milena182 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ojej jaki masz przesliczny banerek normalnie az wola zeby zajzec do galerii zdradz kto ci go zrobił Quote
Tośka_m Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Milena - witam serdecznie w moich skromnych progach :multi: Banner zrobiła mi Nuuska, za co jeszcze raz jej serdecznie dziękuję (skoro przyciąga nowych odwiedzaczy znaczy się spełnia swoją funkcję :cool3: ) APSA - ano nie da się ukryć :razz: właśnie przeglądam i wybieram zdjęcia Quote
Tośka_m Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Zaległe zdjęcia ze Stobnicy: Teren stacji jest patrolowany przez trzy dzielne psiska – owczarkę podhalańską profesora Bereszyńskiego, jak również czarnego teriera rosyjskiego oraz białego owczarka szwajcarskiego należące do Jacka Więckowskiego. Psy pilnują dobytku, na który składają się między innymi wszelakich gatunków ptactwo: Pomiędzy drzewami biegają leśne duszki: Które bliżej okazują się konikami polskimi w typie tarpana leśnego Dzielne i ciekawskie na tyle, że przychodzą przywitać się ze zgrają dwunogów naruszających ich prywatny teren Jeden ogierek był na tyle uprzejmy, że dał zrobić sobie portret C.D.N. Są chętni na więcej? Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Tośka_m']Zaległe zdjęcia ze Stobnicy: Teren stacji jest patrolowany przez trzy dzielne psiska – owczarkę podhalańską profesora Bereszyńskiego, jak również czarnego teriera rosyjskiego oraz białego owczarka szwajcarskiego należące do Jacka Więckowskiego. Psy pilnują dobytku, na który składają się między innymi wszelakich gatunków ptactwo: Pomiędzy drzewami biegają leśne duszki: Które bliżej okazują się konikami polskimi w typie tarpana leśnego Dzielne i ciekawskie na tyle, że przychodzą przywitać się ze zgrają dwunogów naruszających ich prywatny teren Jeden ogierek był na tyle uprzejmy, że dał zrobić sobie portret C.D.N. Są chętni na więcej? Ja! ja! Ja!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Tej Stobnicy baaaaaaaaardzo zazdoszczę... Pięknie:loveu::loveu::loveu: Quote
APSA Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote=]Teren stacji jest patrolowany przez trzy dzielne psiska – owczarkę podhalańską profesora Bereszyńskiego, jak również czarnego teriera rosyjskiego oraz białego owczarka szwajcarskiego należące do Jacka Więckowskiego. A to nie jest Soso, pies syna profesora? CTR Jacka (nie pamiętam imienia :oops:, może Borys?) 1,5 roku temu był już stary i posiwiały i obawiam się, że już go nie ma :( Cudne koniki :) Ile ich tam teraz jest? Widzieliście "trofeum z konia"? ;) Są jeszcze gęsi i strusie (nandu?) ? Czekamy z nicierpliwością na ciąg dalszy :cool3: Daj cynk na Wilkach, że wstawiasz już u siebie zdjęcia. Quote
Marysia_i_gończy Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Tośka_m']Są chętni na więcej? JAAAAAAAAAAAAAA!!! JAAAAAAAAAAAAAA!!! Dawaj te wilki!! :mad: Czwartek już dawno minął!! :razz: Quote
nuuska Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Świetne te zdjęcia,szczególnie koniki :loveu: ale Ty nas tu trzymasz w napięciu, jeszcze nie pokazałaś głównej atrakcji :mad: Quote
shangri_la Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Tośka_m'] Są chętni na więcej? nio pewnie :cool3: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 An3czka - grzeczne dziewczynki śpią już po 24 :evil_lol: Bigos - a dziękuję, dziękuję :p APSA - tak, to jest Soso, ale należy do Jacka (kurczę, tak mi się mocno wydaje). Borys jest już za TM. Koników jest kilkanaście (tworzą takie dwa małe podstada), ale nie dane nam było zobaczyć wszystkich, bo na ich teren wpadliśmy tylko na chwilkę, bo musieliśmy wracać do autokaru (wilki zajęły nam zdecydowanie więcej czasu niż było zaplanowane :razz: ) Trofeum z konia nie widzieliśmy, jest czego żałować? :cool3: Marysiu - już, już, chwileczkę, za chwilę zaczynam wstawiać! Bez kija proszę :evil_lol: Nathaniel - serduszkami do mnie, nie kijem :lol: Nuuska - ależ to było zamierzone. Chciałam podnieść napięcie :evil_lol: Shangri - no to super :lol: Taura - już, już, chwileczkę :cool3: Quote
Tośka_m Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Do zapamiętania: Nareszcie jesteśmy pod właściwym adresem: Wilcze spojrzenie (pełne pogardy?) (czy też miłości?) Obiecana wódeczka :cool3: Quote
Tośka_m Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 KaRa - mówisz - masz :cool3: NINIEJSZYM OGŁASZAM, ŻE W MOIM NASTĘPNYM POŚCIE ZAWARTE SĄ ZDJĘCIA WILCZEJ UCZTY. JEŻELI MASZ WRAŻLIWE SERCE, ŻOŁĄDEK BĄDŹ NIE LUBISZ WIDOKU SPOŻYWANIA POSIŁKU PRZEZ DRAPIEŻNIKI - NIE POLECAM OGLĄDANIA ICH. Quote
Tośka_m Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Pierwsze (i co dla niektórych ostatnie) spotkanie watahy i jelenia Panowie – nie miejcie wątpliwości od jakiej części ciała wilk zacząłby waszą konsumpcję :evil_lol: Uczta: Nie obyło się bez drobnich dyskusji :razz: Ze specjalną dedykacją dla Wojko ;) Tak wygląda świat zza krat A tak w środku woliery Co robią wilki nasyciwszy pierwszy głód? Mizianko! A to jak zachowuje się wilk wobec jawnie dominujących gestów człowieka Quote
KaRa_ Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 BOSKIE!!! a widac,ze jedzonko im baaardzo samkowalo:evil_lol: Quote
APSA Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Tośka_m'] APSA - tak, to jest Soso, ale należy do Jacka (kurczę, tak mi się mocno wydaje). Borys jest już za TM. Koników jest kilkanaście (tworzą takie dwa małe podstada), ale nie dane nam było zobaczyć wszystkich, bo na ich teren wpadliśmy tylko na chwilkę, bo musieliśmy wracać do autokaru.[...] Trofeum z konia nie widzieliśmy, jest czego żałować? :cool3: Jacek mówił, że to dzięki Borysowi syn profesora też ma psa-Soso. Ale pies był w stacji, a syn nie, więc mógł przejść pod opiekę Jacka. Trofeum z konia, to wypchana głowa konika polskiego - pierwszego ogiera, ojca stada (znowu nie pamiętam imienia :-?). Wygląda tak, jak np. trofeum łosia, ale na moje radosne "o, trofeum z konia!" profesor się obruszył :evil_lol: i wytłumaczył, że konik ma tu miejsce honorowe za swoje zasługi (i charakterek :diabloti:) A gdzie Emi? Mówili Wam, który z Panów jest szefem stada? I która wadera? A która była kiedyś? Quote
an3czka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Tośka_m'] Tośka niesamowite!!!!:crazyeye: Quote
bigos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Rzeczywiście uczta wygląda dość drastycznie, ale zdjęcia niesamowite:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
nuuska Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Myślałam że już się nie doczekam. Ale się doczekałam. I teraz nie wiem co powiedzieć. FANTASTYCZNE po prostu! Quote
Marysia_i_gończy Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Grrr, cierpię na brak odpowiednich emotikonek :cool1: WSPANIAŁE!! Pozdrawiam i czekam na więcej! Marysia i Una Quote
bellatriks Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Tośka, wilczyska super!!!:multi: :multi: :multi: Naprawde bardzo Ci zazdroszcze tego spotkania z nimi:cool3: Quote
shangri_la Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 brrrr :crazyeye: takie pytanko, jesli nie mozna bylo miec czapek ani rekawiczek ani nic, to aparaty mozna bylo miec? widac, ze wilki malo przejmuja sie fotografami :p pozdrawiam Quote
Recommended Posts