Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezu, przepraszam cie strasznie!!!!!!!! Poprostu nie bylam juz strasznie dluuuugo w zadnej galerii i teraz przegladalam kilka na raz i nie mialam czasu czytac wszystkich postow i pomylilo mi sie i sie zaplatalam.... ehhh.... :shake: nie wazne jestem winna i nic tego nie zmieni... postapilam zle... wybacz mi... :-( :-( :-(
Pozdrawiam
PS Naprawde nie mam pojecia czemu tak napisalam :diabloti:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnisia - wybaczam, Ozzy również ;)

Wieki już nic nie wstawiałam, co teraz nadrabiam, nie ilościowo, ale jakościowo ;)
Porwałam na chwilkę kumplowi Nikona D50 z sigma 70-300 apo, i oto co wyszło:

Posted

[quote name='Tośka_m']Agnisia - wybaczam, Ozzy również ;)

Wieki już nic nie wstawiałam, co teraz nadrabiam, nie ilościowo, ale jakościowo ;)

Wyszło Cudo!!! ;) Pozdrawiam

Posted

[quote name='Tośka_m']Agnisia - wybaczam, Ozzy również ;)

D50 mam w planach:evil_lol: A Ozzy jakos inaczej na zdjeciu wyglada tak jak nie Ozzy:lol:

Posted

Ameliace - witam i dziękuję za miłe słowa na dzień dobry :multi:

Nathaniel - Samiec Prawie Pełną Gębą, bo bez jajek :evil_lol:

KaRa - a ja D50 mam w marzeniach - albo narty w tym roku, albo aparat. A właściciwie pół aparatu :lol:
To jest Oz, zaręczam, tylko światło bidne, to nie wyszedł płomiennorudy :cool3:

Posted

[quote name='Tośka_m']
KaRa - a ja D50 mam w marzeniach - albo narty w tym roku, albo aparat. A właściciwie pół aparatu :lol:
To jest Oz, zaręczam, tylko światło bidne, to nie wyszedł płomiennorudy :cool3:
Ja sobie odkładam i odkładam na tego nikona;) Samo body nie jest takie drogie tylko gorzej obietywy:roll:

Posted

[quote name='Tośka_m']Wieki już nic nie wstawiałam, co teraz nadrabiam, nie ilościowo, ale jakościowo ;)

ŚLICZNE :iloveyou:

Tylko dlaczego tak mało? :mad:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Tośka_m']

Wikunia jak zobaczyła zdjęcie, to ani jeść, ani pić, ani spać, ani gonić kotów z tęsknoty nie chciała, dopiero musiałam jej powiedzieć, że niedługo, na pewno już niedługo umówimy się z tym panem na jakiś spacerek, no i jakoś doszła do siebie ;-)

Posted

KaRa - nic mi nie mow... mam albo na narty, albo na body, albo na obiektyw, a chce wszystkiego naraz :cool3:

Taura - Ozzy dziękuje z balkoniku :grins:

APSO - musze Ci sie pochwalic - od wczoraj mam juz oficjalnie wpisany temat pracy magisterskiej pod roboczym tytulem "Mowa ciala wilka i roznych ras psow", a moim promotorem jest prof. Bereszyński :laugh2_2:

Agnisia - samcza powiadasz? :evil_lol: Zdjec obecnie brak :niewiem:

Paula - ślicznściowo dziękuję :loveu:

Tina.Sara - Oz to jest łamacz serc niewieścich :evil_lol:

Marysiu - bo kumpel dał mi swój aparat na 3 sekundy i tyle mi się udalo sfocic :lol:

Marto - witam w naszych skromnych progach :bye: Wikut dzisiaj z tym panem bedzie szalec po nadwarciańskich lakach :cool3:
Bierzesz aparat?

Posted

[quote name='Tośka_m']
APSO - musze Ci sie pochwalic - od wczoraj mam juz oficjalnie wpisany temat pracy magisterskiej pod roboczym tytulem "Mowa ciala wilka i roznych ras psow", a moim promotorem jest prof. Bereszyński :laugh2_2:

Normalnie zielenieję z zazdrości, o tak: :eviltong: ;)
Edit: I z niecierpliwością czekam, co dalej :razz:

Posted

[quote name='Tośka_m']APSO - nie zieleniej, tylko wpadaj do Pozka i Stobnicy :cool3:

Leemonca - dziękuję :oops:

Jeżyk jaki jest każdy widzi:

Co się z jeżykiem robi każdy wie:

Bigosek to jeszcze wie, że jeżyka hależy rozłożyć na części pierwsze:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wpadłam tylko na moment - szaleństwo w pracy - i nie mogę znaleźć odpowiedniego cytatu.
Temat pracy masz bardzo ciekawy - a czy gdzieś kiedyś będzie można ją poczytać???
Pozdrawiam Ewa

Posted

[quote name='Tośka_m']APSO - musze Ci sie pochwalic - od wczoraj mam juz oficjalnie wpisany temat pracy magisterskiej pod roboczym tytulem "Mowa ciala wilka i roznych ras psow", a moim promotorem jest prof. Bereszyński :laugh2_2:

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Przypominam o naszej umowie :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una