nathaniel Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Za Ozzulcem się stęskniłam... Có do temperamentu to mój też demonem nie jest :roll: Quote
Marta i Wika Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Oj, ja też się za Ozzym stęskniłam, a Wika to już w ogóle... Może jakiś spacerek? Może w środę? Jak Warta wygląda? Quote
Tośka_m Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Shangri - wieeeki Cię nie było, stękniliśmy się :loveu: Wiem, że ostatnio nieco zaniedbuję galerię, ale stwierdziłam, że lepiej jest dawać mniej zdjęć, a lepsze. Cieszę się ogromnie, że Ci się podobają :grins: Obóz jest w majowy weekend w moim kochanym mieście rodzinnym - Pile. Fotki i opis obiecuję ;) Anza - chętnie popracuję z psem innym niż mój rudzielec leniwiec, 3mam za słowo :cool3: Nathaniel - buziak od rudzielca, miło mu słyszeć o tęsknocie ;) (w sumie z jakims demonem hiperaktywnym mogloby byc roznie ;) ) Marto - Warta ma się dobrze - rozlała się porządnie i zabrała nam przestrzeń spacerową :p W srode odpadamy, moze jutro? koncze o 15:30 Quote
Marta i Wika Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jutro jest o 17 na Placu Wolności demonstracja przeciwko wojnie, którą ja współorganizuję, więc nic z tego :-( Zresztą zapraszam :-) Będzie wegańskie jedzenie za darmo i wiele innych atrakcji :-) Quote
milena182 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Marta i Wika']Jutro jest o 17 na Placu Wolności demonstracja przeciwko wojnie, którą ja współorganizuję, więc nic z tego :-( Zresztą zapraszam :-) Będzie wegańskie jedzenie za darmo i wiele innych atrakcji :-) tez bym chciala przyjsc:-( Quote
Anza&Hacker Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Tośka_m']Anza - chętnie popracuję z psem innym niż mój rudzielec leniwiec, 3mam za słowo :cool3:No problem :p - z reguły ludzie baaardzo lubią z moim brzdącem pracować - na zeszłorocznym obozie mi ciągle psa kradli :evil_lol: Quote
shangri_la Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Tośka_m']Shangri - wieeeki Cię nie było, stękniliśmy się :loveu: Wiem, że ostatnio nieco zaniedbuję galerię, ale stwierdziłam, że lepiej jest dawać mniej zdjęć, a lepsze. Cieszę się ogromnie, że Ci się podobają :grins: heh w sumie fakt masz racje, jak sie dozuje foty to i wieksze zainteresowanie , mam nadzieje ze niebawem znow cos wrzucisz :lol: [quote name='Tośka_m']Obóz jest w majowy weekend w moim kochanym mieście rodzinnym - Pile. Fotki i opis obiecuję ;) o jaaa to juz calkiem niebawem :loveu: koniecznie koniecznie duzo fot i duzo sprawozdan :p hehe sama bym kurce kiedys na jakis pojechala z wrednym suczydłem :diabloti: i fajnie ze Anza bedzie hehe dogomania :cool3: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Tak się jakoś złożyło, że ostatnio przybyły mi dwa psy i tak po naszym podwórku panują obecnie niepodzielnie Trzej Muszkieterowie, na których trenuję szybkość mojej reakcji, migawki i zbierania się z ziemi po oberwaniu którymś z psów w pełnym cwale ;) Oto suńka, której imienia nie znam, więc nazywam ją Małą Czarną Łajzą :loveu: Nie da się jej sfotografować tak, jak się psy fotografować powinno - czyli z obiektywem na wysokości psich oczu, bo to grozi uszkodzeniem aparatu, utratą nosa i przynajmniej dwóch zębów, z taką radością i energią rzuca się do całowania ;) (chyba, że akurat nie patrzy ;) ) A oto Rudolf, dla przyjaciół Rudi :p Główną pracą Trzech Muszkieterów jest ściąganie prania ze sznurka (Mała Czarna), rozciąganiem śmieci po podwórku (Rudi) i patyków (Ozzy). Zajęcia te przeplatane są pościgami za kotem, za sobą nawzajem oraz głośnymi i barwnymi bitwami. Wesoło jest :lol: Pozdrawiam Marysiu ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A to tak juz na stałe trójka :crazyeye: czy tylko tymczasowo? Tak się jakoś złożyło, że ostatnio przybyły mi dwa psy No tak dwa psy w tą czy w tamtą, żadna różnica:evil_lol: To normalne przecież że komuś z dnia na dzień dwa psy przybywają:eviltong: Jaki uśmieszek :D Quote
Marysia_i_gończy Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A oni tak na stałe przybyli? :) Czarna Łajza uśmiecha się cudnie :) i w ogóle jakiś znajomy rys widze na tych zdjęciach :cool3: Pozdrawiam! Marysia i Una Quote
Marta i Wika Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Tośka_m']Tak się jakoś złożyło, że ostatnio przybyły mi dwa psy No, to ja rozumiem :-) Klikasz je, klikasz? :evil_lol: Oto suńka, której imienia nie znam, więc nazywam ją Małą Czarną Łajzą :loveu: Bardzo piękna :loveu: Kudłata :loveu: :loveu: I ogon wspaniały :loveu: :loveu: :loveu: A oto Rudolf, dla przyjaciół Rudi :p Tyż pikny rudzielec, chociaż Mała Czarna bardziej w moim typie :-) Wesoło jest :lol: Fajnie masz :-) A skąd Ci się tego tyle namnożyło? :cool3: Quote
APSA Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 No no! Napiszesz o nich coś więcej? A ja mam teraz w domu dwie Punie :lol: (i jedną Sabę oczywiście :)) Quote
Tośka_m Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Wyjaśniam pochodzenie moich dwóch ponadnormatywnych szczeniaków - Rudi to pies sąsiadów, a Czarna Łajza to wiejski burek, oba wolno biegające jak to na wsi psy mają w zwyczaju. U mnie mają niańkę w postaci Ozziego, darmowe żarcie wykradane kotu i głaskanie, więc przesiadują na naszym podwórku całymi dniami wprowadzając chaos ;) Szczeniaków nie klikam, bo pracując z jednym z nich musiałabym Oza i drugiego przywiązać gdzieś albo zamknąć, w dodatku musieć znosić wściekłe ujadanie Oza, który dodatkowo po sesji zrobiłby ze szczeniaka naleśnik za karę, że poświęcałam mu tyle czasu ;) Ulubioną zabawą Czarnej jest wpadanie na mnie całym pędem i gryzienie twarzy, a Rudiego - gwałcenie Ozziego :) Quote
nuuska Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Tośka_m'] Eh ostatnio wszystkie psy mi przypominają mojego Nero, który jest już za TM :shake: A ta czarna śliczna jest, ogon i łapki ma właśnie takie Neruchowe :loveu: [quote name='Tośka_m'] Główną pracą Trzech Muszkieterów jest ściąganie prania ze sznurka (Mała Czarna), rozciąganiem śmieci po podwórku (Rudi) i patyków (Ozzy). Zajęcia te przeplatane są pościgami za kotem, za sobą nawzajem oraz głośnymi i barwnymi bitwami. Wesoło jest :lol: Zdaje mi się że ostatnio ktoś tu coś wspominał że Ozzy za mało żywiołowy :lol: No to z TAKĄ kontrabandą chyba się nie nudzisz? :) Quote
Anza&Hacker Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Piękne! - cuuudne! - wspaniałe zdjęcie!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Tośka_m Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Nuuska - z przerażeniem oglądam zgliszcza, które pozostają po przejściu tajfunu złożonego z psa dorosłego i dwóch (tylko dwóch!!) szczeniaków i przerażenie mnie bierze na myśl jakie pobojowisko muszą pozostawić po sobie szczeniaki aussie, na których posiadanie się piszę w przyszłości :evil_lol: Tina - cześć cześć :cool3: Anza - dziękować :oops: Oto Watra, podhalanka "mojego" profesora Bereszyńskiego. Tak akurat zapozowała obok moich ulubionych elementów - obdrapanej ściany i krzesła ;) Nie dajcie się zwieść pozornemu lenistwu - ona czuwa, gotowa by bronić dobytku wraz z kumplami - czarnym terierem rosyjskim i białym owczarkiem szwajcarskim. To dopiero Trzej Muszkieterowie!! ;) KLIK! w link - pokaże się większa wersja Quote
nathaniel Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Tośka , bo umrę z zachwytu ... :loveu::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [CENTER]Kolejna cudna fota! :loveu: Masz talent nie ma co! :cool1: Teraz bez wykretów - na obozie sfocisz moje bydlęcie! :diabloti: [/CENTER] Quote
APSA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :) Pozdrów profesora :) Rozumiem, że rozpoczęłaś już obserwacje? Nie masz własnych zdjęć wilków? :cool3: . Quote
Tośka_m Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Nathaniel - Boże broń! Masz zakaz wchodzenia tu, z troski o Twe zdrowe i życie!! ;) Anza - dzięki. Nie śmiem się wykręcać :cool3: Asiu - pozdrowię. Obserwacje zapoczątkowane, niestety zdjęć brak, będą w innym terminie. Zdjęcia są, tym razem głównie końskie: Błogostan... Nuuda ;) Każdy szanujący się ogier dogląda swych posiadłości ziemskich A kuku! Macierzyństwo Security ;) Quote
Jureja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Piękne fotki:loveu: . To konie ze Stobnicy,prawda?Już niedługo bede miala okazje je podziwiac na wlasne oczy:multi: . A ze spotkania sekcji kynologicznej znów nic nie wyszlo:placz: ... Quote
Tośka_m Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Asiu - są dwa stada po cztery sztuki, w obu stadach urodziły się maluchy :) Jureja - w tygodniu po świętach (nie w tym pierwszym) razem z sekcją jedziemy do schroniska, a potem wnastępnym też się spotykamy. Fajnie, że jedziesz do Stobnicy :) Quote
Jureja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Tośka_m'] Jureja - w tygodniu po świętach (nie w tym pierwszym) razem z sekcją jedziemy do schroniska, a potem wnastępnym też się spotykamy. Fajnie, że jedziesz do Stobnicy :) To wspaniale:multi: .myśle,ze teraz bede mogla z wami isc:-) . Planujesz moze jakis spacerek jeszcze przed obozem klikerowym.Fajnie by bylo jakby Risa mogla sie z Ozzym bardziej poznac:cool3: (ma male problemy w kontaktach z psami:roll: ). Quote
APSA Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A co się stało z resztą? (Jak byłam dwa lata temu, była podobna ilość w tym też świeże maluchy :)) Czy zostały reintrodukowane? Quote
Recommended Posts