bigos Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: [SIZE=1]P.S. Tośka prześlij mi na pw swój numer tel - umówimy się na spotkanko:p Quote
Tośka_m Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 APSA - konik pozdrowiony :lol: Dlatego psy ras pierwotnych podobają mi się o niebo bardziej niż suki :p Tina.Sara - ferajna ma się dobrze ;) Gorbi cieszy się z nastania chłodu i nie chowa się całymi dniami w piwnicy, gdzie jest mi najchłodniej, Ozzy leży na łożeczku, bo tam jest mu najmilej :razz: , a Frugo je całymi dniami i jego postura jest już porażająca. Ot i cała historia :lol: Marysiu - dziękuję pięknie, my równiez ogromnie cieszymy się ze zwycięstwa :grins: Czy czasem czarny nie wpadł Ci pod obiektyw jak ostatnim razem w Antoninku? Bigos - dziękuję!! :lol: Masz prv ;) Quote
Tina.Sara Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Tośka_m'] Tina.Sara - ferajna ma się dobrze ;) Gorbi cieszy się z nastania chłodu i nie chowa się całymi dniami w piwnicy, gdzie jest mi najchłodniej, Ozzy leży na łożeczku, bo tam jest mu najmilej :razz: , a Frugo je całymi dniami i jego postura jest już porażająca. Ot i cała historia :lol: Dzięki za info:cool3: I gratulacje jeszcze raz:loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Tośka odzywam się :cool3: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Tośka_m']Marysiu - dziękuję pięknie, my równiez ogromnie cieszymy się ze zwycięstwa :grins: Czy czasem czarny nie wpadł Ci pod obiektyw jak ostatnim razem w Antoninku? Gratuluję jeszcze raz! :multi: :multi: Zwycięstwo Świata to nie bele co! :multi: :multi: Ano nie wpadł. W czwartek to ja w ogóle wpadłam tylko na moment... Pozdrawiam! Marysia i Una Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 jeszcze 9 czy 10 postów i 100 strona :D Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ale kapnięta jestem :cool3: STO LAT Z OKAZJI setnej stroniczki :cool3: :BIG: :bigcool: :laola: :drink1: Quote
milena182 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :grins::megagrin::klacz::smilecol::n00b::cool2::laola::drinka::morning::drink1::pepsi: Quote
nuuska Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No to może z okazji tej setnej strony jakieś nowe zdjęcia rudzielca będą? :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 nuuska napisał(a):No to może z okazji tej setnej strony jakieś nowe zdjęcia rudzielca będą? :cool3: Jestem jak najbardziej za :D Tośka wreszcie się odzywam, więc czekam na zdjęcia :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Ojejku, ile gości!! Dziewczyny, wydobyłyście galerię z otchłani zapomnienia :loveu: I jeszcze wprowadziłyście ją w 100 stronę!! :laola: :knajpa: Paula - jesteś! :multi: Ze zdjęciami ciężko będzie... Marysiu - dziękuję ponownie! :grins: Widziałam Cię w czwartek gdzieś przelotem, ale tylko mignęłaś blondem i pognałaś dalej :cool3: Szkoda Tina.Sara - ano cicho, ciemno, pusto... do teraz! :lol: APSA - ależ ten czas leci... A jeszcze niedawno galeryjka była w Milena - :cunao: :drink1: pieluszkach, raczkowała, ach jak te dzieci szybko rosną :lol: Nuuska - chciałabym, ale ostatnie dwa tygodnie spędziłam w łóżku i raczej z tej perspektywy nic ciekawego nie udało mi się sfocić :roll: Quote
Tina.Sara Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Bry :D Coś kiepsko sie ta 100 strona rozwija... :D Quote
Tośka_m Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Nadrabiam, nadrabiam :cool3: Jesienne rudości: Gdzie jest pies? To ostatnio trenujemy: Quote
Carolcia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 jaka ona jest piekna:lilangel: :lilangel: :lilangel: Quote
milena182 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 mi tez te sie najbradziej podoba:diabloti: Quote
Tośka_m Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Carolcia - piękna to jesień, prawda? Ozzy jest także piękny :cool3: Milena - uśmiechnięte zdjęcia są najfajniejsze, zgadzam się :lol: APSA - zdjęcia słoneczne, bo robione ze dwa tygodnie temu. Od tego czasu z łóżka nie wstaję :-( A u nas dzisiaj od rana mgła nieprzebrana, jakby ten w niebiosach mleko wylał. Pięknie :loveu: Quote
Carolcia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Tośka_m']Carolcia - piękna to jesień, prawda? Ozzy jest także piękny :cool3: myslałam ze to suczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
shangri_la Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 śliczna fotka, taka nastrojowa :loveu: pozdrawiam Quote
Dinusia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Toska, ogromne gratulacje!!! zw rasy na swiatowce.... to dopiero SUKCES duzymi literami ;) nam tez nie poszlo dobrze :( sliczne fotki... :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Tośka warto było przybyć :loveu: To ostatnio trenujemy: Wydaje mi się, że my i nasze psy prowadzimy podobne treningi :evil_lol: Tylko, że ja jeszce do szkoły chodzę :mad: Jesienne rudości: No po tej fotce widać, że to wcześniej było, bo teraz drzewka raczej łyse:shake: A zdjęcie świtne :loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 dawno nie odwiedzałam waszej ferajny :placz: ale boskie foty macie :cool3: Quote
Czoko Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Kiedyś zapytałam Cię o Ozzie ale okazuje się ze nigdy nie odwiedziłam Waszej Galerii - natychmiast naprawiam popełniony błąd i oto jestem!!! Quote
Agnisia =) Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Mnie tez tu strasznie dawno nie bylo. Teraz tak patrze na ostatnie fotki i stwierdzilam, ze twoja sunia wyglada jak sliczny szczeniaczek :loveu: . Naprawde, jest przepiekna, zwlaszcza na tle jesiennych lisci :loveu: Quote
Tośka_m Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 APSA - no chyba nie powiesz, że zadek rudzielca jest ciekawym obiektem do fotografowania? :evil_lol: Carolcia - biedak się załamał :eviltong: Shangri - i taaaaka senna :cool3: Dinusia - a dziękuję za gratulacje. Pragnę donieść, że Gorbiemu woda sodowa nie uderzyła do głowy, nadal kopie dziury w ogrodzie i się w nich uwala nie bacząc na ubrudzenie futerka :evil_lol: Paula - dzisiaj i wczoraj pogoda także nie nastraja spacerowo - treningowo, ale na przekór przeciwnościom losu wybrałam się dziś z kumpelą i kundlem na długi spacer nad Wartą. Było bajecznie, chodziło się jak w mleku :) Tina - nie rycz, tylko odwiedzaj częściej! :mdrmed: A dziękować, dziękować :p Czoko - cieszę się ogromnie, że nas odwiedziłaś! Zapraszam częściej! :multi: Agnisia - Ozzy jest... ekhm... samcem :roll: Może i wygląda jak szczeniaczek, może nie ma jajeczek, ale ciągle jest facetem! :evil_lol: Quote
Recommended Posts