Esfera Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Tośka_m']...zło wcielone! tożto wcielone mini delicje :evil_lol: :loveu: witaj Tośko i Ferajno :) jak żywota i kampania wrześniowa ? :cool3: Quote
an3czka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Tośka_m'] ... i mordować :crazyeye: Oj dawno mnie tu nie było... Świetny moment uchwyciłaś. Gratuluję!:multi: Quote
Tośka_m Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 KaRa i Cimi - już wreszcie działa i można używać emoty :multi: :jumpie: :sweetCyb: Esfero - kogóż to widzą moje piękne oczy? :buzi: Kampania wrześniowa zakończona pomyślnie panie kapitanie! :drink1: An3czko - ostatnio zaniedbałaś nas, nie powiem :cool3: Dziękuję :grins: Quote
Tośka_m Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Jesień już nastała... Nie da się ukryć. A w moim ogrodzie z nastaniem jesieni takie oto rzeczy się dzieją: Quote
APSA Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 A cóż to za stwory kosmiczne, przedstawisz je nam? ;) Quote
Tośka_m Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 To są kucyki. Moi rodzice nigdy nie chcieli mi kupić kucyka, to sobie zrobiłam sama. I to nawet dwa :evil_lol: Quote
leemonca Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Tośka_m']Jesień już nastała... Nie da się ukryć. A w moim ogrodzie z nastaniem jesieni takie oto rzeczy się dzieją: ale śliczne :klacz::loveu: :klacz::loveu: :klacz: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Hej Tośko! Śliczne kucyki! :lol: I strasznie groźny brytan atakujący gruszkę :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Leemonca - dziękuję :oops: Hej Marysiu! - kucyki i brytan dziękują :grins: Gdyby tylko ten mój brytan miał duże kłapciaste uszy, obfite fafle i dłuższe łapy to pewnie jego poza byłaby czytelniejsza i bardziej ekspresywna ;) Quote
bigos Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Piękne te kasztaniaczki:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Tośka_m Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Dziękuję Kasiu :grins: Wchodzę sobie wczoraj wieczorem do pokoju i co widzę? :cool3: Quote
Tośka_m Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 APSA - wygląda na to, że zostałyśmy tu same :roll: W takim razie ze specjalną dedykacją dla wiernych odwiedzaczy Tośkowe koty: Frugo Sara Quote
KaRa_ Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ale śliczne kociaczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tośka_m Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Taura - dziwię się rudemu, że tak lubi spać pod kołdrą, ale z uwagi na to, że jestem strasznym zmarzluchem jakoś mi to nie przeszkadza :lol: Nie ma to jak naturalny termofor :razz: APSA - no dobra, powiedzmy że Sara jest fotogeniczna, ale za to mój Frugolec absolutnie nie :lol: Jest najbrzydszym kotem jakiego widziałam, ale równocześnie najmądrzejszym i kochanym :loveu: KaRa - dziękuję :grins: Cimi - Sara dziękuje za komplement :oops: Quote
nuuska Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Haha, wszędzie dobrze ale pod pierzyną najelepiej :cool1: Rozwaliły mnie te łapki wystające i ogonek, nie udało mu się zamaskować wszystkich śladów zbrodni hehe. A kotki też bardzo ładne, ale nie mogę się zgodzić co do tego Frugolca że jakoby niefotogeniczny. Fajne minki stroi ;) Quote
shangri_la Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 o jaaacie ja tez kiedys takie robilam :evil_lol: i jeszcze ludziki z glowami od zoledzi z czapeczka:cool3: hehehe a to jest super.... co u was tak zimno:p, ale genialnie widac jak sie wczolgal pod kolderke i tak juz zostal :eviltong: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Nuuska - witam serdecznie w galerii :multi: Rudy starał się schować i zamaskować dowody zbrodni, ale chyba w połowie maskowania siły go opuściły :evil_lol: A propos Frugo - on ma bardzo chore oczy, których nie da się wyleczyć, więc jego miny z mrużeniem oczu są normalnym wyrazem pyska. Shangri - polecam powrót do dzieciństwa i robienie kasztaniaków! Zabawa przednia, ale mojej dorosłości nie da się zaprzeczyć nawet w kwestii robienia ludzików. Kiedyś robiłam dziurki w kasztanach romantycznie - za pomocą gwoździa. Teraz robiłam je wkrętarką :evil_lol: Bigos - tzw. pozycja na kurczaka - z wyciagniętymi do tyłu łapami, które wyglądają jak kurze udka :evil_lol: Quote
bigos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Tośka_m'] Bigos - tzw. pozycja na kurczaka - z wyciagniętymi do tyłu łapami, które wyglądają jak kurze udka :evil_lol: Ze stwierdzeniem "kurze' to bym nie przesadzała:evil_lol::evil_lol:Kurczak taki owłosiony??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-chyba od dziś przestanę je jadać:evil_lol: Quote
Tośka_m Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 No dobra, przyznaję się, mam w domu zmutowanrgo kurczaka - efekt zabawy genami amerykańskich naukowców. Domu przypilnuje, kota pogoni, listonoszowi nogawki obszarpie, tuje osika i jeszcze można go zjeść w nagłych przypadkach losowych :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Tośka_m napisał(a):No dobra, przyznaję się, mam w domu zmutowanrgo kurczaka - efekt zabawy genami amerykańskich naukowców. Domu przypilnuje, kota pogoni, listonoszowi nogawki obszarpie, tuje osika i jeszcze można go zjeść w nagłych przypadkach losowych :evil_lol: A ziarenka lubi?:evil_lol: Quote
bigos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Tośka_m napisał(a):No dobra, przyznaję się, mam w domu zmutowanrgo kurczaka - efekt zabawy genami amerykańskich naukowców. Domu przypilnuje, kota pogoni, listonoszowi nogawki obszarpie, tuje osika i jeszcze można go zjeść w nagłych przypadkach losowych :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tośka_m Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 A ziarenka lubi?:evil_lol: Lepiej - je to, co sam sobie upoluje :mdrmed: Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Tośka_m napisał(a):Lepiej - je to, co sam sobie upoluje :mdrmed: To niezly ten Twój kurczak:evil_lol: teraz wiem dlaczego Delta tak chciała nim się pobawić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts