Honey Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Sliczne kocisko na pieknie zrobionym zdjeciu :loveu: Quote
Cola Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Tośka_m']Jesień już nastała... Nie da się ukryć. A w moim ogrodzie z nastaniem jesieni takie oto rzeczy się dzieją: [quote name='Tośka_m']To są kucyki. Moi rodzice nigdy nie chcieli mi kupić kucyka, to sobie zrobiłam sama. I to nawet dwa :evil_lol: Super ta jesień :multi: a kucyki są bombastyczne :loveu: :loveu: :loveu: ..aż sama nabrałam ochoty na zrobiebie takiego stffforka :cool3: [quote name='Tośka_m']Sara Do pyszczka jej w różowym :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Honey - dziękuję pięknie za komplement :grins: i proszę częściej :cool3: :oops: Cola - wszak dziewczątko delikatne i efemeryczne, to i do pyszczka jej w różowym :lol: Polecam robienie kucyków. Pochwal się potem wynikami :cool3: Quote
Tośka_m Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Z powodu komplikacji życiowych moja przyjaciółka jest zmuszona oddać swojego 5 letniego rodowodowego sznaucerka. Pies mieszkał całe życie w bloku, jest spokojny, grzeczny, niezbyt absorbujący, nie domagający się dużych ilości ruchu, nieszczekliwy!! Quote
Esfera Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 no no Tosieńko :evil_lol: widzę ukryty talent :D robisz małe Ozziki :evil_lol: widzę że Ty tak często jak ja na dogo :cool3: pozdrawiam Cię :lol: Quote
Tośka_m Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Tura - dało się zrobić! :multi: Kumpela stanęła na głowie i może zatrzymać Szarego u siebie na pewno przez ten semestr. Co będzie potem się okaże, ale trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie jej komplikacji życiowych. Esfero - przybyłaś! Stęskniłam się strasznie!! :buzi: Toż to koniki, a nie Ozziki :eviltong: Na dogo bywam za często, ale ostatnio jakoś bez fot... A piątek jadę do wilków :cool3: Quote
Tośka_m Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Rozumiem, że wreszcie jakieś foty będą? :cool3: Wybłagałam od taty aparat, więc pewnie coś tam pstryknę :razz: Quote
Rauni Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 O, jakie tu ładne zdjęcia pokazują :loveu: A Frugolec w kolorystyce podobny do Szlufki, ale Szlufeczka to subtelna dziewczynka... no i wyraz twarzy ma mniej... hmmm, zawiadiacki ;) Pozdrawiamy :lol: Quote
Tośka_m Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 O, dziękuję pięknie i serdecznie witam w skromnych progach mojej galerii :grins: zapraszając do ponownych odwiedzin :cool3: Wieloma przymiotnikami można określać Frugolca, ale z pewnością "subtelny" to on nie jest :evil_lol: Quote
nuuska Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 No to wreszcie znalazłam troszkę czasu coby obejrzeć galerię od deski do deski i mnie zauroczyło zdjęcia rudzielca w koniczynkach. :loveu: No i mam niespodziankę. Teraz wszyscy są w koniczynie :evil_lol: (a jeśli się nie podoba to też bardzo proszę szczerze to powiedzieć, postaram się poprawić :D) Pozdrawiam :) Quote
Tośka_m Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Nuuska - banner jest przepiękny, dziękuję :bigcool: Taura - zdjęcia rudego będą, owszem, ale dopiero najwcześniej w czwartek, bo co prawda aparat mam u siebie, ale niestety kabelek do kompa pozostał u rodziców, więc nie mam jak ich zrzucić :shake: Dzisiaj przeżyłam jedną z największych przygód mojego życia - byłam w wolierze razem z watahą wilków konsumujących świeżo otrzymanego jelenia! Wrażenia nie do opisania... stałam tam dwa metry od najpiękniejszych drapieżników europejskich lasów rozdzierających swoją ofiarę. Cała się trzęsłam z emocji, wciąż nie mogę się otrząsnąć z tego niesamowitego uczucia... Quote
KaRa_ Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 No,no zadroszcze tego wyjazdu do wilkow:razz: ;) ;) Quote
Tośka_m Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Obszerniejsza relacja ze Stobnicu jest TU :p Quote
Marysia_i_gończy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Tośka_m napisał(a):Obszerniejsza relacja ze Stobnicu jest TU :p Lecę czytać :loveu: Quote
Tośka_m Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Taura - zapraszam do STOBNICY :grins: Marysiu - chciałam poczekać z relacją do czwartku, żeby ją od razu zilustrować (miałam aparat w wolierze! :multi:), ale nie mogłam się powstrzymać od wygadania się już dzisiaj :p Ozziego wywaliłam z szafy, ale biedak leży przed nią, jęczy, drapie i patrzy na mnie z wyrzutem, że mu nie pozwalam nacieszyć nosa ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Tośko - dobrze, że nie czekałaś! Czytałam z wypiekami na twarzy! :) :) :) A teraz czekam na zdjęcia :razz: Quote
nuuska Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Tośka_m napisał(a): Marysiu - chciałam poczekać z relacją do czwartku, żeby ją od razu zilustrować (miałam aparat w wolierze! :multi:), ale nie mogłam się powstrzymać od wygadania się już dzisiaj :p To musiało być niesamowite, i jeszcze zdjęcia będą! :multi: Czekam z niecierpliwością, bo relację połknęłam jednym tchem. Quote
shangri_la Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 zdjęcia koniecznie. kurce mieliśmy tam jechac z SKN kynologów podpinając się pod wycieczkę ludzi z mgr... no i oni pojechali a ja chora zostałam w domu:shake:. to chociaż SE na fotkach pooglądam :diabloti: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Marysiu - trzymam za słowo odnośnie (ilustrowanej :cool3:) magisterki :p Nuuska - było niesamowicie; uczucie nie do opisania... Nathaniel - zdjęcia będą najwcześniej w czwartek, bo nie mam u siebie kabelka do kompa i muszę czekać aż pojadę do rodziców. Shangri - biedulko, mogłaś jechać chora :lol: Reguły odnośnie wchodzenia do woliery z wilkami: okulary zdjąć, rękawiczki zdjąć, czapki z głów, ręce nie w kieszeniach, tylko widoczne, nie poruszać się zbyt gwałtownie i nie hałasować. To tak na przyszłość, żebyście wiedziały moje drogie ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Tośka_m napisał(a):Marysiu - trzymam za słowo odnośnie (ilustrowanej :cool3:) magisterki :p To JA trzymam za słowo :p Tośka_m napisał(a):Reguły odnośnie wchodzenia do woliery z wilkami: okulary zdjąć, rękawiczki zdjąć, czapki z głów, ręce nie w kieszeniach, tylko widoczne, nie poruszać się zbyt gwałtownie i nie hałasować. To tak na przyszłość, żebyście wiedziały moje drogie ;) Dlaczego bez okularów?? :-o Ja bez okularów to ślepa jestem :-( Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Dlaczego bez okularów?? :-o Ja bez okularów to ślepa jestem :-( No niestety okulary jako dziwny ludzki osprzęt są zabronione, bo mogą sprowokować agresję. Ja też bez okularów jestem ślepa, wilka nie odróżniłabym od jamnika, ale Bogu dzięki są soczewki :evil_lol: Quote
Dinusia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ozzy cudowny :) czekamy na wiecej fotek :) Milo bylo was poznac w Tulcach :) Pozdrawiamy i zapraszamy do nas :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25689&page=4&highlight=Fantazja Quote
shangri_la Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 haloo i co z tymi zdjeciami??? my tu czekamy :eviltong: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Dinusia - witam w galerii! :Cool!: Również było mi niezwykle przyjemnie was poznać :grins: Shangri - wszak już pisałam, że zdjęcia będą najwcześniej w czwartek, bo muszę jechać do rodziców po kabelek do kompa :p Quote
Recommended Posts