Agnisia =) Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Jezu, przepraszam cie strasznie!!!!!!!! Poprostu nie bylam juz strasznie dluuuugo w zadnej galerii i teraz przegladalam kilka na raz i nie mialam czasu czytac wszystkich postow i pomylilo mi sie i sie zaplatalam.... ehhh.... :shake: nie wazne jestem winna i nic tego nie zmieni... postapilam zle... wybacz mi... :-( :-( :-( Pozdrawiam PS Naprawde nie mam pojecia czemu tak napisalam :diabloti: Quote
Tośka_m Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Agnisia - wybaczam, Ozzy również ;) Wieki już nic nie wstawiałam, co teraz nadrabiam, nie ilościowo, ale jakościowo ;) Porwałam na chwilkę kumplowi Nikona D50 z sigma 70-300 apo, i oto co wyszło: Quote
ameliace Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Tośka_m']Agnisia - wybaczam, Ozzy również ;) Wieki już nic nie wstawiałam, co teraz nadrabiam, nie ilościowo, ale jakościowo ;) Porwałam na chwilkę kumplowi Nikona D50 z sigma 70-300 apo, i oto co wyszło: Wyszło Cudo!!! ;) Pozdrawiam Quote
nathaniel Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :loveu::loveu::loveu: Boski Rudy Ozzy Samiec :diabloti: Quote
KaRa_ Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Tośka_m']Agnisia - wybaczam, Ozzy również ;) Wieki już nic nie wstawiałam, co teraz nadrabiam, nie ilościowo, ale jakościowo ;) Porwałam na chwilkę kumplowi Nikona D50 z sigma 70-300 apo, i oto co wyszło: D50 mam w planach:evil_lol: A Ozzy jakos inaczej na zdjeciu wyglada tak jak nie Ozzy:lol: Quote
Tośka_m Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Ameliace - witam i dziękuję za miłe słowa na dzień dobry :multi: Nathaniel - Samiec Prawie Pełną Gębą, bo bez jajek :evil_lol: KaRa - a ja D50 mam w marzeniach - albo narty w tym roku, albo aparat. A właściciwie pół aparatu :lol: To jest Oz, zaręczam, tylko światło bidne, to nie wyszedł płomiennorudy :cool3: Quote
KaRa_ Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Tośka_m'] KaRa - a ja D50 mam w marzeniach - albo narty w tym roku, albo aparat. A właściciwie pół aparatu :lol: To jest Oz, zaręczam, tylko światło bidne, to nie wyszedł płomiennorudy :cool3: Ja sobie odkładam i odkładam na tego nikona;) Samo body nie jest takie drogie tylko gorzej obietywy:roll: Quote
Agnisia =) Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ale ma błysk w oku... Prawdziwa samcza inteligencja :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Sliczności:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 cześć Boziu, jakie cudo! Zakochałam się normalnie NO :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Tośka_m']Wieki już nic nie wstawiałam, co teraz nadrabiam, nie ilościowo, ale jakościowo ;) Porwałam na chwilkę kumplowi Nikona D50 z sigma 70-300 apo, i oto co wyszło: ŚLICZNE :iloveyou: Tylko dlaczego tak mało? :mad: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Agnisia =) Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 no i gdzie nowe zdjęcia :mad: :mad: :mad: hę??? :cool1: Quote
Marta i Wika Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Tośka_m'] Wikunia jak zobaczyła zdjęcie, to ani jeść, ani pić, ani spać, ani gonić kotów z tęsknoty nie chciała, dopiero musiałam jej powiedzieć, że niedługo, na pewno już niedługo umówimy się z tym panem na jakiś spacerek, no i jakoś doszła do siebie ;-) Quote
Tośka_m Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 KaRa - nic mi nie mow... mam albo na narty, albo na body, albo na obiektyw, a chce wszystkiego naraz :cool3: Taura - Ozzy dziękuje z balkoniku :grins: APSO - musze Ci sie pochwalic - od wczoraj mam juz oficjalnie wpisany temat pracy magisterskiej pod roboczym tytulem "Mowa ciala wilka i roznych ras psow", a moim promotorem jest prof. Bereszyński :laugh2_2: Agnisia - samcza powiadasz? :evil_lol: Zdjec obecnie brak :niewiem: Paula - ślicznściowo dziękuję :loveu: Tina.Sara - Oz to jest łamacz serc niewieścich :evil_lol: Marysiu - bo kumpel dał mi swój aparat na 3 sekundy i tyle mi się udalo sfocic :lol: Marto - witam w naszych skromnych progach :bye: Wikut dzisiaj z tym panem bedzie szalec po nadwarciańskich lakach :cool3: Bierzesz aparat? Quote
APSA Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Tośka_m'] APSO - musze Ci sie pochwalic - od wczoraj mam juz oficjalnie wpisany temat pracy magisterskiej pod roboczym tytulem "Mowa ciala wilka i roznych ras psow", a moim promotorem jest prof. Bereszyński :laugh2_2: Normalnie zielenieję z zazdrości, o tak: :eviltong: ;) Edit: I z niecierpliwością czekam, co dalej :razz: Quote
leemonca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 przepiękne, przepiękne i jeszcze raz przepiękne!!! cudo :klacz: :klacz: :klacz: :iloveyou: Quote
Tośka_m Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 APSO - nie zieleniej, tylko wpadaj do Pozka i Stobnicy :cool3: Leemonca - dziękuję :oops: Jeżyk jaki jest każdy widzi: Co się z jeżykiem robi każdy wie: Quote
Marta i Wika Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Jaki piękny Ozzy z pięknym zielonym jeżykiem! Zaraz pokażę Wikuni (na razie śpi - cicho sza!) Quote
bigos Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Tośka_m']APSO - nie zieleniej, tylko wpadaj do Pozka i Stobnicy :cool3: Leemonca - dziękuję :oops: Jeżyk jaki jest każdy widzi: Co się z jeżykiem robi każdy wie: Bigosek to jeszcze wie, że jeżyka hależy rozłożyć na części pierwsze:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czoko Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Wpadłam tylko na moment - szaleństwo w pracy - i nie mogę znaleźć odpowiedniego cytatu. Temat pracy masz bardzo ciekawy - a czy gdzieś kiedyś będzie można ją poczytać??? Pozdrawiam Ewa Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 cześć. Co za foty :cool3: biedny jeż Quote
Marysia_i_gończy Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Tośka_m']APSO - musze Ci sie pochwalic - od wczoraj mam juz oficjalnie wpisany temat pracy magisterskiej pod roboczym tytulem "Mowa ciala wilka i roznych ras psow", a moim promotorem jest prof. Bereszyński :laugh2_2: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Przypominam o naszej umowie :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Agnisia =) Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 jeżol jak się patrzy! A nasz jeżyczek (taki sam tylko, że czerwony) się gdzieś zgubił... Lepszy jeż niż buty, meble i dywany??? :crazyeye: Quote
milena182 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 moj jamnis jak byl maly tez mial takiego jeza chyba przez 5 dni tylko ze pomaranczowego:evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts