marta - Wikowe włażenie w najciaśniejsze kąty i pod szafę jest przesłodkie :loveu: Jureja - więcej? a to mało jest? :eviltong: Szkoda, ze opuscilam zajecia Magdy z luznej smyczy, przydalyby sie rowniez i nam czasami ;) Monia - witam!! :grins: Kajowy uśmiech mnie tak rozwalił, że ze śmiechu nie tak się trzęsłam, że nie mogłam jej złapać ostro i dopiero któraś z kolei fota się udała :) Anza - a bo się z tym złotym wpychałaś mi wciąż przed obiektyw :eviltong: Jasne, że możesz zacytować w swojej galerii. Dzięki za rudzielca! :loveu: (przed tropieniem?) Quote
KaRa_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ale Wam zazdroszcze tego obozu patrzac na te fotki:cool3::cool3::cool3:no ale niestety w tym roku mi sie nie udalo jechac,moze za rok;) Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Tośka_m']Anza - (...) Jasne, że możesz zacytować w swojej galerii. Dzięki za rudzielca! :loveu: (przed tropieniem?)Dziękujem i proszę bardzo! :cool1: Tak rudzielec jest właśnie tam w lasku przed tropieniem - z resztą to nie jedyna fota Twojego rudzielca, ale strasznie wolno mi się wszystko do neta wgrywa :shake: Quote
shangri_la Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 APSA napisał(a): cudaśny rudzielec :loveu: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 KaRa - to za rok bierzesz ze sobą całą ferajnę? :cool3: Fajowsko będzie! Anza - dziękuję raz jeszcze :loveu: Asiu - cóż za piękności rude :loveu: Odblokowałaś się wreszcie :eviltong: A praca chwilowo odłożona, działam więcej w terenie i w innych dziedzinach ochrony środowiska, np. dziś wyjeżdżam na tydzień do Białowieży coby się podszkolić roślinnie :) Shangri - zgodzę się z Tobą w 100% :evil_lol: Tina - uważaj z tymi "cudami", bo to przecież jest czerwony pies, groźny jak jasny gwint :cool3: Quote
KaRa_ Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Tośka_m napisał(a):KaRa - to za rok bierzesz ze sobą całą ferajnę? :cool3: Fajowsko będzie! Za żadne skarby:evil_lol::evil_lol::evil_lol:moze z trojka bym sobie poradzila,ale nie z 5:lol:Nie no pojechalabym pewnie albo z Delta albo z Era;) Quote
Tośka_m Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Cicho tu, pusto, wicher wieje i wznieca kurz ;) "] Klik w zdjęcie -większa wersja Quote
Tośka_m Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 No tak... nikt mnie tu już nie odwiedza :sadCyber: Quote
Marta i Wika Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Tośka_m']Cicho tu, pusto, wicher wieje i wznieca kurz ;) "] Tośka - super! Skąd bierzesz takie ujęcia? :crazyeye: Nie zjadl Gorbi tych dzieci? PS1. Nie odzywam się bo w lesie siedzę! PS2. Kajtunia może odwiedzałaś? Quote
shangri_la Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 bardzo dobre foto :crazyeye: wow. tylko szkoda ze wieksza wersja nie dziala :cool1: pozdrawiam Quote
nathaniel Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 A przyszłym roku to i my się na obozie pokażemy :) Quote
APSA Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Odwiedza, tylko wciąż czeka na nowe zdjęcia ;) A nie pisze, bo edycja postów pojawia się i znika, i znika, i znika... . Quote
Recommended Posts