Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tośka_m']...zło wcielone!

tożto wcielone mini delicje :evil_lol: :loveu:
witaj Tośko i Ferajno :)
jak żywota i kampania wrześniowa ? :cool3:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa i Cimi - już wreszcie działa i można używać emoty :multi: :jumpie: :sweetCyb:

Esfero - kogóż to widzą moje piękne oczy? :buzi: Kampania wrześniowa zakończona pomyślnie panie kapitanie! :drink1:

An3czko - ostatnio zaniedbałaś nas, nie powiem :cool3: Dziękuję :grins:

Posted

[quote name='Tośka_m']Jesień już nastała... Nie da się ukryć. A w moim ogrodzie z nastaniem jesieni takie oto rzeczy się dzieją:

ale śliczne :klacz::loveu: :klacz::loveu: :klacz:

Posted

Leemonca - dziękuję :oops:

Hej Marysiu! - kucyki i brytan dziękują :grins: Gdyby tylko ten mój brytan miał duże kłapciaste uszy, obfite fafle i dłuższe łapy to pewnie jego poza byłaby czytelniejsza i bardziej ekspresywna ;)

Posted

Taura - dziwię się rudemu, że tak lubi spać pod kołdrą, ale z uwagi na to, że jestem strasznym zmarzluchem jakoś mi to nie przeszkadza :lol: Nie ma to jak naturalny termofor :razz:

APSA - no dobra, powiedzmy że Sara jest fotogeniczna, ale za to mój Frugolec absolutnie nie :lol: Jest najbrzydszym kotem jakiego widziałam, ale równocześnie najmądrzejszym i kochanym :loveu:

KaRa - dziękuję :grins:

Cimi
- Sara dziękuje za komplement :oops:

Posted

Haha, wszędzie dobrze ale pod pierzyną najelepiej :cool1:

Rozwaliły mnie te łapki wystające i ogonek, nie udało mu się zamaskować wszystkich śladów zbrodni hehe.

A kotki też bardzo ładne, ale nie mogę się zgodzić co do tego Frugolca że jakoby niefotogeniczny. Fajne minki stroi ;)

Posted

o jaaacie ja tez kiedys takie robilam :evil_lol: i jeszcze ludziki z glowami od zoledzi z czapeczka:cool3: hehehe

a to jest super.... co u was tak zimno:p, ale genialnie widac jak sie wczolgal pod kolderke i tak juz zostal :eviltong:

pozdrawiam

Posted

Nuuska - witam serdecznie w galerii :multi: Rudy starał się schować i zamaskować dowody zbrodni, ale chyba w połowie maskowania siły go opuściły :evil_lol: A propos Frugo - on ma bardzo chore oczy, których nie da się wyleczyć, więc jego miny z mrużeniem oczu są normalnym wyrazem pyska.

Shangri - polecam powrót do dzieciństwa i robienie kasztaniaków! Zabawa przednia, ale mojej dorosłości nie da się zaprzeczyć nawet w kwestii robienia ludzików. Kiedyś robiłam dziurki w kasztanach romantycznie - za pomocą gwoździa. Teraz robiłam je wkrętarką :evil_lol:

Bigos - tzw. pozycja na kurczaka - z wyciagniętymi do tyłu łapami, które wyglądają jak kurze udka :evil_lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']

Bigos - tzw. pozycja na kurczaka - z wyciagniętymi do tyłu łapami, które wyglądają jak kurze udka :evil_lol:

Ze stwierdzeniem "kurze' to bym nie przesadzała:evil_lol::evil_lol:Kurczak taki owłosiony??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-chyba od dziś przestanę je jadać:evil_lol:

Posted

No dobra, przyznaję się, mam w domu zmutowanrgo kurczaka - efekt zabawy genami amerykańskich naukowców. Domu przypilnuje, kota pogoni, listonoszowi nogawki obszarpie, tuje osika i jeszcze można go zjeść w nagłych przypadkach losowych :evil_lol:

Posted

Tośka_m napisał(a):
No dobra, przyznaję się, mam w domu zmutowanrgo kurczaka - efekt zabawy genami amerykańskich naukowców. Domu przypilnuje, kota pogoni, listonoszowi nogawki obszarpie, tuje osika i jeszcze można go zjeść w nagłych przypadkach losowych :evil_lol:

A ziarenka lubi?:evil_lol:

Posted

Tośka_m napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tośka_m napisał(a):
Lepiej - je to, co sam sobie upoluje :mdrmed:

To niezly ten Twój kurczak:evil_lol: teraz wiem dlaczego Delta tak chciała nim się pobawić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: