Tośka_m Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Niestety nie, bo będę w tym czasie w Warszawie. Szkoda, bo chciałam bardo iść... Quote
bigos Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Zapomniałam, że jest W-wa:cool1:Szkoda, że Wsa nie będzie:-( Quote
aga.aksa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Tośka_m napisał(a):Niestety nie, bo będę w tym czasie w Warszawie. Szkoda, bo chciałam bardo iść... Tośka,pytałam o grono bo to ja- Gubiś :cool3: będziesz na Gwardii? bo ja też planuję wpaść, może się jakoś zobaczymy ;) Quote
haska_12 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Czy te oczy... Niee :) One nie kłamią :evil_lol: Quote
anetta Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ozzy wyskoczyl z tej wody jak prawdziwy drapiezaca http://img283.imageshack.us/img283/8862/tnp10307682ca.jpg :vamp: Quote
Tośka_m Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Bigos - no szkoda, bo chciałam być :cool1: Aga - przeca poznałam Cię po awatarze :cool3: Chyba raczej nie wpadnę. Siedzę u Matty ;) [SIZE=2]Haska - nie kłamią w żadnym wypadku :evil_lol: Anetta - oj, biedny jest ten czarny piesek :diabloti: Quote
aga.aksa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 szkooooda :-( może jakimś następnym razem ;-) ja planuję nawiedzić POzka jakoś też na wystawie :cool3: Quote
Tośka_m Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Gubiś - w Pozku to będę na pewno :p Tylko zdaje się, że jednego dnia, bo z tego co pamiętam grupy I i V są wystawiane w tym samym dniu, a tylko te mnie interesują - mój TZ wystawia Gorbiego, a ja muszę zobaczyć aussie ;) Quote
bigos Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Tośka_m napisał(a):Gubiś - w Pozku to będę na pewno :p Tylko zdaje się, że jednego dnia, bo z tego co pamiętam grupy I i V są wystawiane w tym samym dniu, a tylko te mnie interesują - mój TZ wystawia Gorbiego, a ja muszę zobaczyć aussie ;) Zapraszam na zawody obidience:p Ja będę, ale w pracy:cool1: Quote
KaRa_ Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ja planuje byc na wystawie na wszystkich dniach jak mi sie uda;) Quote
aga.aksa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 bigos napisał(a):Zapraszam na zawody obidience:p Ja będę, ale w pracy:cool1: ano właśnie mam takie małe plany co by coś zacząć :cool3: Tośka, ja pewnie jak pojadę to ze znajomymi - psiarzami więc najpewniej będziemy cały czas :razz: Quote
Guciek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Tośka - ja teraz czesto ogladam a zadziej pisze :cool3: Quote
Tośka_m Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 KaRa - no właśnie trochę szkoda jest ominąć taką wielką imprezę... Nie wiem czy będę chodzić codziennie, bo szczerze mówiąc interesuje mnie bardzo niewiele ras, a płacić za możliwość oglądania na ringu lhasa apso nie zamierzam :evil_lol: Gubiś - no to, kurczę, wypadałoby się wreszcie jakoś spotkać w tym Poznaniu na przykład :cool3: Gucio - a już myślałaś, ze porzuciłaś nas na dobre :-( Bigos - nie wiem, bo było zdecydowanie za gorąco na ruszanie się z domu :evil_lol: i nie chciało nam się iść :p Quote
aga.aksa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Tośka - jak tylko na 100% będę wiedziała że będę to Ci nie przepuszczę :razz: a tak swoją drogą to kiedy jest Poznań? bo ja, uwaga, uwaga (muszę się pochwalić) tadadadamtadam " OD 19.08 ZACZYNAM NOWY KURS W ALTERI :multi: Quote
Tośka_m Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Gucio - bardzo się z tego powodu cieszę :Cool!: :bigcool: Gubiś - oj nie strasz tak :evil_lol: Poznań jest 9 -12.11. Kusru zazdroszczę. Swoją drogą skąd bierzesz na nie kasę, przecież są okrutnie drogie :roll: Quote
Tośka_m Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Potwór z Loch Ness... yyy... Poznania znaczy się ;) Bąbelki ;) Się otrząsam... Nareszcie widać jaką Ozzy nosi obrożę ;) Quote
aga.aksa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Tośka_m napisał(a):Gucio - bardzo się z tego powodu cieszę :Cool!: :bigcool: Gubiś - oj nie strasz tak :evil_lol: Poznań jest 9 -12.11. Kusru zazdroszczę. Swoją drogą skąd bierzesz na nie kasę, przecież są okrutnie drogie :roll: skąd? pierwszy kurs "Podstawy Pracy Z Psem" kosztował mnie 10% podstawowej wartości ponieważ byłam członkiem Fundacji która go organizowała (swoją drogą to jedyny bonus który wyniosłam z tamtąd:angryy: ). pierszego instruktora zrobiłam bardziej nieformalnie, tj. bez egzaminu ponieważ zaczęłam współpracować z Alterii przy Lunie-pies asystent, która była przekazywana w Warszawie (http://alteri.pl/Psy_asystujace/PsyAlteri/Luna/pamietnik.html#1 - ten Gamoń przy wózku Izy to ja ;) ). miałam wtedy tydzień na męczenie Magdy różnymi pytaniami:diabloti: uwieńczeniem tego było zrobienie z Aksą programu psa asystującego i dodatkowo kilku innych komend. teraz, ponieważ się starzeję :evil_lol: (we wrześniu 18nastka) mój ojciec jakoś przebolał że wolę kolejny kurs Alterowski niż prawko i się szarpnął :loveu: a co do zdjęć to ja swoją jak na Warszawskie warunki :shake: zlewam wodą na balkonie.... ale zdjęcia cudne :multi: Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Tośka_m napisał(a): Się otrząsam... Matko!!!:-o Jakie straszydełko!:lol: :lol: :lol: Quote
aga.aksa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 zrobię malusieńka konkurencję : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2423&page=863 Tośka, możemy ich wyswatać :diabloti: Quote
shangri_la Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 witam przejzalam galeryjke, przynam ze nie cala bardzo ladne foteczki natknelam sie na tę http://img352.imageshack.us/img352/3356/tnp10202392ix.jpg jak on tam wszedl ?:cool3: genialne fotki wsrod polnych kwiatkow, oraz zdjecie tych glodnych ptaszkow:lol: jednym slowem- super a tak wogole to chyba w podobnych dziedzinach sie szkolimy bo widze upodobania do laciny roslin, ja rowniez to mialam na łąkarstwie i przyznam ze jeszcze do teraz mi zostalo przypominanie sobie nazw napotkanych trawek i kwiatuszkow :P pozdrawiam i bede tu zaglodac czesciej :) Quote
Tośka_m Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 An3czka - piękny Ozzulec ma też straszliwe oblicza:evil_lol: KaRa - i suszy swoje zmutowane kudełki :cool3: Gubiś - taaakkk.... tylko Ozzy jest - że tak się wyrażę - niezdolny do swatania :evil_lol: Shangri_la - ano wszedł :lol: Miał mocną motywację w postaci wałka do malowania, odbił się porządnie, wspiął po pniu do gałęzi no i był :evil_lol: A w jakiej dziedzinie się szkolisz? Ochrona srodowiska? :cool3: Zapraszam częściej i dziękuję za komplementy :multi: Quote
aga.aksa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 moja też :diabloti: dlatego tylko proponuję :razz: Quote
Recommended Posts